DayTrading: Poniedziałek 13.06.2016
- klimokrates
- Pasjonat
Re: DayTrading: Poniedziałek 13.06.2016
Bemowo chodzi mi o coś takiego.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Kawa powinna być czarna jak smoła, słodka jak pszczoła i gorąca jak smoła
fx-technik pisze:
aleś tego nawalił.....nie wiadomo które pipsy łapać

jeszcze może być korekta na drodze tego wykresu, taka soczysta na L, dlatego tak zależy aby ten zjazd odbył się przed sesją USA, jeszcze dziś możliwe że będzie L z poziomów 1.11, ale muszą cenę sprowadzić najpierw na dół i to szybko...tam odczyty mogą pokazać średnioterminowe L nawet na kilka dni, ale nie muszą, lecz kierunek południowy na ten moment, po jajecznicy podjechali na 1.127X i to na tyle wzrostówklimokrates pisze:Bemowo chodzi mi o coś takiego.
Chciałem podziękować tym osobom za ich wkład w mój trading, kolejność ma znaczenie, proszę to oni: ZEUSSFX, RYCHU, GREEN7, MIGHTY BAZ
EKIPA NIE DO POKONANIA.
EKIPA NIE DO POKONANIA.
Te dane o wolumenie pewnie dotyczą mających konto na myfxbook? Czy się myle?
https://www.myfxbook.com/pl/community/outlook
hft
gbp na 5%
pozostałe na 2%
złoto 5%
dadas dzięki za to złoto ale nie za bardzo potrafię skorzystać z takiej projekcji:( a interesuje mnie czy jest szansa, że dojdziemy do niebieskiej lub pierwszej czerwonej nad niebieską ?
gbp na 5%
pozostałe na 2%
złoto 5%
dadas dzięki za to złoto ale nie za bardzo potrafię skorzystać z takiej projekcji:( a interesuje mnie czy jest szansa, że dojdziemy do niebieskiej lub pierwszej czerwonej nad niebieską ?
- fx-technik
- Fanatyk
Dokładnie i tam widać jaka to próbka.Cblondyn pisze:Te dane o wolumenie pewnie dotyczą mających konto na myfxbook? Czy się myle?
Tylko, że w życiu tak bywa, że jak ktoś w coś uwierzy, to mu jakoś działa.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 13 cze 2016, 12:05 przez fx-technik, łącznie zmieniany 1 raz.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
Nie dziala.utyjwrhj pisze:Działa Wam Alior?
Czekalem 9 minut na polaczenie z "konsultantem".
Otrzymalem informacje, ze cos nie dziala, ale pracuja nad tym i lada moment ma zaczac dzialac.
Minelo nastepne 20 minut i dalej nic nie dziala.
Na daxie możliwy Oops! ...
Jak by powiało zdrowo to bym jeszcze raz pofrunął.
- fx-technik
- Fanatyk
Buy Limitmario_M pisze:hft
gbp na 5%
pozostałe na 2%
złoto 5%
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Teraz wyobraź sobie taką sytuacje scalpując przed ważnymi danymi. I rynek robi 150-200 pips. A nie masz ustawionego SLbiskup pisze:Nie dziala.utyjwrhj pisze:Działa Wam Alior?
Czekalem 9 minut na polaczenie z "konsultantem".
Otrzymalem informacje, ze cos nie dziala, ale pracuja nad tym i lada moment ma zaczac dzialac.
Minelo nastepne 20 minut i dalej nic nie dziala.