-- Dodano: 03 lip 2016, 13:48 --
nie słuchać dadasa,niech urumi konto pammnowy1234 pisze:Jak jesteś taki dobry to załóż konto pamm i daj ludziom zarobić,więć albo jesteś forexowym zerem albo egoistą
nie słuchać dadasa,niech urumi konto pammnowy1234 pisze:Jak jesteś taki dobry to załóż konto pamm i daj ludziom zarobić,więć albo jesteś forexowym zerem albo egoistą
Zastanawiałem się dlaczego Twoje prognozy (analizy - zdjęcia) są dla mnie nie zrozumiałe - I nadal tak twierdzę.fx-technik pisze:
@ Bemowo1,
Generalnie, to z DSWS masz rację, osią tego całego zamieszania jest: Co ci pedro zarzuca, a i ja go w tym poprę, to jest to: że cena tworzy nowe szczyty i wyższe dołki, a więc grasz tak, jak odradzamy komukolwiek grać.
Uparłeś się, że cena musi spaść i piramidujesz stratę.
Utwierdzasz się w złych nawykach, szczególnie wtedy, gdy rynek cię za to wynagradza.
mam jeszcze takiego szpulowcafx-technik pisze:https://www.youtube.com/watch?v=cmUl7dIMPys
I vice versafx-technik pisze:Fozzie, ale ja tobie nie każę kupować, ani nikomu innemu.
Masz na tyle czasu, żeby wejść, kiedy cena zacznie faktycznie spadać, a nie pchać się pod prognozy.
A, co do robota, to nie, nie będzie zarabiał.
Ponieważ to co Ty widzisz jako dobre sygnały już Twój umysł jakoś przefiltrował.
EA tego nie zrobi, tylko zadziała zgodnie z warunkami, a tych jest mnóstwo, których Ty nie widzisz.
Natomiast, EA może z powodzeniem nadzorować!
Dobrze Schłodzona Wódka Sobieskikolbi123 pisze:Z ciekawosci to to takiego to DSWS ?.
Mam na myśli, że ty widzisz konkretny układ, w konkretnej sytuacji, a nie widzisz takich samych układówBemowo1 pisze:I vice versafx-technik pisze:Fozzie, ale ja tobie nie każę kupować, ani nikomu innemu.
Masz na tyle czasu, żeby wejść, kiedy cena zacznie faktycznie spadać, a nie pchać się pod prognozy.
A, co do robota, to nie, nie będzie zarabiał.
Ponieważ to co Ty widzisz jako dobre sygnały już Twój umysł jakoś przefiltrował.
EA tego nie zrobi, tylko zadziała zgodnie z warunkami, a tych jest mnóstwo, których Ty nie widzisz.
Natomiast, EA może z powodzeniem nadzorować!
https://www.youtube.com/watch?v=XiTByQYTAaskolbi123 pisze:Z ciekawosci to to takiego to DSWS ?.
dawacz samych winners signalskolbi123 pisze:Z ciekawosci to to takiego to DSWS ?.