Za chwilkę Niemcy z Włochami

Według mnie wszystko w zgodzie DSWSpedro pisze:nie lepiej dokladac, jak bedzie spadal, a teraz dokladac L ?Bemowo1 pisze:dawaj edek, wychodź nad A, czym wyżej wejdziesz, tym z większej wysokości spadniesz
pewnie i tak zakończysz wzrosty w przyszłym tygodniu
po co piramidujesz straty? ..
Wg mnie po cenie otwarcia...spacerolog pisze:Zwykle nie zostawiam pozycji na noc. Tym razem zagapiłem się z powodu meczu i zostawiłem L na DAX z ustawionym SL i TP.
Pytanie: Po jakiej cenie brok (XTB) zamknie zlecenie, jeżeli rynek otworzy się powyżej mojego TP (9779) ?
Np. powyżej 9800 ?
Dziękuję z góry za odpowiedź.
pierwsza dostępna cena jeżeli >= TPspacerolog pisze:Zwykle nie zostawiam pozycji na noc. Tym razem zagapiłem się z powodu meczu i zostawiłem L na DAX z ustawionym SL i TP.
Pytanie: Po jakiej cenie brok (XTB) zamknie zlecenie, jeżeli rynek otworzy się powyżej mojego TP (9779) ?
Np. powyżej 9800 ?
już jest na miejscuhighend pisze:wszystko w swoim czasie. Gdzie Twój awatar?:)koks pisze: wrzuć na jakiś myfxbook czy coś jak kiedyś te wyniki i najlepiej w stopkę, będzie co śledzić
w 2014 (II ga połowa) byłem buntownikiem i... naiwniakiem.
Teraz na spokojnie i powolutku
Po takiej cenie broker zamknie pozycję, po jakiej będzie miał płynność.spacerolog pisze:Zwykle nie zostawiam pozycji na noc. Tym razem zagapiłem się z powodu meczu i zostawiłem L na DAX z ustawionym SL i TP.
Np. powyżej 9800 ?
Zgodnie z Polityką Realizacji Zleceń z dnia 7 marca 2016 rspacerolog pisze:Zwykle nie zostawiam pozycji na noc. Tym razem zagapiłem się z powodu meczu i zostawiłem L na DAX z ustawionym SL i TP.
Np. powyżej 9800 ?
Z tym, że nie zawsze i niekoniecznie.Tomasz196407 pisze:Zgodnie z Polityką Realizacji Zleceń z dnia 7 marca 2016 rspacerolog pisze:Zwykle nie zostawiam pozycji na noc. Tym razem zagapiłem się z powodu meczu i zostawiłem L na DAX z ustawionym SL i TP.
Np. powyżej 9800 ?
Masz linka do nich, https://www.xtb.com/pl/oferta/informacj ... dokumentow
ale ogólnie to tak jak ci tu piszą
Zlecenia typu stop oraz Zlecenia z limitem w momencie otwierania rynku są wykonywane zawsze według ceny otwarcia rynku