Kierunek H4 masz dobry, tylko Stop Loss do dupy, niestety.fx-technik pisze:Dobrze, dobrze!Farciarz pisze:geniusz powiedział 1.13, chłopie lepiej zostań przy analizowaniu historii, bo teraz jak nie urośnie, to okaże się że pomyliłes się o całe 70 pips mistrzu, tak wygląda twoje DT, shogomad, skąd ty wiesz gdzie ja mam pozycje, ja mam całkiem nowe S z poziomu 1.1213, zaczynasz się tylko, bo jak ktoś ostatnio napisał, brakuje wam jednego, tego aby cena szła w kierunku tym co napiszecie, więc wymyślacie głupoty o jakiś tradach 10pipsowych i dniówkach, które to nie robicie, jak technik powiedział 1.13, a wieczorem będzie 1.11 żenada, jak może tradować DT na m5 czy m1, kiedy nie potrafi nawet na h1 czy h4 określić kierunku, daje to do przemyślenia niektórym.
David dał bardzo dobry wykres na m15, i tak będzie jak narysował.
Będzie, będzie!
Napoleon też miał rację, i Hitler miał rację - przynajmniej przez jakiś czas.
DayTrading: Środa 15.06.2016
- fx-technik
- Fanatyk
Re: DayTrading: Środa 15.06.2016
Ostatnio zmieniony 15 cze 2016, 11:54 przez fx-technik, łącznie zmieniany 1 raz.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
Farciarz pisze:[...] shogomad, skąd ty wiesz gdzie ja mam pozycje, ja mam całkiem nowe S z poziomu 1.1213[...]
Aaaaahhhh......całkiem nowe ? A co z tymi S z poniedziałku ? Jeszcze w grze ?

Najlepiej daj screena , co to za problem. Rozwiejesz wszystkie wątpliwości

ma ktos dac mi 10k chcialbym wiekszym depozytem pocisnac 

AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
na ile?DavidFx pisze:ma ktos dac mi 10k chcialbym wiekszym depozytem pocisnac

w sensie czasu, i % dla mnie?

Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
- fx-technik
- Fanatyk
Przypomnę, bo może komuś uciekło:
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
to jak idziemy tym tropem to ja chętnie przygarnę 200K na swój system Carry Trading ;]DavidFx pisze:ma ktos dac mi 10k chcialbym wiekszym depozytem pocisnac
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
-
- Fanatyk
bardzo możliwe, zobacz na złoto, zyskiwało na spadających indeksachPipsKong pisze:dax się dzisiaj nawet postarał ładnie dzisiaj , ciekawe czy na dłużej
pedro pisze:na ile?DavidFx pisze:ma ktos dac mi 10k chcialbym wiekszym depozytem pocisnac
kwestia dogadania jak powiesz tak bedzie

AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
zabezpieczenie notarialne na 200% kwoty i 10% w skali roku : )DavidFx pisze:pedro pisze:na ile?DavidFx pisze:ma ktos dac mi 10k chcialbym wiekszym depozytem pocisnac
kwestia dogadania jak powiesz tak bedzie
i dane do sprawdzenia skoringu w BIK : )
Jutro też jest dzień.
co daje takie zabezpieczenie ?:Ppedro pisze:
zabezpieczenie notarialne na 200% kwoty i 10% w skali roku : )
i dane do sprawdzenia skoringu w BIK : )
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...