Super. Ja tez chce tak zarabiacfx-technik pisze:DavidFx pisze:problem z technikiem jest taki ze to mu dziala tylko na historii a w rzeczywistosci calkowicie na odwrot
dlatego nie oczekujcie cudow

Super. Ja tez chce tak zarabiacfx-technik pisze:DavidFx pisze:problem z technikiem jest taki ze to mu dziala tylko na historii a w rzeczywistosci calkowicie na odwrot
dlatego nie oczekujcie cudow
Dawid coś Ty sie uwziął na tego Eu,DavidFx pisze:potrzebuje jeszcze zeby wpadl teraz highend i napisal euro power 1.14 czy cos takiego i pozamiatane dzis hehe
Ja za ciebie grać nie mam zamiaru.Cblondyn pisze:Super. Ja tez chce tak zarabiacfx-technik pisze:DavidFx pisze:problem z technikiem jest taki ze to mu dziala tylko na historii a w rzeczywistosci calkowicie na odwrot
dlatego nie oczekujcie cudow. To pokaz gdzie mam zagrac np. na M15. Wklej wykres ze swoimi poziomami. Przecież codziennie wklejasz. Jakiś problem?
Nieżle hahahaha. Że jakoś nie jestem zdziwiony. Jak ide do lekarza to ten pożyczy mi książke o chorobach. Świetny pomysł. Ale to ja zagram a Ty powiesz mi gdzie. Tylko tylefx-technik pisze: Ja za ciebie grać nie mam zamiaru.
Bierz DSWS i graj po swojemu!
DavidFx pisze:potrzebuje jeszcze zeby wpadl teraz highend i napisal euro power 1.14 czy cos takiego i pozamiatane dzis hehe
Patrz post wyżej.Cblondyn pisze:Nieżle hahahaha. Że jakoś nie jestem zdziwiony. Jak ide do lekarza to ten pożyczy mi książke o chorobach. Świetny pomysł. Ale to ja zagram a Ty powiesz mi gdzie. Tylko tylefx-technik pisze: Ja za ciebie grać nie mam zamiaru.
Bierz DSWS i graj po swojemu!
pedro pisze:DavidFx pisze:potrzebuje jeszcze zeby wpadl teraz highend i napisal euro power 1.14 czy cos takiego i pozamiatane dzis hehe
spróbuję go zastąpić, ale nie wiem czy mi się uda ..
EUR POWA!!!!! 1.14 przejdzie jak przez masełko!
... i jak? ... dobrze wyszło?![]()
Pewnie że nie wiem. Przecież jestem w matrixiefx-technik pisze: Nie wiesz kiedy wchodzić, kiedy wychodzić, znaczy nic nie wiesz, grasz na farta!