DayTrading: Czwartek 23.06.2016

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 24 cze 2016, 00:00

Wzrost
11
73%
Bez zmian
2
13%
Spadek
2
13%

Liczba głosów: 15

Awatar użytkownika
MexB.
Gaduła
Gaduła

Re: DayTrading: Czwartek 23.06.2016

Nieprzeczytany post autor: MexB. »

DavidFx pisze:
TsunamiPL pisze:Pięknie funt tańczy.
i to maja byc te ruchy przed ktorymi broki drza ze strachu od tygodni :D
typowy dzien jak kazdy inny dzien ich strach postradal im rozumy :p
referendum jest wydarzeniem opiniotworczym i nie ma żadnej mocy prawnej i wazacej jednym slowem typowy Matrix dla mas 8)

Dokładnie, tak naprawdę to referendum jeszcze niczego nie zmienia, nawet jeśli podali by się za wyjściem, chociaż czytałem że cameron powiedział, że jeśli wynik będzie za wyjściem to nie wyobraża sobie aby zignorować głos wyborców... ale sam mówił że jest jednak za pozostaniem - typowy polityk!
Więc więcej gadania niż roboty będzie moim zdaniem oczywiście, ale poczekam na wyniki, bo chcę zobaczyć, czy potwierdzi się po raz kolejny zasada, że jak ktoś gra tylko technicznie to nie powinny go obchodzić żadne dane, bo co pokazuje wykres to będzie, bez względu czy gdzieś ktoś powie A czy B.

no, może nie aż tak typowy bo jednak ruch na GBP trochę wiekszy niż zwykle, no a pozostałe pary deeeeelikatnie większy, ale w sumie jakby ktoś nie wiedzial ze referendum to też by pewnie nawet nie zauważył że coś jest nie tak :D
Bądź cierpliwy.

majkel79
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: majkel79 »

leechang pisze:Dax ładnie dzisiaj dał zarobić.
Lechu Lechu wrzuć dla niedowiarków statement tego zarobku bo zapomniałeś załączyć :564:

Awatar użytkownika
leechang
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: leechang »

majkel79 pisze:
Lechu Lechu wrzuć dla niedowiarków statement tego zarobku bo zapomniałeś załączyć :564:
Dwa screene: wczoraj przed otwarciem kupno i dzisiaj sprzedaż.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
To tylko gra Kotku, to tylko gra...

Asset
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Asset »

Kurczę, mam taką wizję... w nocy zaczynają publikować wyniki z referendum i nagle okazuje się że przewaga topnieje 2%... 1%... remis... i zaczyna się mega bujanie na walutach. Rano widzimy mega osłabienie się złotówki i jak wszyscy pomyślą, że jednak Brexit będzie to po południu podają jeszcze raz podliczone głosy że jednak WB zostaje w UE i zaczynamy zwałę na walutach. Ktoś też o takim scenariuszu w ogóle myśli?

Awatar użytkownika
TsunamiPL
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: TsunamiPL »

Pierwsze wyniki ponoć jutro rano około 6-7.
The only way is up

Asset
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Asset »

Tuż po 1:00 będziemy wiedzieć, jak w sprawie Brexitu zagłosował Gibraltar i Scilly (archipelag na południowym zachodzie Wysp Brytyjskich). Pół godziny później dowiemy się, jak głosowały dwa największe miasta północno-wschodniej Anglii: Sunderland i Newcastle. Dotychczas mieszkańcy północnego wschodu bardziej skłaniały się ku wyjściu Zjednoczonego Królestwa z UE.

O 1:45 swoje wyniki ogłosi Londyn. Patrząc na poprzednie sondaże, możemy spodziewać się wyniku za zostaniem w Unii. O tej samej godzinie swoją decyzję ogłosi Swindon, miasto w południowej Anglii, o 2:00 – Darlington i Oldham. We wszystkich trzech miejscowościach panują raczej eurosceptyczne nastroje.

O 2:30 do głosu dojdą pierwsze miasta ze Szkocji i Walii. Sondaże wskazują, że ta pierwsza część Zjednoczonego Królestwa zagłosuje za pozostaniem w Unii, z kolei Walia będzie raczej za Brexitem. O 3:00 polskiego czasu spadnie na nas pierwszy grom wyników – z aż 25 regionów. Wśród nich silną reprezentację będzie miała przeciwna Brexitowi Szkocja. O swoich nastrojach poinformują też dzielnice Londynu, m.in. Westminster.

To, że podają wyniki w nocy świadczy że w mojej teorii spiskowej może być ziarno prawdy.

Awatar użytkownika
adk77
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: adk77 »

Jutro mała kontynuacja dzisiejszych pozytywnych emocji a od poniedziałku sprzedaż faktów

Świeżak44
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Świeżak44 »

Oj nie przypominaj mi.. :evil: znowu majątek przeszedł mi koło nosa. Wystraszyłem się tych wzrostów, ale nie było czego bo to tylko fajerwerki.. Dziś kupują fakt, że UK nie wychodzi, od jutra będą sprzedawać plotkę, że nadchodzi nowa wielka hossa.. srały muchy.. Już jest pierwsza spora dywergencja na DAX-ie. Spodziewam się jeszcze podbicia i spadamy na wszystkim.. http://invst.ly/1y0ic

-- Dodano: 23 cze 2016, 19:59 --
highend pisze:WIG20 power (lub konsola w ostatecznosci)
jestem pewien, że dołki za nami.
KGHM odwróciło trend spadkowy... skupiam się na Orange (TPSA) - uważam, ze 5 PLN to dołek i warto kupować akcje.
To moje prywatne zdanie. Róbcie z tym co chcecie. Ja kupuję :)
Tak?? To zobacz jak miedź podbili, a o ile wzrósł KGHM. Zobacz jaka dywergencja zachodzi. Nie wieżę, że miedź będzie tak drożeć pionem w górę, jeszcze o tej porze.. To robota spekulantów i słabego dolara.. Zrobią jutro parę brakujcyhc do lini fibo pipsów i z powrotem do piachu KGHM, WIG20 i miedz :)
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.

FxTag
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: FxTag »

Duże pieniądze wejdą pewnie jutro, po ogłoszeniu wyników

Awatar użytkownika
DavidFx
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: DavidFx »

WTF? pisze:A teraz mały żarcik...

Wiecie dlaczego nie będzie wzrostów na EUR/USD??????

..... bo Farciarz ma longi .....
masz racje cos w tym jest na rzeczy :p
AIM FOR THE IMPOSSIBLE!

Zablokowany