DayTrading: Czwartek 16.06.2016

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 17 cze 2016, 00:00

Wzrost
6
35%
Bez zmian
2
12%
Spadek
9
53%

Liczba głosów: 17

Awatar użytkownika
WTF?
Gaduła
Gaduła

Re: DayTrading: Czwartek 16.06.2016

Nieprzeczytany post autor: WTF? »

karnak pisze:ED na wykresie dziennym:
Ta mała linijka już padła, została ta niżej jak tu koleżanka zauważyła na 1.14 też mi wypada, poza tym kanał spadkowy itd itd.
Ja liczę na konsolę z nerwowymi ruchami jutro w tym miejscu. No i jestem fanem znaków na niebie i szukam oRGR. Licze że zrobimy główkę jutro i z powrotem na 1.13. i potem prawe ramie znowu w dół .
Wiem że nie powinienem i wielu mnie tu skrytykuje za to że widzę coś czego nie ma ale nie mogę się opanować :mrgreen: :564:
"...Jeden traci, drugi się bogaci..."

Cblondyn
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Cblondyn »

WTF? pisze:
Ta mała linijka już padła, została ta niżej jak tu koleżanka zauważyła na 1.14 też mi wypada, poza tym kanał spadkowy itd itd.
Ja liczę na konsolę z nerwowymi ruchami jutro w tym miejscu. No i jestem fanem znaków na niebie i szukam oRGR. Licze że zrobimy główkę jutro i z powrotem na 1.13. i potem prawe ramie znowu w dół .
Wiem że nie powinienem i wielu mnie tu skrytykuje za to że widzę coś czego nie ma ale nie mogę się opanować :mrgreen: :564:
Jeśli grasz na RGR lub oRGR to dobrze robisz, bo to bardzo popularna formacja. I dochodowa. Klasyka AT.

Awatar użytkownika
Farciarz
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Farciarz »

klimokrates pisze:Farciarz ja mam TP 1.1144 bo mnie dziś przed kompem nie ma, jak coś to z ręki !!! :564:
nadal w grze D1, 4 ka była trudna do wskoczenia, nie żałujmy sobie, sponsoring bedzie trwał all the way to 1.10

graficznie sprzed tygodnia :)

Obrazek
Chciałem podziękować tym osobom za ich wkład w mój trading, kolejność ma znaczenie, proszę to oni: ZEUSSFX, RYCHU, GREEN7, MIGHTY BAZ
EKIPA NIE DO POKONANIA.

Cblondyn
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Cblondyn »

Dostałem na maila oferte kupna systemu co wychodzi zawsze na BE albo TP. Nigdy SL hehe. Niezłe co? Ludzie mają tupet.

Awatar użytkownika
fx-technik
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: fx-technik »

WTF? pisze:
Nie do końca jest tak.
Owszem, formacje widać na wykresach i warto to zjawisko wykorzystywać.
Tylko trzeba mieć świadomość, że wszelkie formacje są tylko podpowiedzią i
muszą być potwierdzone przez Price Action, inaczej nic nie znaczą!

Wszystko się sprowadza do punktu wyjścia:
Rozumiesz jak to działa, umiesz to czytać z wykresu, to możesz wykorzystywać cokolwiek.
Nie rozumiesz, nie umiesz, to żadne RGR, ORGR, czy inne ci nie pomoże!

Weźmy za przykład takiego banana.
On nie rozumie innych trendów niż D1/H4.
I nie umie innych trendów wykorzystywać.
Po prostu nie rozumie rzędowości i ponieważ mu nie wychodziło na niskich Tf-ach, to uciekł do wyższych.
A tutaj w dziale DT prezentuje styl, który się nazywa Mediumterm Trading.
I wciska nam, że my nie umiemy tradować.

Wszystko byłoby w porządku, gdyby po prostu tradował swoje i prezentował swój pogląd na trading.
Kłopot w tym, że on ma "jedyny sposób tradowania"!
Ostatnio zmieniony 16 cze 2016, 14:50 przez fx-technik, łącznie zmieniany 1 raz.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?

Tomasz196407
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Tomasz196407 »

Farciarz pisze:
klimokrates pisze:Farciarz ja mam TP 1.1144 bo mnie dziś przed kompem nie ma, jak coś to z ręki !!! :564:
nadal w grze D1, 4 ka była trudna do wskoczenia, nie żałujmy sobie, sponsoring bedzie trwał all the way to 1.10

graficznie sprzed tygodnia :)

Obrazek
Klimcio odpisz temu ... nie nazwe bo mnie zbanują tu, że niech napisze nową teorie Farciaża nie Elliota

Awatar użytkownika
WTF?
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: WTF? »

Farciarz wziąłeś eske na edku już?
"...Jeden traci, drugi się bogaci..."

Awatar użytkownika
Farciarz
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Farciarz »

kamilao1987 pisze: I nawet jak masz rację z 1.11 to przestań cfan.ak.wać.

a podsumowując Twoją osobę. Jesteś zj.b.m !

Dowidzenia.
Technik zamiast koncentrować się na mnie, idź za pasją i zajmij się resocjalizacją trudnej młodzieży. Oto pierwszy kandydat do wzięcia. Banan to już też za stary żeby go nawracać z tych esek. Love and Peace for everyone :)
Chciałem podziękować tym osobom za ich wkład w mój trading, kolejność ma znaczenie, proszę to oni: ZEUSSFX, RYCHU, GREEN7, MIGHTY BAZ
EKIPA NIE DO POKONANIA.

Awatar użytkownika
fx-technik
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: fx-technik »

Farciarz pisze:
kamilao1987 pisze: I nawet jak masz rację z 1.11 to przestań cfan.ak.wać.

a podsumowując Twoją osobę. Jesteś zj.b.m !

Dowidzenia.
Technik zamiast koncentrować się na mnie, idź za pasją i zajmij się resocjalizacją trudnej młodzieży. Oto pierwszy kandydat do wzięcia. Banan to już też za stary żeby go nawracać z tych esek. Love and Peace for everyone :)
Ty masz jeszcze bardziej poważny problem, niż się wydawało.
On pisał do ciebie, nie do mnie.

PS.
Tomasz jest obecnie prawdopodobnie najlepszym Elliotowcem w Polsce.
Gówno ty umiesz, gówno ty wiesz, i jedyne co masz to fart.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?

banan_czikita
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: banan_czikita »

Wezmy takiego samozwanczego guru Dadasa. On umie wszystko i na wszystkich interwalach a jak.sie popisal na wyzszych niz m1 to po 3 dniach bylo 3:0 dla Banana :-) ale to banan nie umie tradowac. Wiec skoro jest tak dobrze to czemu jak tak zle jak mawial klasyk :D

Zablokowany