Widzisz chłopie, wczoraj zaklinałeś gbpusd na spadki, że kierunek w dół przesądzony, że wszystko zgodnie z planem i za 30 minutek większe spadki atu proszę. Przestawiamy SL i czekamy dalej czy kierunek północny czy może po Twojemu je...nie w dół

Serio? 666 było pogrubione, miałeś odpuścić a Ty tłumaczysz się z żartu którego nie zrozumiałeśfx-technik pisze: Znak diabła, to niby 666, a nie 1.13666.
1+1+3+6+6+6 = 23 = 5
Na Weekly to szczerze mówiąc jest mało co konkretnego widać.Tomasz196407 pisze: Darek co myślisz o dax?,
wg mnie nadal tam jest korekta, z weekly przybliża się do TL,
wiem że grasz krótkie ruchy ale też warto zobaczyć to na wyższym interwale
Kanad wraca ale w Nigeri się pokićkałoMarioDM pisze:Ropa faktycznie zaskakuje. Wczorajszy wzrost do 49,97 to był typowy rajd po skoszenie stopów. Podejrzewałem, że po skoszeniu stopów ropa zacznie spadać. Widać za mało stopów skosili. Czytałem, iż sporo stopów stoi w przedziale 50,20 - 50,30 . Ba ! Sam bym tam ustawił stopa.Bemowo1 pisze:WTI skorygowało 30 %, cały czas może to być rozbudowana korekta, ale nie koniecznie ostatnia fala spadkowa musi ustanowić nowe minima
Dziś i jutro dane o zapasach. Dziś spodziewają się wzrostu , a jutro spadku. Ponieważ Kanada odzyskuje już większość mocy produkcyjnych, więc można założyc wzrost zapasów, lecz to nie przesądza o spadkach ropy. Wygląda to tak jakby jakiś duży gracz podtrzymywał ropę.
Ciagle trend wzrostowy (choć ostatnio to raczej horyzont) , lecz mocno już dojrzały. Sygnału do sprzedaży nie widać.
sprawdz czy to do góry to nie 5tka bo to do dołu moze tylko korekta byćBemowo1 pisze:index dolara
klimokrates pisze:Serio? 666 było pogrubione, miałeś odpuścić a Ty tłumaczysz się z żartu którego nie zrozumiałeśfx-technik pisze: Znak diabła, to niby 666, a nie 1.13666.
1+1+3+6+6+6 = 23 = 5
lub b w korekcie fali 3Tomasz196407 pisze:sprawdz czy to do góry to nie 5tka bo to do dołu moze tylko korekta byćBemowo1 pisze:index dolara
b 5tka?Bemowo1 pisze:lub b w korekcie fali 3Tomasz196407 pisze:sprawdz czy to do góry to nie 5tka bo to do dołu moze tylko korekta byćBemowo1 pisze:index dolara