DayTrading: Poniedziałek 06.06.2016
Re: DayTrading: Poniedziałek 06.06.2016
Filozof się nie wtrącaj:))my mamy swoje metody 

Pewnie oznacza, że jest totalny horyzont. Zerknij na wykres dzienny. To 14-ta świeca na zbliżonym poziomie.Świeżak44 pisze:
Ej, a taki układ jak na WTI, na H4 teraz - 3 świece, każda kolejna zamknięta w poprzedniej to co może oznaczać???
Horyzont czyli jak łatwo zgadnąć nastąpi z niego w końcu wybicie. W jakim kierunku ? Stochastic i fundamenty sugerują spadek, ale różnie może być.
Trust no bit**es.
Należy tępić ludzi o mentalności niewolników, okutych w powiciu.
Należy tępić ludzi o mentalności niewolników, okutych w powiciu.
- fx-technik
- Fanatyk
Tak to zaczyna wyglądać, że spadki całkiem prawdopodobne.MarioDM pisze:Pewnie oznacza, że jest totalny horyzont. Zerknij na wykres dzienny. To 14-ta świeca na zbliżonym poziomie.Świeżak44 pisze:
Ej, a taki układ jak na WTI, na H4 teraz - 3 świece, każda kolejna zamknięta w poprzedniej to co może oznaczać???
Horyzont czyli jak łatwo zgadnąć nastąpi z niego w końcu wybicie. W jakim kierunku ? Stochastic i fundamenty sugerują spadek, ale różnie może być.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
no to jedziemy z S na WTI jak filozof tak mówi to tak będzie 

ostatni układ 4 świec D1 nie wydaje ci się że sugeruje dalsze wzrosty ?fx-technik pisze:Tak to zaczyna wyglądać, że spadki całkiem prawdopodobne.MarioDM pisze:Pewnie oznacza, że jest totalny horyzont. Zerknij na wykres dzienny. To 14-ta świeca na zbliżonym poziomie.Świeżak44 pisze:

Ropa dotarła tam, gdzie miała dotrzeć i teraz oczekuję korekty spadkowej:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 06 cze 2016, 22:01 przez karnak, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Gaduła
Bo tylko filozof ma prawo wiedziec. No bo Ty, ja caly swiat traderow nie ma pojecia o mechanice rynku a wiec tez nie mozemy regularnie zarabiac. Na szczescie mamy jego - pierwszego ktory wyrwal sie z matrixa i oswieci swym blaskiem innych - jak go czasem czytam to jakby z jakiejs sekty sie urwallutek pisze:no to jedziemy z S na WTI jak filozof tak mówi to tak będzie

Filozof jest w świecie którego my nie znamy:))
Kolego możesz tą kreskę przesunąć o 2 milimetry niżej to pokaże że wybili to wsparciekarnak pisze:Ropa dotarła tam, gdzie miała dotrzeć i teraz oczekuję korekty spadkowej:

Postawie ci

- fx-technik
- Fanatyk
Napisałem, że tak to wygląda, bo cena nie może się przebić do góry.
Nie wiem, czy WTI spadnie, czy poleci wyżej.
Nikt tego nie wie.
Chyba, że sekta banana?
Poczekałbym na: albo przebicie góry i retest, albo przebicie dołka i retest.
Cała sztuka polega na tym, żeby nie wiedzieć, i żeby pozwolić rynkowi pokazać najpierw kierunek.
Jeżeli chodzi o świece D1, to one jedynie mówią, że Byki się bronią, ale brak im siły na nowy szczyt.
Już 7-dmy dzień.
A to wszystko się odbywa na istotnym poziomie zarówno historycznym jak i psychologicznym.
Nie wiem, czy WTI spadnie, czy poleci wyżej.
Nikt tego nie wie.
Chyba, że sekta banana?
Poczekałbym na: albo przebicie góry i retest, albo przebicie dołka i retest.
Cała sztuka polega na tym, żeby nie wiedzieć, i żeby pozwolić rynkowi pokazać najpierw kierunek.
Jeżeli chodzi o świece D1, to one jedynie mówią, że Byki się bronią, ale brak im siły na nowy szczyt.
Już 7-dmy dzień.
A to wszystko się odbywa na istotnym poziomie zarówno historycznym jak i psychologicznym.
Ostatnio zmieniony 06 cze 2016, 22:10 przez fx-technik, łącznie zmieniany 1 raz.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !