PS. Też uważam, że Edek jest w trędzie L. Mała korekta może wystąpić, ale nie ma powrotu do 1,11.
teraz dołożyłem na maxa S na 1.1391klimokrates pisze:Zróbmy tak jak nie dotknie dziś, 1.1390 lub 1.14 stawiam whiskey ?Farciarz pisze:
jakby miało być 1.14XX to bym nie dokładał, ja już siedzę, bardzo wątpliwy jest nawet re test poziomu 90, jak kupowałem na 1.1119 się Pedro zaklinał, przeklinał, że 1.13 jest niemożliwe, masz post obok co teraz robi, sprawa jest przesądzona co do spadków tylko impuls nie wiem kiedy będzie, może nawet za godzinę albo 15 minut
Daj chociaż Fundamentalne lub techniczne uzasadnienie czemu miałoby teraz zlecieć.
Nie ma podstaw, każdy wskaźnik jest na L, złoto up, Index Dolara miejsca na spadki jest
Nie rozumiem, siejesz ferment zwłaszcza wśród nowychco tu zaglądają.
20 pips wyżej sl, ewentualnie gdzie zamknie się świeca - korpus musi być pod taśmąFarciarz pisze:
teraz dołożyłem na maxa S na 1.1391
To Ty jesteś,Bemowo1 pisze:20 pips wyżej sl, ewentualnie gdzie zamknie się świeca - korpus musi być pod taśmąFarciarz pisze:
teraz dołożyłem na maxa S na 1.1391
małe S mam i sl też
tego nam trzeba, paliwa na wzrosty na edku, dzięki Farciarz za sprzedaż. OMGFarciarz pisze: teraz dołożyłem na maxa S na 1.1391
Za chwilę spadam...Tomasz196407 pisze:
To Ty jesteś,