DayTrading: Poniedziałek 13.06.2016
Re: DayTrading: Poniedziałek 13.06.2016
to był taki sympatyczny facepalm 

czuje że nie był złośliwy, ale bardzo adekwatnyshogomad pisze:to był taki sympatyczny facepalm

są jacyś biegacze na nawi DT ?

Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
- fx-technik
- Fanatyk
Od rana wklejam te same poziomy, niczego nie zmieniłem:
Teraz zobaczymy "niemożliwe".Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 13 cze 2016, 15:32 przez fx-technik, łącznie zmieniany 1 raz.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
Ostatnie wielki ruchy wyhamowują. USD/PL zaraz klepnie ważny opór i się pewnie odbije. To znaczy że dolar się osłabi, czyli że Edek zrobi odwrotnie. Teraz jeszcze trochę S a potem w górę.. Tak samo powinna zrobić nasza GPW i DAX. Zobaczymy czy się sprawdzi...
Dziś jest w ogóle kiepski dzień na giełdę. Grac to trzeba było w czwartek i piątek..

To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
1.125 na edku znów obronione, juz nie tylko na m5, ale za pare minut na m15.
Na m30 jest pin a h1 ma jeszcze 20 minut, przy takim ATR 20 to jeszcze mogą być te L ki dzisiaj:D
Na m30 jest pin a h1 ma jeszcze 20 minut, przy takim ATR 20 to jeszcze mogą być te L ki dzisiaj:D
Świeżak44 pisze:Ostatnie wielki ruchy wyhamowują. USD/PL zaraz klepnie ważny opór i się pewnie odbije. To znaczy że dolar się osłabi, czyli że Edek zrobi odwrotnie. Teraz jeszcze trochę S a potem w górę.. Tak samo powinna zrobić nasza GPW i DAX. Zobaczymy czy się sprawdzi...Dziś jest w ogóle kiepski dzień na giełdę. Grac to trzeba było w czwartek i piątek..
Od razu mówiłem... żaden swierzak- ODGRZEWANY...

Jak by powiało zdrowo to bym jeszcze raz pofrunął.
Edek m1
...czuje ,że na m30 i h1 zadecyduje pare pipsów
...czuje ,że na m30 i h1 zadecyduje pare pipsów

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Chyba nowy sondażyk w UK, bo innego wytłumaczenia nie widzę 

The only way is up
...w sumie nie trzeba mieszać fundamentów do tego. Zasada odwrotnych biegunów - było oporem to teraz jest wsparciem. Zwykła PA.TsunamiPL pisze:Chyba nowy sondażyk w UK, bo innego wytłumaczenia nie widzę
- fx-technik
- Fanatyk

Ostatnio zmieniony 13 cze 2016, 16:02 przez fx-technik, łącznie zmieniany 1 raz.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !