Chyba 23 go jest brexit? Wyniki 27?fx-technik pisze:Coraz bliżej referendum, coraz większe jaja będą.
Ci, co grają na demo mogą spać spokojnie.
Ci, co grają za rzeczywiste pieniądze muszą bardzo uważać na luki i braki płynności.
Tak może być do 27-mego.
DayTrading: Czwartek 16.06.2016
Re: DayTrading: Czwartek 16.06.2016
"...Jeden traci, drugi się bogaci..."
- fx-technik
- Fanatyk
No, broker wprowadza ograniczeniaWTF? pisze:Chyba 23 go jest brexit? Wyniki 27?fx-technik pisze:Coraz bliżej referendum, coraz większe jaja będą.
Ci, co grają na demo mogą spać spokojnie.
Ci, co grają za rzeczywiste pieniądze muszą bardzo uważać na luki i braki płynności.
Tak może być do 27-mego.
od otwarcia sesji w niedzielę 19 czerwca do godziny 24:00 EET 27 czerwca 2016 r.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
- klimokrates
- Pasjonat
Rano S, juz zamknięte. Teraz trzymam L i o S nie ma mowy.Farciarz pisze:dałeś S na edku, ja się grubo załadowałem znowu
co tam mecz, Polacy będą trzepać bramki a my pipsy na kolejnym zjeździe
-- Dodano: czw 16-06-2016, 19:05 --
No na razie H4 fibo 61.8 1.1313Tomasz196407 pisze:![]()
to teraz daj kolejną projekcje,
Kawa powinna być czarna jak smoła, słodka jak pszczoła i gorąca jak smoła
-
- Fanatyk
Artur masz listonosza , daj koledze EU niech sie nauczy oznaczac tak jak nalezy i błedów niech nie popełnia,
fart nie zawsze sie sprawdza
a co twoj Elliot mówi że będą dalsze wzrosty na e/u, mój fart mówi, że spadnieTomasz196407 pisze:Artur masz listonosza , daj koledze EU niech sie nauczy oznaczac tak jak nalezy i błedów niech nie popełnia,

Chciałem podziękować tym osobom za ich wkład w mój trading, kolejność ma znaczenie, proszę to oni: ZEUSSFX, RYCHU, GREEN7, MIGHTY BAZ
EKIPA NIE DO POKONANIA.
EKIPA NIE DO POKONANIA.
-
- Fanatyk
Mam cie w ignorach nie odpowiadasz mi na posty, ja tez mam cie ...Farciarz pisze:a co twoj Elliot mówi że będą dalsze wzrosty na e/u, mój fart mówi, że spadnieTomasz196407 pisze:Artur masz listonosza , daj koledze EU niech sie nauczy oznaczac tak jak nalezy i błedów niech nie popełnia,
ale ci odpowiem tak mnie interesuje twoje zezolenie jak śnieg zeszłoroczny, nie obchodzi mnie tez eu bo go nie gram,
jak pokazujesz fale elliota rób to z głowa i profesjonalnie , bo potem tylko sa komentarze ze to sie nie sprawdza,
wiec mam w nosie twoje projekcje na spadki eu, bez odbioru i woecej nie pisz
Dax, nie wiem czy zauważyli koledzy ze został wybity w dół poziom 9441 z kwietnia tego roku u mnie na platformie Jforex,
niby nic takiego ale przed wczorajszym BOJ został tez wybity UJ po FED-dzie , to taka troche analogia i wiem ze to sie tez w praktyce sprawdza
Ostatnio zmieniony 16 cze 2016, 21:10 przez Tomasz196407, łącznie zmieniany 1 raz.
ależ dziś mieliście okazji, maskra ... : )
pozazdrościć - piękna zdrowa zmienność ; )
a zwycięzcą jest ... pograłem sobie dzisiaj w matrixie, i zgarnąłem 25 : )
SZACUN!
pozazdrościć - piękna zdrowa zmienność ; )
fx-technik pisze:Coś nagrałem dla was, słowo wyjaśnienia.
https://www.youtube.com/watch?v=XiTByQYTAas

a zwycięzcą jest ... pograłem sobie dzisiaj w matrixie, i zgarnąłem 25 : )

SZACUN!
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Dadas, za filmik Brawo Ty!
konsola (długa czy krótka) jako akumulacja
wyjście z niej (te linie zasięgów pokrywają się z ogólnie przyjętymi poziomami fibo) + inne linie jako istotne miejsca wcześniejszej wymiany (wsparcia i opory)
wiadomo, że najlepiej jak to się pokrywa wtedy jest większa pewność, że cena tam doleci
jak jeszcze jakiś zwierzak tam też wypada swoim zasięgiem to super
ale mam pytanie:
jak znaleźść tą pewność wejścia:
wiadomo, że cena chodzi sobie w konsoli i grubas ładuje się aż mu wystarczy do startu
można przyjąć, że jak cena odbija się od 50% lub 61,8% ruchu w konsoli to z tego poziomu można już zajmować pozycję?
czekać aż cena opuści konsolę ?
wg tego co ja zauważyłem to cena często wychodzi do 127% zasięgu konsoli potem retest i docelowo 161,8% robi
czy skuteczniejsze wejścia są po opuszczeniu ceny przez konsolę?
czy te Pewne Twoje pipsy to te co leżą pomiędzy 127 a 161% ?
konsola (długa czy krótka) jako akumulacja
wyjście z niej (te linie zasięgów pokrywają się z ogólnie przyjętymi poziomami fibo) + inne linie jako istotne miejsca wcześniejszej wymiany (wsparcia i opory)
wiadomo, że najlepiej jak to się pokrywa wtedy jest większa pewność, że cena tam doleci
jak jeszcze jakiś zwierzak tam też wypada swoim zasięgiem to super
ale mam pytanie:
jak znaleźść tą pewność wejścia:
wiadomo, że cena chodzi sobie w konsoli i grubas ładuje się aż mu wystarczy do startu
można przyjąć, że jak cena odbija się od 50% lub 61,8% ruchu w konsoli to z tego poziomu można już zajmować pozycję?
czekać aż cena opuści konsolę ?
wg tego co ja zauważyłem to cena często wychodzi do 127% zasięgu konsoli potem retest i docelowo 161,8% robi
czy skuteczniejsze wejścia są po opuszczeniu ceny przez konsolę?
czy te Pewne Twoje pipsy to te co leżą pomiędzy 127 a 161% ?
-
- Fanatyk
mariozab1979 listonosz