Czyli spadki na czarnym złociekarnak pisze:FOIL godzinny:
DayTrading: Czwartek 09.06.2016
-
Tomasz196407
- Fanatyk

Re: DayTrading: Czwartek 09.06.2016
- niemiaszek
- Przyjaciel Forum

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
... zbieraj pips do pipa bo jak nie to z depo będzie lipa... G."niemiaszek"
-
banan_czikita
- Gaduła

A moze po prostu niektorzy doskonale wiedza co robia i nie potrzebuja dsws i innych bajerow zeby zarabiac. Przestan uwazac ze tylko Ty jestes oswiecony bo to bzdura. Takich ja Ty bylo na fx i jest wielu i ani Ty ani Twoja metoda nie jest czyms wyjatkowym i jedynym slusznym. Ciagle tylko krytykujesz innych bo w glowie tej ponoc inteligentej nie miesci sie ze ktos moze zarabiac inaczej. To ze Ty nie umiesz lapac i piramidowac swingow nie znaczy ze inni tego nie opanowali.
to by było na tyle...nad szczytem z X.2015 byliśmy całe 16 godzin, i to na zmniejszonej płynności bez USAkarnak pisze:FOIL godzinny:
Tankowce zawijaja do portów, szyby łupkowe sie otwieraja, OPEC sie nie dogaduje, nadciąga pora zwiekszonego zużycia ropy najpeir wakacjem potem zima, rosną zapasy - to moze być punkt zwrotny w perspektywie miesięcy na ropie a nawet lat na ropie. Może bo jeszcze knot na weekly nie klepnięty
EDIT :
pomału mentalnie celuje w 46$, zaczne grać z przewagą S moje skalpy
Ostatnio zmieniony 09 cze 2016, 18:52 przez shogomad, łącznie zmieniany 1 raz.
- marcinmijagi
- Pasjonat

+++
Cytaty, pipsów nie dają.
Weteranem ? bez przesady ,jestem bezstronny i staram się nikogo nie czepiać ,zresztą pisze tu dość rzadko .Pierwszym weteranem jest Niemiaszek i wielu innychfx-technik pisze:MERLIN to nie Dadas, ani fx-technik.Farciarz pisze:masz rację FX to poważna rzecz, wielu z nas się już o tym przekonało, a wielu przekona, są i tacy, którzy nic nie ryzykując nie zaznają ani smaku porażki, ani zwycięstwa,MERLIN pisze:Farciarz (MIKI) fart się kiedyś kończy i zostaje tylko MC
dokładka S 1.1320
MERLIN jest tu weteranem.
Znaczy się jednak spadki ?shogomad pisze:[FOIL
to by było na tyle...
Trust no bit**es.
Należy tępić ludzi o mentalności niewolników, okutych w powiciu.
Wg mnie tak, chyba, że się mylę:Tomasz196407 pisze:Czyli spadki na czarnym złociekarnak pisze:FOIL godzinny:
- fx-technik
- Fanatyk

Ja bym tam jeszcze na to nie stawiał.MarioDM pisze:Znaczy się jednak spadki ?shogomad pisze:[FOIL
to by było na tyle...Na H4 sygnał sell, więc dobrze to wygląda.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Dopóki H4 nie odwoła spadków to nie ma się czym martwić. Na D1 oczywiście sygnału sell jeszcze nie ma. Najwcześniej ewentualnie w poniedziałek sygnał na D1. Potrzebna cierpliwość.fx-technik pisze:Ja bym tam jeszcze na to nie stawiał.MarioDM pisze:Znaczy się jednak spadki ?shogomad pisze:[FOIL
to by było na tyle...Na H4 sygnał sell, więc dobrze to wygląda.
Trust no bit**es.