DayTrading: Środa 08.06.2016

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 09 cze 2016, 00:00

Wzrost
7
39%
Bez zmian
2
11%
Spadek
9
50%

Liczba głosów: 18

Awatar użytkownika
marcinmijagi
Pasjonat
Pasjonat

Re: DayTrading: Środa 08.06.2016

Nieprzeczytany post autor: marcinmijagi »

fx-technik pisze:
marcinmijagi pisze:...
Teraz znajdź następną, wyżej.
Po co?
Cytaty, pipsów nie dają.

Awatar użytkownika
pedro
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: pedro »

Farciarz pisze:
ostatnio słyszałem ten zwrot w poprzednim tygodniu jak miałem koszyczek elek z poziomu 1.11XX, poczekamy kilka godzin jeszcze i zobaczymy kto lepiej to zrozumiał
koszyczek elek z poziomu 1.11xx i już zamknąłeś??!!

a teraz z eskami celujesz w 1.10xx ???

coś mi tu nie gra ... znaczy :wall:

whatever, ostatni to mój do Ciebie post był, powodzenia!
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!

Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski

Awatar użytkownika
Farciarz
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Farciarz »

ilu mam doradców prawie jak minister, hoho, sprawa spadków jest przesądzona, a jak ruszy lawina to wszystkich was przysypie ciężki puch :)
Chciałem podziękować tym osobom za ich wkład w mój trading, kolejność ma znaczenie, proszę to oni: ZEUSSFX, RYCHU, GREEN7, MIGHTY BAZ
EKIPA NIE DO POKONANIA.

Awatar użytkownika
pl-samurai
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: pl-samurai »

Sam jestem mega ciekawy czy przejdzie dalej L - jest na duzym oporze w tej chwili EUR/USD.

Awatar użytkownika
fx-technik
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: fx-technik »

marcinmijagi pisze:
fx-technik pisze:
marcinmijagi pisze:...
Teraz znajdź następną, wyżej.
Po co?
A.., nic, tak sobie.
Już się nie wtrącam.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?

Świeżak44
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Świeżak44 »

07 cze 2016, 20:42
Dax: Londek wypchnął kurs w opolice 10279 licząc ze dalej wywindują uciekajace s-ki - ale to nie nastąpiło... Raczej nie spodziewam sie by pchali dalej ... Rynek spadnie pod "własnym cięzarem" - ale jak zawsze trzeba poczekac , az scenario zacznie sie realizowac - jesli sie mylę łatwo stwi...
To jest to??? Czyli po prostu miałeś "nosa". :) Dalej nie rozumiem dlaczego to nie poszło w górę po takiej świecy.. Po takiej świecy to bałem się brać S, zgodnie ze sztuką, a tu spadło.. Nie rozumiem tego zupełnie. Była tam bardzo ważna linia wzrostów, od której się odbili jak walneli tego maksa z rana, ale to podobno nie ma znaczenia...
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.

Awatar użytkownika
fx-technik
Fanatyk
Fanatyk

Farciarz pisze:ilu mam doradców prawie jak minister, hoho, sprawa spadków jest przesądzona, a jak ruszy lawina to wszystkich was przysypie ciężki puch :)
Kto i kiedy przesądził o tych spadkach, co mają być?
Odpowiedz rzeczowo, albo zamilcz już na zawsze.
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).

Awatar użytkownika
WTF?
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: WTF? »

Farciarz pisze:
WTF? pisze:Mam wrażenie że Farciarz tak pisze bo myśli że jak wszyscy z forum zaczną otwierać krótkie, to ruszą rynek. :lol:
A tak ogólnie to może już mu się zaczęła tzw "analiza życzeniowa".
ostatnio słyszałem ten zwrot w poprzednim tygodniu jak miałem koszyczek elek z poziomu 1.11XX, poczekamy kilka godzin jeszcze i zobaczymy kto lepiej to zrozumiał
Ja też byłem na L wtedy, zobacz sobie jak się kłóciłem z gościem co pisał o poziomie 1.1050. Ja nie jestem przeciwko tobie bo właśnie elkę przymknąłem ale zwrot w dół teraz może być tylko po berxicie albo jak stopki podniosą w stanach, albo atomówka gdzieś gruchnie. Nie denerwuj się i pamiętaj że jak masz raz rację to nie nie znaczy że masz zawsze :564:
Każdy by chciał uchodzić tu za geniusza ale człowiek jest omylny i dlatego mamy Forex na którym można przycinać
Pozdrawiam
"...Jeden traci, drugi się bogaci..."

Awatar użytkownika
fx-technik
Fanatyk
Fanatyk

Świeżak44 pisze:

07 cze 2016, 20:42
Dax: Londek wypchnął kurs w opolice 10279 licząc ze dalej wywindują uciekajace s-ki - ale to nie nastąpiło... Raczej nie spodziewam sie by pchali dalej ... Rynek spadnie pod "własnym cięzarem" - ale jak zawsze trzeba poczekac , az scenario zacznie sie realizowac - jesli sie mylę łatwo stwi...
To jest to??? Czyli po prostu miałeś "nosa". :) Dalej nie rozumiem dlaczego to nie poszło w górę po takiej świecy.. Po takiej świecy to bałem się brać S, zgodnie ze sztuką, a tu spadło.. Nie rozumiem tego zupełnie. Była tam bardzo ważna linia wzrostów, od której się odbili jak walneli tego maksa z rana, ale to podobno nie ma znaczenia...
Wytłumaczę ci:
Ponieważ zabrakło kupujących i przewagę zdobyli sprzedający.
Inne powody nie istnieją.

Awatar użytkownika
WTF?
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: WTF? »

Jutro lub pojutrze RSI 14 D1 dojdzie do 70 to mogą zacząć się spadki, poza tym wszystkie wskaźniki pokazują wykupienie, więc chętnych bez podstaw raczej niewielu na kupno.
"...Jeden traci, drugi się bogaci..."

Zablokowany