city robi z wami co chce

bedzie taka torpeda w dol ze technika wyrzuci z kapci hehe

Nie wyrzuci, bo nic na Edku nie mam.DavidFx pisze:technik nie wiem gdzie sie uczyles tradingu ale zloz tam reklamacje
city robi z wami co chce
A do czego jest ta miarka i skąd ją pobrac ??shogomad pisze:Świeżak44 pisze:PS. Skąd pobrać tą miakrę DSWS???
Miarka i DSWS to 2 różne narzędzia.
Gdy grasz o 10 pip to jakiego wstawiasz stopa ?.fx-technik pisze:Nie wyrzuci, bo nic na Edku nie mam.DavidFx pisze:technik nie wiem gdzie sie uczyles tradingu ale zloz tam reklamacje
city robi z wami co chce
Mam 2 dniówki zarobione już.
Poza Matrixem!
A w Matrix jest to samo: Z kapci, to może wyrzucić kogoś, kto straty kisi.
Kto bierze zysk, tego nie wyrzuci.
-- Dodano: 17 cze 2016, 10:21 --
W Matrix tego nie zrobisz!
Zrobiłem to na RB.
Matrix cię łudzi, mami, daje ci nadzieję, każe czekać i kisić straty.
Jak jesteś grzeczny i wytrzymasz, to cię czasem wynagrodzi.
The answer is "choice".
Nie mieszaj za dużo.Świeżak44 pisze:A do czego jest ta miarka i skąd ją pobrac ??shogomad pisze:Świeżak44 pisze:PS. Skąd pobrać tą miakrę DSWS???
Miarka i DSWS to 2 różne narzędzia.
Zależy, gdzie wypada.kolbi123 pisze:Gdy grasz o 10 pip to jakiego wstawiasz stopa ?.fx-technik pisze:Nie wyrzuci, bo nic na Edku nie mam.DavidFx pisze:technik nie wiem gdzie sie uczyles tradingu ale zloz tam reklamacje
city robi z wami co chce
Mam 2 dniówki zarobione już.
Poza Matrixem!
A w Matrix jest to samo: Z kapci, to może wyrzucić kogoś, kto straty kisi.
Kto bierze zysk, tego nie wyrzuci.
-- Dodano: 17 cze 2016, 10:21 --
W Matrix tego nie zrobisz!
Zrobiłem to na RB.
Matrix cię łudzi, mami, daje ci nadzieję, każe czekać i kisić straty.
Jak jesteś grzeczny i wytrzymasz, to cię czasem wynagrodzi.
The answer is "choice".
Matrix pisze:Możesz dadas przedstawić daxa w dsws
No to teraz to już sami milionerzy bedą na forumŚwieżak44 pisze:No i wreszcie się wyjaśniło na czym polega ten sposób..prosto, jasno, logicznie wytłumaczone.Coś nagrałem dla was, słowo wyjaśnienia.
https://www.youtube.com/watch?v=XiTByQYTAasDzięki za ten filmik. PS. Skąd pobrać tą miakrę DSWS???
1 000 000,- PLN = 225 580,- EURO (po Ask)Cblondyn pisze:No to teraz to już sami milionerzy bedą na forumŚwieżak44 pisze:No i wreszcie się wyjaśniło na czym polega ten sposób..prosto, jasno, logicznie wytłumaczone.Coś nagrałem dla was, słowo wyjaśnienia.
https://www.youtube.com/watch?v=XiTByQYTAasDzięki za ten filmik. PS. Skąd pobrać tą miakrę DSWS???
. Aż miło będzie popatrzeć. Chętnie popatrze Świeżak na wyniki i czasami coś wklej