DayTrading: Środa 06.07.2016
Re: DayTrading: Środa 06.07.2016
czyli co, ropa ponownie w kierunku 50
Free your minddamianlxlx5 pisze:Jestem początkujący dlatego proszę o jakąś sugestię, poradę.
Czy według was te dane mogą pomóc dolarowi i zwiększyc jego cenę czy raczej na odwrót?

AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
Jak wziąłeś GBP/USD na s to grasz z trendem, ale czemu chciwość zwyciężyła i szorcisz poniżej 1.30 ? Tutaj się realizuje zyski a nie gra na s.damianlxlx5 pisze:Jestem początkujący dlatego proszę o jakąś sugestię, poradę.
Czy według was te dane mogą pomóc dolarowi i zwiększyc jego cenę czy raczej na odwrót?
The only way is up
-
- Bywalec
Masz rację cena poniżej 1.3 dla tej pary walutowej jest najniższą od kilkudziesięciu lat i powinienem się powstrzymać tutaj od gry na sell.
jesli utrzymasz pozycje i tak zarobiszdamianlxlx5 pisze:Masz rację cena poniżej 1.3 dla tej pary walutowej jest najniższą od kilkudziesięciu lat i powinienem się powstrzymać tutaj od gry na sell.
-
- Bywalec
Zarobię w jaki sposób ile musiałbym trzymać tą pozycję i gdzie miałbym umieścić SL i TP ewentualnie?
Ski na kablu to obecnie marzenia scietej glowy, za chwile polecimy do gory.
"na chuj ja gram tą parą, kiedy w końcu wydaję się że będzie koretka to on jeszcze wyżej.... a jak jest korekta to nie gram.
pierdolony"
pierdolony"

- niemiaszek
- Przyjaciel Forum

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
... zbieraj pips do pipa bo jak nie to z depo będzie lipa... G."niemiaszek"
to się rzadko zdarza ale mamy dwie praktycznie identyczne świeczki daily na eurpln następujące po sobie 

Swing
- fx-technik
- Fanatyk
Sprawa jest prosta.damianlxlx5 pisze:Jestem początkujący dlatego proszę o jakąś sugestię, poradę.
Skoro jesteś początkujący i nie wiesz co robisz, to nie ryzykujesz realnych pieniędzy!
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?