Tam sa sami debileDavidFx pisze:bardzo dobrze te sentymenty dzialaja w sensie na odwrot![]()
dostepne na stronie bzbwk forex nie zebym robil reklame ale dobre narzedzie
sa tam tez indeksy i towary jak chcecie znac sentymenty traderow z tego banku
zobaczymy jak z edkiem bedzie czy wiekszosc 81% zarobi dzis![]()
![]()
DayTrading: Czwartek 23.06.2016
Re: DayTrading: Czwartek 23.06.2016
Dzięki Highend. Sprawdzam 1.20 w euforii w ciągu 24h. Już kupione wczorajhighend pisze:Ed w piatek 1.17
Eur power;)

Chciałem podziękować tym osobom za ich wkład w mój trading, kolejność ma znaczenie, proszę to oni: ZEUSSFX, RYCHU, GREEN7, MIGHTY BAZ
EKIPA NIE DO POKONANIA.
EKIPA NIE DO POKONANIA.
-
- Fanatyk
klimokrates listonosz 

Oni nie kupują. Oni już dawno kupili. Teraz to oni już sprzedają, tylko małymi paczkami.
-- Dodano: 23 cze 2016, 13:14 --
To wy przyłączając się do tego ruchu między innymi kupujecie.
VSA
I nie poczekają na Jankesów?? Przecież oni celują w 2110, a jeszcze tego nie klepneli???coolcov pisze:Oni nie kupują. Oni już dawno kupili. Teraz to oni już sprzedają, tylko małymi paczkami.
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
- klimokrates
- Pasjonat
Moim zdaniem wszyscy za bardzo nakręcają sie na te wzrosty na EU. Niezależnie od decyzji, bedzie zjazd i ucieczka w złoto lub dolara. Nie postawie na to depo ale te wzrosty sa przereklamowane.
Kawa powinna być czarna jak smoła, słodka jak pszczoła i gorąca jak smoła
WIG20 power (lub konsola w ostatecznosci)
jestem pewien, że dołki za nami.
KGHM odwróciło trend spadkowy... skupiam się na Orange (TPSA) - uważam, ze 5 PLN to dołek i warto kupować akcje.
To moje prywatne zdanie. Róbcie z tym co chcecie. Ja kupuję
KGHM odwróciło trend spadkowy... skupiam się na Orange (TPSA) - uważam, ze 5 PLN to dołek i warto kupować akcje.

FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
klimokrates pisze:Moim zdaniem wszyscy za bardzo nakręcają sie na te wzrosty na EU. Niezależnie od decyzji, bedzie zjazd i ucieczka w złoto lub dolara. Nie postawie na to depo ale te wzrosty sa przereklamowane.
coś w tym jest co piszesz... mogłoby być dość niefortunnie, gdyby aktualnie zielona miesięczna na eurusd zamieniła się w wypalony knot do przyszłego czwartku . . . taka wizja tylko ; )
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Highend zamiast forexa GPW ?highend pisze:WIG20 power (lub konsola w ostatecznosci)
The only way is up
atrakcyjny rgr na m5 na edu http://invst.ly/1xzqj
Jutro też jest dzień.