DayTrading: Środa 15.06.2016
Re: DayTrading: Środa 15.06.2016
i krótka na rzeźniku, http://invst.ly/1w931
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
ED - jazdaaaa 
-- Dodano: 15 cze 2016, 10:09 --

"polskie" - przymiotniki z małej piszemyTomasz196407 pisze: to takie Polskie, wzór od góry idzie,

FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
-
- Fanatyk
highend pisze:ED - jazdaaaa
"polskie" - przymiotniki z małej piszemyTomasz196407 pisze: to takie polskie, wzór od góry idzie,
dobra, ED zamkniety z palca (dniowka), teraz czas na rzeznika - mi tam bardziej L pasuje na DT, choc ogolnie trend jest S.
edit: lepiej nie
ED dalej up
co mnie ten zysk tak korci cholera, jak temu zaradzić:P
edit: lepiej nie

-
- Fanatyk
zdecyduj sie, wszyscy czekająhighend pisze:dobra, ED zamkniety z palca (dniowka), teraz czas na rzeznika - mi tam bardziej L pasuje na DT, choc ogolnie trend jest S.
edit: lepiej nieED dalej up
Tego SL bym przestawił nad ostatnia górke. Różnie to bywabanan_czikita pisze:a tam - niech będzie. Przypomnę gdzie zmierzamy.
dziś pewnie jak wczoraj mistrzowie forum każą mi brać zyski i zamykać Sa ja spokojnie trzymam pozycje zabezpieczona i dziś zamiast obgryzać paznokcie popatrze na meczyki.
Wielkości pozycji nie wrzucam bo niektórzy musieli by przez skaczącego gula kolejne dwie paczki chipsów przegryźć
nie skupiaj się na pieniądzach tu i teraz, tylko w perspektywie... Tesle chciałeś se kupić, to policz ile Ci jeszcze brakuje i zbieraj... grosz do grosza i będzie pół kosza, grosza : )highend pisze:
edit: lepiej nieED dalej up
Jutro też jest dzień.
- fx-technik
- Fanatyk
Musiałbyś najpierw poznać cały mój system i jego zasady.kolbi123 pisze:fx-technik pisze:@DavidFx,
Odnośnie twojego S, co pisałem, że chcesz nagiąć łyżkę.
Decydująca była wskazana świeca. Ty już byłeś w S, a dopiero po tej świecy wszystko się rozstrzygnęło.
Jakiego masz średnio stopa np na edku?.
Pisałem, że traduję Range Bary.
Ostatnio zmieniony 15 cze 2016, 11:25 przez fx-technik, łącznie zmieniany 1 raz.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Na co wszyscy czekają?
Tesla w 2018 roku. Na teraz inne priorytety 

Rzeznik i Kabel na m1 i m5 tak samo wygladaja. Illuminati?