DayTrading: Czwartek 23.06.2016
Re: DayTrading: Czwartek 23.06.2016
AUDI-opcja BAT
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Przekroczyłem dzienną dniówkę. Czysty skalping na podstawie zachowania ceny i momentum. Ryzyko jednak jest duże = zawsze sl.
The only way is up
USD/PLN przebiłw dół kolejny poziom i doleci do 3,80. WIG20 - nowa hossa się zaczęła?? Edek , zaraz trzaśnie 1,41.. PS. Ktoś tu chyba zna już wyniki referendum.. Rynek wie wcześniej, że nie wychodzą i jak będą wyniki w poniedziałek i publika się rzuci na akcję, to wtedy zrobią zwałę!! To jest plan grubasów. Proste
Wszystko teraz napompują, przyjda wyniki, że UK zostaje i zacznie się armagedon na wszystkim.
-- Dodano: 23 cze 2016, 12:46 --
Z tym Wigiem to ja tak podejrzewałem. To świetny wskaźnik.. Na szczęście wiem gdzie się zatrzyma. USD/PLN jak zwykle to powie.

Z tym Wigiem to ja tak podejrzewałem. To świetny wskaźnik.. Na szczęście wiem gdzie się zatrzyma. USD/PLN jak zwykle to powie.

Ostatnio zmieniony 23 cze 2016, 12:51 przez Świeżak44, łącznie zmieniany 1 raz.
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
- klimokrates
- Pasjonat
Tu działa stara prawda o giełdzie. Pamiętaj: kupuj plotki, sprzedawaj fakty. Do wieczora lecimy up potem zjazd.Świeżak44 pisze:USD/PLN przebiłw dół kolejny poziom i doleci do 3,80. WIG20 - nowa hossa się zaczęła?? Edek , zaraz trzaśnie 1,41.. PS. Ktoś tu chyba zna już wyniki referendum.. Rynek wie wcześniej, że nie wychodzą i jak publika się rzuci na akcję, to wtedy zrobią zwałę!! To jest plan grubasów. ProsteWszystko teraz napompują, przyjda wyniki, że UK zostaje i zacznie się armagedon na wszystkim.

Kawa powinna być czarna jak smoła, słodka jak pszczoła i gorąca jak smoła
Czyli oni kupując akcje, wiedzą juz że UK nie wyjdzie, tak. W myśl zasady "kupuj fakt". A do tej pory sprzedawali plotkę o możliwym wyjściu itd.. Tylko co będą robić po niedzieli? Sprzedawać plotkę o wielkiej hossie czy co??klimokrates pisze:
Tu działa stara prawda o giełdzie. Pamiętaj: kupuj plotki, sprzedawaj fakty. Do wieczora lecimy up potem zjazd.

PS. Tylko skąd już to wiedzą??
Świeżak44 pisze:Czyli oni kupując akcje, wiedzą juz że UK nie wyjdzie, tak. W myśl zasady "kupuj fakt". A do tej pory sprzedawali plotkę o możliwym wyjściu itd.. Tylko co będą robić po niedzieli? Sprzedawać plotkę o wielkiej hossie czy co??klimokrates pisze:
Tu działa stara prawda o giełdzie. Pamiętaj: kupuj plotki, sprzedawaj fakty. Do wieczora lecimy up potem zjazd.
Może "liczą" głosy

Bądź cierpliwy.
Teoria 1Świeżak44 pisze:Czyli oni kupując akcje, wiedzą juz że UK nie wyjdzie, tak. W myśl zasady "kupuj fakt". A do tej pory sprzedawali plotkę o możliwym wyjściu itd.. Tylko co będą robić po niedzieli? Sprzedawać plotkę o wielkiej hossie czy co??klimokrates pisze:
Nie wiedzą, po prostu maja większy kapitał i pchają cenę gdzie chcą.
Teoria 2 (spiskowa)
Globaliści (globalny rząd, grupa Bilderberg) nie pozwoli na wyjście UK z UE. Zatem wiedzą, a dodatkowo pchają cenę gdzie chcą.

The only way is up
Po takiej świecy na Sp500 , na H4 to chyba tylko wzrost może być?? Parę dni się bujali na konsoli, wyszli górą.. Szerokość konsoli był około 18 punktów x2=36 36+2074= 2110 . Tam się kierują w USA..
Ed w piatek 1.17
Eur power;)
Eur power;)
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
- klimokrates
- Pasjonat
Czekałem na ten komentarz. Całe depo w Lhighend pisze:Ed w piatek 1.17
Eur power;)
Kawa powinna być czarna jak smoła, słodka jak pszczoła i gorąca jak smoła