DayTrading: Wtorek 07.06.2016
Re: DayTrading: Wtorek 07.06.2016
NZD/USD ?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
fx-technik pisze: Trend na Edku jest teraz do góry.

Chciałem podziękować tym osobom za ich wkład w mój trading, kolejność ma znaczenie, proszę to oni: ZEUSSFX, RYCHU, GREEN7, MIGHTY BAZ
EKIPA NIE DO POKONANIA.
EKIPA NIE DO POKONANIA.
No...Rafal152 pisze:NZD/USD ?
I zaczynają spływać konkrety...
( jak cos znajdę też się podziałkuję...

Jak by powiało zdrowo to bym jeszcze raz pofrunął.
kabel tygodniowy i jeszcze jedna kreska,
-
- Gaduła
Filozof robi sie coraz lepszy. Teraz juz trendow nie rozroznia
byl spadek od 1.16, obecnie korekta zniosla 50% tego impulsu i wejscie bylo w S z trendem. Coraz lepsze kwiatki piszesz. Powoli zaczyna byc widac ze lapanie 5 pipsow to nie dlatego ze tak lubisz tylko jak masz problem z rozroznianiem trendow to wiecej po prostu nie umiesz zlapac. Ale to juz chyba wszyscy kumaci tu wiedza.
Farciarz. 1267 moga nie odklepac dzis, okolice 1280 mi wychodzi i jutro dopiero dalej w dol
Pozycja zabezpieczona na BE na 1375 i lece na basen poplywac i na fajnych cialach oko zawiesic

Farciarz. 1267 moga nie odklepac dzis, okolice 1280 mi wychodzi i jutro dopiero dalej w dol
Pozycja zabezpieczona na BE na 1375 i lece na basen poplywac i na fajnych cialach oko zawiesic
Ostatnio zmieniony 07 cze 2016, 14:36 przez banan_czikita, łącznie zmieniany 2 razy.
jak na całej tablicy dolaraRafal152 pisze:NZD/USD ?
kolor ramki mówi sam za siebie
-- Dodano: 07 cze 2016, 14:35 --
kiwi dzienny,
Możesz coś więcej napisać bo nie rozumiem za bardzo co to oznacza ?Bemowo1 pisze:jak na całej tablicy dolaraRafal152 pisze:NZD/USD ?
kiwi dzienny,
Chodzi ci o układa świecowy ?
na wszystkich parach, gdzie w mianowniku jest USD zaobserwować można sygnały sugerujące ucieczkę od dolaraRafal152 pisze:Możesz coś więcej napisać bo nie rozumiem za bardzo co to oznacza ?Bemowo1 pisze:jak na całej tablicy dolaraRafal152 pisze:NZD/USD ?
kiwi dzienny,
Ropa faktycznie zaskakuje. Wczorajszy wzrost do 49,97 to był typowy rajd po skoszenie stopów. Podejrzewałem, że po skoszeniu stopów ropa zacznie spadać. Widać za mało stopów skosili. Czytałem, iż sporo stopów stoi w przedziale 50,20 - 50,30 . Ba ! Sam bym tam ustawił stopa.Bemowo1 pisze:WTI skorygowało 30 %, cały czas może to być rozbudowana korekta, ale nie koniecznie ostatnia fala spadkowa musi ustanowić nowe minima
Dziś i jutro dane o zapasach. Dziś spodziewają się wzrostu , a jutro spadku. Ponieważ Kanada odzyskuje już większość mocy produkcyjnych, więc można założyc wzrost zapasów, lecz to nie przesądza o spadkach ropy. Wygląda to tak jakby jakiś duży gracz podtrzymywał ropę.
Ciagle trend wzrostowy (choć ostatnio to raczej horyzont) , lecz mocno już dojrzały. Sygnału do sprzedaży nie widać.
Trust no bit**es.
Należy tępić ludzi o mentalności niewolników, okutych w powiciu.
Należy tępić ludzi o mentalności niewolników, okutych w powiciu.
index dolara