DayTrading: Wtorek 21.06.2016
Re: DayTrading: Wtorek 21.06.2016
Tak fajnie odpaliło ,ze nawet S'ka Karnaka na WTI z wczoraj powinna być na plusie jak wytrzymałshogomad pisze:dax w góre, ropa i edek w dół...zaczeło sie

- kk.dreamer
- Pasjonat
rzadko korzystam z róznych wskażników ale teraz tak lukam na dywergencje na nzdusd i ggpjpy i tam nadchodzi spadek wielkimi krokami od m5 do h1, dalej nie patrzylam
Drodzy Panowie Panie również trejdują...
Ropka cacy znaczy się spada - był dobry sygnał na S. 

Zamknałem S na ropie + 50....teraz czekam 30-40 min aż sie wyszaleje USA ( podbitki, pulbacki). Akurat styknie na spacer z Fibem 

- fx-technik
- Fanatyk
1.13000 Wsparcie obecnie, jeżeli przebije i obroni jako Opór, wtedy spadnie.
Reszta to tylko życzenia są.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
Był, był...dzisiaj ok 3.00 rano. A ty juz chyba wczoraj pisałeś o S stąd mój wcześniejszy post. Pewnie ci wytrzymało bo widze że grasz duże TF, to i SL miałeś odpowiedni zapewne. Ważne ,że poleciało gdzie miałokarnak pisze:Ropka cacy znaczy się spada - był dobry sygnał na S.

-- Dodano: 21 cze 2016, 14:05 --
fx-technik pisze:1.13000 Wsparcie obecnie, jeżeli przebije i obroni jako Opór, wtedy spadnie.
fakt...ale przyznasz ,ze momentum wyglada obiecująco ?

edit:
wycofuje pytanie...zapomniałem ,że ty masz RangeBar wykres a tam nie widać momentum

- fx-technik
- Fanatyk
Wykres zmienności ceny w funkcji czasu jest oszustwem.
Dlaczego musimy przedstawiać zmienność ceny w funkcji czasu?
Kto i kiedy tak nakazał?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
- klimokrates
- Pasjonat
Na H4 EU wzrosty z 16.06 jeśli miałyby być nową strukturą 5 falową to i tak zejście 2 fali musi być do Fibo 0.618. Niech mnie Tomasz poprawi jeśli się mylę.
Kawa powinna być czarna jak smoła, słodka jak pszczoła i gorąca jak smoła
Komuter stanął dęba, ale już jestem.. Widzę, że niewiele się zmieniło od wczoraj.. Tylka ta ropa trochę pooleciała. Na ile to może być poważne. Dziś chyba API??? Od ropy się ostatnio wszystko zaczyna. i spadki i wzrosty..
-- Dodano: 21 cze 2016, 14:20 --
Jeszcze takiego niemrawego wyjścia z konsoli jak na DAX-ie to chyba jeszcze nie widziano.. Widać, że chcą ale się oglądają na resztę..
-- Dodano: 21 cze 2016, 14:20 --
Jeszcze takiego niemrawego wyjścia z konsoli jak na DAX-ie to chyba jeszcze nie widziano.. Widać, że chcą ale się oglądają na resztę..
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.