DavidFx pisze: moj palec to SL moj wzrok to TP
Często masz stop-out'y na rachunku ?
DavidFx pisze: moj palec to SL moj wzrok to TP
non stopshogomad pisze:DavidFx pisze: moj palec to SL moj wzrok to TP
...hehe to tak jak ja, czasem nawet 2 razy dziennieDavidFx pisze:non stopshogomad pisze:DavidFx pisze: moj palec to SL moj wzrok to TP
Chciałbym zwrócić uwagę na ten post. Jak nie ma racji to się nie odzywa, jak ma rację to co drugi post jego. Pyszczy i zaczepia wszystkich. Wieszczenie spadków cały czas, to 50:50 szans na obranie dobrej strony. To raczej żałosne.Farciarz pisze:Dziś nie tak jak wczoraj edek bez żadnej korekty na nowe minima, nawet 1.1210 nie pokona i dalej ciśniemy do dołu. Pipsów życzę...
Na jakim poziomie masz adx H1 H4 ? złamał się? bo nie wiem czy nie będzie odreagowania UP (by zrobić cień na daily) i dopiero zjazd. Ja dopiero siadam analizę robię.Farciarz pisze:Dziś nie tak jak wczoraj edek bez żadnej korekty na nowe minima, nawet 1.1210 nie pokona i dalej ciśniemy do dołu. Pipsów życzę...
Też tak myślę. edek dotknie linii trendu i wystrzeliAsset pisze:Do danych z USA stabilizacja i lekkie zwyżki na parkietach + eur/usd, po południu dane będą dobre, zjazd edka, wzrost franka i dolara a potem brak podwyżki stóp procentowych i mocne up na edku. Ktoś też tak widzi?
Radze starać się przewidywać tylko jeden ruch. Ten co zaraz nastąpi. Kolejne do niczego nie sa potrzebne, bo to zwyczajne już wróżenieAsset pisze:Do danych z USA stabilizacja i lekkie zwyżki na parkietach + eur/usd, po południu dane będą dobre, zjazd edka, wzrost franka i dolara a potem brak podwyżki stóp procentowych i mocne up na edku. Ktoś też tak widzi?
czyli nie jestem jedyny? ; ) .. damn me, pocieszyliście mnie ; )shogomad pisze:
...hehe to tak jak ja, czasem nawet 2 razy dziennie![]()
p.s. zero sarkazmu, taka strategia po prostu. Nie ufam brokom i bankom![]()