Siema...
Co tam slychac ?:)
Jak tam Brexit ?:)
DayTrading: Poniedziałek 20.06.2016
Re: DayTrading: Poniedziałek 20.06.2016
Ostatnio zmieniony 20 cze 2016, 15:37 przez Kusus, łącznie zmieniany 1 raz.
jakie masz poglady polityczne pedro bo ja nic nie wiem? 

AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
W zadnym wypadku "skreslaj"...
Przeciwnie ...
Przeciwnie ...
Jak by powiało zdrowo to bym jeszcze raz pofrunął.
I szybka eseczka na kablu zrealizowana 

moje screeny nie mają żadnego podłoża ideologicznego... it's all about money ...shogomad pisze:Dobra...filantrop z zamiłowania i lewak jak trzeba rzucić ciastem w obronie słabszych to jeszcze nie socjalista. Ale jak twoje poglądy ekonomiczne w końcu to forum o fx i dobrze wiedzieć jakie podłoże mają twoje screenypedro pisze: a co więcej, nie wstydzę się swoich poglądów : )![]()
Socjalista - Keynesista ? Fridmanowiec ? Haykowiec ? Smithsowiec? Bo jak sie okaże ,że w najmniejszym stopniu Austriackiej szkoły nie uznajesz to powiem ci ,że trzeba cie będzie nominować do następnych FX Cusffs w kategorii osobowość roku
FX to łopata - narzędzie - do kopania - kopanie to czynność/praca za którą dostaję wynagrodzenie ... nic więcej, nic mniej : )
szkoła austriacka się wyczerpała, była dobra/jest dobra w okresach rewolucji przemysłowych ... te koncepcje już się wyczerpały według mnie i należy szukać innych rozwiązań ...
kojarzysz Jacqua Fresco ? ... jego idea jest wg mnie idealna, chociaż utopijna, ale nie niemożliwa : )
ekonomia oparta na zasobach będzie przyszłością moich dzieci ... wierze w to mocno

-- Dodano: 20 cze 2016, 15:38 --
cześć Kusus, kope lat

jak zdrowie?

Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Od razu ..." leci"- skromnie realizuje - jakies 30 minut wczesniej...->http://forex-nawigator.biz/forum/resources/file/128905[/quote]
ladnie sie posluchal

ladnie sie posluchal

Tomasz196407 pisze:gdzie?nazarek88 pisze:dax leci?
byle nie do sljkar pisze:nazarek88 pisze:dax leci?

Witaj Kusus Dawno cie nie było.
NAJLEPSZĄ BRONIĄ PRZECIWKO WROGOWI JEST INNY WRÓG
jaka to jest właściwa strona mocy? : )jkar pisze:Dlatego pozwoliłem sobie...pedro pisze: a co więcej, nie wstydzę się swoich poglądów : )
Tacy ludzie powinni być po właściwej stronie mocy...!
Hmm... jakby to powiedziec...?
Niech Opatrznosc będzie z Tobą.
nie wierze w opatrzność ... nie ma Boga, ani Bogów ... jest jakieś tam ciałko w którejś części mózgu odpowiadające za to, że wierzymy ...
religie zabiły więcej ludzi niż ocaliły, i pytam otwarcie... który Bóg na to pozwala?...
Jutro też jest dzień.
Wystarczy reflektor...
I o ile więcej widac...
poza chęcią zysku
Bóg nigdy nikogo nie zabił ani nie przyzwolił...
Jesli tak uwazasz - to jest w tym wewnetrzna sprzecznosc.
I o ile więcej widac...
poza chęcią zysku

Bóg nigdy nikogo nie zabił ani nie przyzwolił...
Jesli tak uwazasz - to jest w tym wewnetrzna sprzecznosc.
Ostatnio zmieniony 20 cze 2016, 15:45 przez jkar, łącznie zmieniany 1 raz.
Jak by powiało zdrowo to bym jeszcze raz pofrunął.
shogomad pisze:@ ropa
...no, to ja już się napracował na dzisiaj![]()
Ty na L ja na S.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
To tylko gra Kotku, to tylko gra...