Albo stachu z wasem ma zły dzień...kk.dreamer pisze: W końcu jakaś babka kolejna jest

Albo stachu z wasem ma zły dzień...kk.dreamer pisze: W końcu jakaś babka kolejna jest
kupujesz wierzchołek, kierunek jest z góry ustalony, trzymaj się Lutek, damy radę sprowadzić tego Byka na 1.10XXfx-technik pisze: Long na Edku, kolego.
SL pod dołkiem.
czekałem na technika kiedy to napisze i od razu grube S filozof dziekiFarciarz pisze:kupujesz wierzchołek, kierunek jest z góry ustalony, trzymaj się Lutek, damy radę sprowadzić tego Byka na 1.10XXfx-technik pisze: Long na Edku, kolego.
SL pod dołkiem.
pedro pisze: podpisuję się wszystkimi członkami, pod tym co napisałeś w kwestii demo : )
ale co Ty masz do etaciarzy?
lutek pisze: filozof kupil wierzcholek to jest gracz pierwsza klasa:)))
Nigdy nie będziesz prawdziwym traderem, jeżeli chociaż raz nie stracisz całego zarobku.impulsmk pisze:To Ty też straciłeś kiedyś ?fx-technik pisze:To szybko się znudziłaś.Liwia pisze: Co prawda nie jestem ojcem licznej gromadki dzieci, ani filozofem ani nie należę do Mensy ale mam nadzieję, że mnie nie przegonicie![]()
Z uzależnieniem to szczera prawda, na dodatek świetnie sobie zdaję sprawę z własnych obciążeń genetycznych w tym względzie (drzewiej nie było forexu ale były karty. I kamienice rodzinne w Krakowie też były...Z naciskiem na "były"). Dlatego zupełnie świadomie i celowo siedzę na demo już półtora roku i dopiero zaczynam się tym nudzić - jak znudzę się zupełnie to przejdę na real.
Potrzebuję wiedzy i chcę rozumieć, kocham statystykę. Zostaję z Wami. Milcząco, bo niewiele mądrego mam do powiedzenia
Ja po półtora roku, to już zdążyłem stracić i dopiero zaczynałem się rozkręcać.
te trzy krajowe na etacie to efekt 15 lat doświadczenia zawodowego, edukacji i znajomości tematu którym się zajmuję ... ale jak się ma na utrzymaniu swoją rodzinę + rodziców (którzy są pokoleniem straconym przez transformację, cukrzycę i nadciśnienie) to i te trzy krajowe są na styk ...shogomad pisze:pedro pisze: podpisuję się wszystkimi członkami, pod tym co napisałeś w kwestii demo : )
ale co Ty masz do etaciarzy?
...generalnie nic. Sam kiedyś byłem. Użyłem ich opisu jako metafory forexowego nieogara, co nie ma czasu się czegoś nauczyć i powtarza zasłyszane głupoty. Szkodzi tym samym biednym newbiesom czyniąc z nich długoterminoeych n00bów.
Też taki przeciętny etaciaż nie jesteś z tymi trzema krajowymi i graniem na m1![]()
Farciarz to już ma drabinkę z S i kisi stratę, i jeszcze twierdzi, że tak trzeba grać.fx-technik pisze:Shogo, daj spokój, oni przecież wiedzą gdzie jest wierzchołek!
Zaraz zapakują kilka miliardów USD w rynek i zepchną cenę, żeby mój SL wyciąć!