pedro pisze:siema,
jak tam po weekendzie? : )
...szybko wstałeś dzisiaj, hahaha. My z Fibem już na hamburgera idziemy

pedro pisze:siema,
dzisiaj udało mi się pospać, to fakt... do 5:30 się wylegiwałem ; )shogomad pisze:pedro pisze:siema,
...szybko wstałeś dzisiaj, hahaha. My z Fibem już na hamburgera idziemy
A ja dopiszę ...pedro pisze:
pedro zrozumiał i przyswoił sobie, że rynek jest dla niego, a nie on dla rynku ... : ) ...
chodź - chodzić, chodzeniejkar pisze:A ja dopiszę ...pedro pisze:
pedro zrozumiał i przyswoił sobie, że rynek jest dla niego, a nie on dla rynku ... : ) ...
I pedro będzie zarabiał...
( chodz poglądy polityczne ma chore)...
miał być ikar? ... w ósmej klasie u mnie stwierdzili dysortografię... ale chyba ich wszystkich trochę oszukałem, żeby mieć łatwiej na egzaminach do LO ... bo teraz jakoś tak, potrafię pisać ... może dlatego że większość na klawiaturze, a jak jest błąd to mi podkreśla ; )jkar pisze:no tak...
gramatykę tra poprawic...
Zawsze miałem z tym problemy
To nawet z nicka wynika...
akcje tpsa day trejdowo?highend pisze:Zapakowałem rano akcje TPSA/Orange
zgodnie z tym co pisałem.
Założę sie, że Buffet odkrył to samo co ja i stosuje od 30-40 lat
WIG20 powerKarnak masz coś ? na KGHM i na Orange?
pedro pisze: skąd znasz moje poglądy polityczne? : ) ... to że jestem lewakiem[...]
dwa razy w życiu dostałem po mordzie za moje lewackie poglądy, broniłem ludzi przed eksmisją będąc w LO ...shogomad pisze:pedro pisze: skąd znasz moje poglądy polityczne? : ) ... to że jestem lewakiem[...]
hahaha....lewak na fx ?Przecież to narzędzie szatana....tfuu...ohydnych kapitalistów wyzyskujących uczciwie harujacy lud robotniczy
![]()
Coś mi sie zdaje ,ze z ciebie taki lewak jak z Chin kraj socjalistyczny ( tylko z nazwy i do tego nie do końca )