Podejrzewam, że broker w chamski sposób wybija swoim klientom SL. Bad tick, tak się potem tłumacząnazarek88 pisze:Tez to macie na DAXie?
DayTrading: Czwartek 30.06.2016
Re: DayTrading: Czwartek 30.06.2016
-
- Fanatyk
He he. Dobre

Ja całą noc nie spałem i gdy pojawiały się wyniki z kolejnych okręgów szybko klikałem i zrobiłem najlepszą dniówke a raczej nockę w swojej rocznej karierze

tak tak a swistak zawijal w sreberka
-- Dodano: 30 cze 2016, 10:26 --
eur--usd chca zatakowac 1,1160-1,1180
-- Dodano: 30 cze 2016, 10:26 --
eur--usd chca zatakowac 1,1160-1,1180
- fx-technik
- Fanatyk
Błąd serwera.Świeżak44 pisze:Ale jak to jest możliwe coś takiego??fx-technik pisze:Tzw. bad tick, już naprawili.nazarek88 pisze:Oslupialem. Jestem ciekaw czy az tak wybilo daxa? Na wszystkich TF u mnie widac to wybicie. Przed spadkiem widac jedna zielona swiece po rzekomej luuuuuce a potem zwala w niespelna minute jak widac. Dalej wykres sie buja niby normalnie jakby nigdy nic.
Ale niejeden się zesrał w gacie, jak mu konto wyczyściło na minus!Błąd plattformy a SL zadziała?? Jeśli tak, to rozumiem, że zwracaja kasę w takim przypadku..
Oczywiście, że broker resetuje do stanu rzeczywistego.
I każdemu brokerowi może się zdarzyć, to tylko maszyny obsługują, a maszyny się czasem psują.
SL nie zadziała, bo nie ma tam płynności, ani TP.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
edek i nieśmiały podjazd w kierunku wybitej brexitem linii trendu... 

Swing
Nie byłbym zdziwiony gdyby zwracali tylko tym którzy się dopominają. Kiedyś miałem taki tick na sp500 na 100 000Świeżak44 pisze: Ale jak to jest możliwe coś takiego??Błąd plattformy a SL zadziała?? Jeśli tak, to rozumiem, że zwracaja kasę w takim przypadku..

- fx-technik
- Fanatyk
I nikt nikogo celowo nie wycina, bo taka sytuacja byłaby gorsza od flashcrash (np. na Franku).fx-technik pisze: Błąd serwera.
Oczywiście, że broker resetuje do stanu rzeczywistego.
I każdemu brokerowi może się zdarzyć, to tylko maszyny obsługują, a maszyny się czasem psują.
SL nie zadziała, bo nie ma tam płynności, ani TP.
Gdyby coś takiego rzeczywiście wystąpiło, toby dzisiaj kilku brokerów popłynęło, tak jak i wtedy.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jeśli to do mnie, to cieszę się że mnie podziwiaszdoktorek pisze:tak tak a swistak zawijal w sreberka