DayTrading: Środa 15.06.2016

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 16 cze 2016, 00:00

Wzrost
9
43%
Bez zmian
4
19%
Spadek
8
38%

Liczba głosów: 21

Tomasz196407
Fanatyk
Fanatyk

Re: DayTrading: Środa 15.06.2016

Nieprzeczytany post autor: Tomasz196407 »

wti,
jeżeli ruch na 51,7 był ruchem 5ciofalowym, zakończona została tym, jakaś większa struktura
obecny ruch do dołu moim zdaniem tez jest 5cio falowy,
ostatnia 5 jest klinem wiec musi byc strukturą zygzaków
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 15 cze 2016, 09:17 przez Tomasz196407, łącznie zmieniany 1 raz.

lutek
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: lutek »

i znowu L dax

-- Dodano: 15 cze 2016, 08:21 --

teraz grube L na dax

Awatar użytkownika
fx-technik
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: fx-technik »

EURUSDH1.png
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?

Awatar użytkownika
klimokrates
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: klimokrates »

Farciarz z H4 na 1.1134 i koniec impulsu Fibo exp 100 i stamtąd LAMPA !!! :564: jeszcze to posprawdzam
Ostatnio zmieniony 15 cze 2016, 09:28 przez klimokrates, łącznie zmieniany 1 raz.
Kawa powinna być czarna jak smoła, słodka jak pszczoła i gorąca jak smoła

Awatar użytkownika
fx-technik
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: fx-technik »

L na DAX było tu:
[DAX30]M30.png
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?

Awatar użytkownika
Farciarz
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Farciarz »

WTF? pisze:
Farciarz pisze:Dziś nie tak jak wczoraj edek bez żadnej korekty na nowe minima, nawet 1.1210 nie pokona i dalej ciśniemy do dołu. Pipsów życzę...:)
Chciałbym zwrócić uwagę na ten post. Jak nie ma racji to się nie odzywa, jak ma rację to co drugi post jego. Pyszczy i zaczepia wszystkich. Wieszczenie spadków cały czas, to 50:50 szans na obranie dobrej strony. To raczej żałosne.
rynek mnie upokorzył, ale wie jaki jest kierunek, do wieczora będziemy na minimach 1.11, można budować potężna pozycję na S, Klimokrates miałeś racje 1.1234, w dechę, te korekty są najgorsze, aby się co do pipsa wbić, czasami się uda, ale czasami jest jak dziś te naście pips ucieknie.
Chciałem podziękować tym osobom za ich wkład w mój trading, kolejność ma znaczenie, proszę to oni: ZEUSSFX, RYCHU, GREEN7, MIGHTY BAZ
EKIPA NIE DO POKONANIA.

Awatar użytkownika
shogomad
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: shogomad »

Cała prawda o lutku.png
... myśle ,że komentarz zbędny :shock: :mrgreen: :roll:

Awatar użytkownika
Farciarz
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Farciarz »

DavidFx pisze:
EURUSDM15.png
8)
kolega też trochę za szybko sprzedał, wiec nie jestem jedyny kąpany w gorącej wodzie. Życzę pipsów i wieczornej tłustej uczty po konferencji.
Chciałem podziękować tym osobom za ich wkład w mój trading, kolejność ma znaczenie, proszę to oni: ZEUSSFX, RYCHU, GREEN7, MIGHTY BAZ
EKIPA NIE DO POKONANIA.

Awatar użytkownika
klimokrates
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: klimokrates »

shogomad pisze:
lutek pisze:
shogomad pisze:
Cała prawda o lutku.png
... myśle ,że komentarz zbędny :shock: :mrgreen: :roll:
i co za bzdury pokazujesz szogunie do piaskownicy dzieciaku razem z twoim mentorem i spółką :D :D

nie denrwuj sie..po prostu zestawiłem wykres DAX m1 z twoimi wypowiedziami na forum :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

każdy może to sprawdzić u siebie i wyrobić sobie zdanie :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Dajcie już spokój, poza tym to jest M1 na DAXie nie ma się co podniecać. Zamiast robić prezentacje wrzućcie jakieś obrazki z poziomami :)
Kawa powinna być czarna jak smoła, słodka jak pszczoła i gorąca jak smoła

Awatar użytkownika
WTF?
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: WTF? »

Farciarz pisze:
WTF? pisze:
Farciarz pisze:Dziś nie tak jak wczoraj edek bez żadnej korekty na nowe minima, nawet 1.1210 nie pokona i dalej ciśniemy do dołu. Pipsów życzę...:)
Chciałbym zwrócić uwagę na ten post. Jak nie ma racji to się nie odzywa, jak ma rację to co drugi post jego. Pyszczy i zaczepia wszystkich. Wieszczenie spadków cały czas, to 50:50 szans na obranie dobrej strony. To raczej żałosne.
rynek mnie upokorzył, ale wie jaki jest kierunek, do wieczora będziemy na minimach 1.11, można budować potężna pozycję na S, Klimokrates miałeś racje 1.1234, w dechę, te korekty są najgorsze, aby się co do pipsa wbić, czasami się uda, ale czasami jest jak dziś te naście pips ucieknie.
Nie mówię że można mieć margines, to zależy od strategii. Mówię o tym że objawia się u ciebie efekt boga. Wiesz wszystko i nie przyznajesz się do błędów. Mam wrażenie że zostałeś z krótką pozycją na 1.1150 i teraz kibicujesz wykresowi żeby wrócił. Ludzie którzy grają parę lat na pewno to widzą gorzej z nowymi. :wink:
Widać u ciebie uzależnienie. Musisz przestać gać żeby to zobaczyć, albo stracić wszystko albo zostać poza rynkiem parę miesięcy. Potrafisz nie grać? :mrgreen:
"...Jeden traci, drugi się bogaci..."

Zablokowany