Tak. SL wycieło. Zagapiłem się bo mogłem zamknąć jeszcze wczoraj na plusie, ale swap mi wszedł to zostawiłem. Ale widzisz co sie teraz dziejeklimokrates pisze:A te 5 lotów z EU co otworzyłeś na szczycie L ? zamknięte ?leechang pisze:DAX już zamknięty.
Miłego dnia
DayTrading: Czwartek 30.06.2016
Re: DayTrading: Czwartek 30.06.2016
To tylko gra Kotku, to tylko gra...
Wycięcie sl i jazda w górę.Zolo pisze:Co tak giełdy do góry uderzyły obecnie/ Wie ktoś?
The only way is up
- klimokrates
- Pasjonat

No tak ale kładąc się spać tego nie wiedziałeś, wybacz ale nadal uważam, że grasz na demo, a jeśli serio masz tak grube konto by zostawiać 5 lotów na noc, to wg mnie żadna strategia, raczej hazard.leechang pisze:Tak. SL wycieło. Zagapiłem się bo mogłem zamknąć jeszcze wczoraj na plusie, ale swap mi wszedł to zostawiłem. Ale widzisz co sie teraz dziejeklimokrates pisze:A te 5 lotów z EU co otworzyłeś na szczycie L ? zamknięte ?leechang pisze:DAX już zamknięty.
Miłego dniaSzpileczka w góre na edku.
Kawa powinna być czarna jak smoła, słodka jak pszczoła i gorąca jak smoła
Tak. SL wycieło. Zagapiłem się bo mogłem zamknąć jeszcze wczoraj na plusie, ale swap mi wszedł to zostawiłem. Ale widzisz co sie teraz dziejeklimokrates pisze:
A te 5 lotów z EU co otworzyłeś na szczycie L ? zamknięte ?
No tak ale kładąc się spać tego nie wiedziałeś, wybacz ale nadal uważam, że grasz na demo, a jeśli serio masz tak grube konto by zostawiać 5 lotów na noc, to wg mnie żadna strategia, raczej hazard.
Wycięcie Sl i w górę to się dzieje.
Jaki jest problem w tym, że zostawiasz na parę godzin pozycje z SL? To jest hazard ? Ustawienie TP i SL + odpowiednie wejście to jest hazard? Nie wydaje mi się.
SL ~~ 70 pipsów od poziomu kupna??leechang pisze:DAX
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
tez mnie dziwia SL wielkosci texasu u kolegi ale takie ma podejscieŚwieżak44 pisze:SL ~~ 70 pipsów od poziomu kupna??leechang pisze:DAXOstro.. Ja na demo tak nawet nie gram
AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
Nie patrz na tego SL bo był tylko szacunkowy. Zamykam większość z ręki. A po za tym na tej transakcji do wyciągnięcia było ok 200 Pipsów czyli 3:1 prawie.Świeżak44 pisze:SL ~~ 70 pipsów od poziomu kupna??leechang pisze:DAXOstro.. Ja na demo tak nawet nie gram
Stop los umieszczony prawidłowo...pod zatwierdzonym dołkiem...poza tym transakcji trza dac przestrzen...leechang pisze:Nie patrz na tego SL bo był tylko szacunkowy. Zamykam większość z ręki. A po za tym na tej transakcji do wyciągnięcia było ok 200 Pipsów czyli 3:1 prawie.Świeżak44 pisze:SL ~~ 70 pipsów od poziomu kupna??leechang pisze:DAXOstro.. Ja na demo tak nawet nie gram
Jak by powiało zdrowo to bym jeszcze raz pofrunął.
- niemiaszek
- Przyjaciel Forum

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
... zbieraj pips do pipa bo jak nie to z depo będzie lipa... G."niemiaszek"
-
Tomasz196407
- Fanatyk

Klimek, nie wiem czy 1.1145,klimokrates pisze:To jeśli C mamy jako ED klin, to zasięg wzrostów nie będzie zbyt duży. Okolice 1.1145 coś tego, ten.Tomasz196407 pisze: w klinie może ,
też czwarta jest taka sama jak druga czyli zmiennosci nie ma,
na rynkach surowcowych czwarta jak najbardziej może zachodzić na pierwszą
zastanów sie co tam jest w dłuzszym terminie? w sobote pokazywałem tez na wykresie alternatywny scenariusz ABC,
niekoniecznie musi byc juz impuls, do dołu
jak to do dołu było 5tką to teraz korekta płaska abc świadczy o odreagowaniu na ten impuls
załączony wykres, nie wiemy tez czy to juz jest koniec tej korekty, moze sie rozwijac w ruch bocznym,
dlatego granie na eu to tak jak Pedro to nazwał klika pipsów i łapanie w drugą strone, a jak jest wiekszy ruch to gwarantuje że tu z obecnych nikt go nie złapie
Ostatnio zmieniony 30 cze 2016, 11:00 przez Tomasz196407, łącznie zmieniany 1 raz.