Po co?fx-technik pisze:Teraz znajdź następną, wyżej.marcinmijagi pisze:...
DayTrading: Środa 08.06.2016
- marcinmijagi
- Pasjonat
Re: DayTrading: Środa 08.06.2016
Cytaty, pipsów nie dają.
koszyczek elek z poziomu 1.11xx i już zamknąłeś??!!Farciarz pisze:
ostatnio słyszałem ten zwrot w poprzednim tygodniu jak miałem koszyczek elek z poziomu 1.11XX, poczekamy kilka godzin jeszcze i zobaczymy kto lepiej to zrozumiał
a teraz z eskami celujesz w 1.10xx ???
coś mi tu nie gra ... znaczy

whatever, ostatni to mój do Ciebie post był, powodzenia!
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
ilu mam doradców prawie jak minister, hoho, sprawa spadków jest przesądzona, a jak ruszy lawina to wszystkich was przysypie ciężki puch 

Chciałem podziękować tym osobom za ich wkład w mój trading, kolejność ma znaczenie, proszę to oni: ZEUSSFX, RYCHU, GREEN7, MIGHTY BAZ
EKIPA NIE DO POKONANIA.
EKIPA NIE DO POKONANIA.
- pl-samurai
- Pasjonat
Sam jestem mega ciekawy czy przejdzie dalej L - jest na duzym oporze w tej chwili EUR/USD.
- fx-technik
- Fanatyk
A.., nic, tak sobie.marcinmijagi pisze:Po co?fx-technik pisze:Teraz znajdź następną, wyżej.marcinmijagi pisze:...
Już się nie wtrącam.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
To jest to??? Czyli po prostu miałeś "nosa".
07 cze 2016, 20:42
Dax: Londek wypchnął kurs w opolice 10279 licząc ze dalej wywindują uciekajace s-ki - ale to nie nastąpiło... Raczej nie spodziewam sie by pchali dalej ... Rynek spadnie pod "własnym cięzarem" - ale jak zawsze trzeba poczekac , az scenario zacznie sie realizowac - jesli sie mylę łatwo stwi...

To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
- fx-technik
- Fanatyk
Kto i kiedy przesądził o tych spadkach, co mają być?Farciarz pisze:ilu mam doradców prawie jak minister, hoho, sprawa spadków jest przesądzona, a jak ruszy lawina to wszystkich was przysypie ciężki puch
Odpowiedz rzeczowo, albo zamilcz już na zawsze.
Ja też byłem na L wtedy, zobacz sobie jak się kłóciłem z gościem co pisał o poziomie 1.1050. Ja nie jestem przeciwko tobie bo właśnie elkę przymknąłem ale zwrot w dół teraz może być tylko po berxicie albo jak stopki podniosą w stanach, albo atomówka gdzieś gruchnie. Nie denerwuj się i pamiętaj że jak masz raz rację to nie nie znaczy że masz zawszeFarciarz pisze:ostatnio słyszałem ten zwrot w poprzednim tygodniu jak miałem koszyczek elek z poziomu 1.11XX, poczekamy kilka godzin jeszcze i zobaczymy kto lepiej to zrozumiałWTF? pisze:Mam wrażenie że Farciarz tak pisze bo myśli że jak wszyscy z forum zaczną otwierać krótkie, to ruszą rynek.![]()
A tak ogólnie to może już mu się zaczęła tzw "analiza życzeniowa".

Każdy by chciał uchodzić tu za geniusza ale człowiek jest omylny i dlatego mamy Forex na którym można przycinać
Pozdrawiam
"...Jeden traci, drugi się bogaci..."
- fx-technik
- Fanatyk
Wytłumaczę ci:Świeżak44 pisze:To jest to??? Czyli po prostu miałeś "nosa".
07 cze 2016, 20:42
Dax: Londek wypchnął kurs w opolice 10279 licząc ze dalej wywindują uciekajace s-ki - ale to nie nastąpiło... Raczej nie spodziewam sie by pchali dalej ... Rynek spadnie pod "własnym cięzarem" - ale jak zawsze trzeba poczekac , az scenario zacznie sie realizowac - jesli sie mylę łatwo stwi...Dalej nie rozumiem dlaczego to nie poszło w górę po takiej świecy.. Po takiej świecy to bałem się brać S, zgodnie ze sztuką, a tu spadło.. Nie rozumiem tego zupełnie. Była tam bardzo ważna linia wzrostów, od której się odbili jak walneli tego maksa z rana, ale to podobno nie ma znaczenia...
Ponieważ zabrakło kupujących i przewagę zdobyli sprzedający.
Inne powody nie istnieją.
Jutro lub pojutrze RSI 14 D1 dojdzie do 70 to mogą zacząć się spadki, poza tym wszystkie wskaźniki pokazują wykupienie, więc chętnych bez podstaw raczej niewielu na kupno.
"...Jeden traci, drugi się bogaci..."