Czyli spadki na czarnym złociekarnak pisze:FOIL godzinny:

Czyli spadki na czarnym złociekarnak pisze:FOIL godzinny:
to by było na tyle...nad szczytem z X.2015 byliśmy całe 16 godzin, i to na zmniejszonej płynności bez USAkarnak pisze:FOIL godzinny:
Weteranem ? bez przesady ,jestem bezstronny i staram się nikogo nie czepiać ,zresztą pisze tu dość rzadko .Pierwszym weteranem jest Niemiaszek i wielu innychfx-technik pisze:MERLIN to nie Dadas, ani fx-technik.Farciarz pisze:masz rację FX to poważna rzecz, wielu z nas się już o tym przekonało, a wielu przekona, są i tacy, którzy nic nie ryzykując nie zaznają ani smaku porażki, ani zwycięstwa,MERLIN pisze:Farciarz (MIKI) fart się kiedyś kończy i zostaje tylko MC
dokładka S 1.1320
MERLIN jest tu weteranem.
Znaczy się jednak spadki ?shogomad pisze:[FOIL
to by było na tyle...
Wg mnie tak, chyba, że się mylę:Tomasz196407 pisze:Czyli spadki na czarnym złociekarnak pisze:FOIL godzinny:
Ja bym tam jeszcze na to nie stawiał.MarioDM pisze:Znaczy się jednak spadki ?shogomad pisze:[FOIL
to by było na tyle...Na H4 sygnał sell, więc dobrze to wygląda.
Dopóki H4 nie odwoła spadków to nie ma się czym martwić. Na D1 oczywiście sygnału sell jeszcze nie ma. Najwcześniej ewentualnie w poniedziałek sygnał na D1. Potrzebna cierpliwość.fx-technik pisze:Ja bym tam jeszcze na to nie stawiał.MarioDM pisze:Znaczy się jednak spadki ?shogomad pisze:[FOIL
to by było na tyle...Na H4 sygnał sell, więc dobrze to wygląda.