HFT Brokers - nowy polski broker
Re: HFT Brokers - nowy polski broker
Nie, to nie błąd ale też nie swap. Swap nie jest naliczany na tym instrumencie ale w tej pozycji są dodawane wartości wynikające z rolowania serii kontraktów na instrumencie bazowym. Jak zresztą widzisz zapewne na wykresie - jest luka w górę, czyli to, co zapłaciłeś w "swapie" odzyskałeś w bilansie otwartej pozycji.
Tutaj masz harmonogram:
http://www.hftbrokers.pl/harmonogram-rolowan/
Widać, że wczoraj właśnie było rolowanie.
Tutaj masz harmonogram:
http://www.hftbrokers.pl/harmonogram-rolowan/
Widać, że wczoraj właśnie było rolowanie.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
Dzięki za wyjaśnienie 

@HFT
Co się u Was dzieje ? No jak rany !!!
Rozumiem, że istotne dane i do tego o wartościach, których nikt nie zakładał, ale platforma MT4 zalicza zwiechę szokująco długo. Przez 10 minut kompletnie stała, a teraz po 30 minutach nadal ma problemy z płynnością. Całe szczęście, że platforma na Androida chodzi płynnie. Zróbcie coś aby to się nie powtarzało.
BTW Ciekawe jak w tym momencie działało Robotero ? Też wisiało ?
Rozumiem, że istotne dane i do tego o wartościach, których nikt nie zakładał, ale platforma MT4 zalicza zwiechę szokująco długo. Przez 10 minut kompletnie stała, a teraz po 30 minutach nadal ma problemy z płynnością. Całe szczęście, że platforma na Androida chodzi płynnie. Zróbcie coś aby to się nie powtarzało.
Trust no bit**es.
Należy tępić ludzi o mentalności niewolników, okutych w powiciu.
U mnie było ok.MarioDM pisze:@HFT
Akurat śledziłem dane na demie ale tam też było OK. Nikt też mi nie zgłaszał podobnych problemów (a zazwyczaj od razu o tym się dowiaduję...
)
Mario, to nie pierwszy raz, że coś muli u Ciebie na platformie - pewnie znów zamulasz MT4 jakimś swoim wskaźnikiem
.

Mario, to nie pierwszy raz, że coś muli u Ciebie na platformie - pewnie znów zamulasz MT4 jakimś swoim wskaźnikiem

ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
Absolutnie nic nie zmieniłem od kilku miesięcy. I nie stwierdzałem od pewnego czasu żadnych problemów. Dopiero na tych danych zamuliło totalnie. Może to i problem u mnie. Trudno powiedzieć, bo ten dziadowski W8 jest niestabilny i co pół roku warto go instalować od nowa.raposo pisze:
Mario, to nie pierwszy raz, że coś muli u Ciebie na platformie - pewnie znów zamulasz MT4 jakimś swoim wskaźnikiem.
Trust no bit**es.
- MowmiSasiad
- Pasjonat
czyli tylko MarioDM miał problemy? Potwierdzi ktoś z realem?
U mnie było ok.MowmiSasiad pisze:czyli tylko MarioDM miał problemy? Potwierdzi ktoś z realem?
I znam takich, którzy przytulili w HFT co nie co na tych danych.
https://www.youtube.com/watch?v=WAQr4WT ... nnaLongawa
ale co Ci muliło, platforma? sam handlowałem pod payrolle w HFT i nic mi nie mulilo. może jakieś automaty masz podopinane?MarioDM pisze:Absolutnie nic nie zmieniłem od kilku miesięcy. I nie stwierdzałem od pewnego czasu żadnych problemów. Dopiero na tych danych zamuliło totalnie. Może to i problem u mnie. Trudno powiedzieć, bo ten dziadowski W8 jest niestabilny i co pół roku warto go instalować od nowa.raposo pisze:
Mario, to nie pierwszy raz, że coś muli u Ciebie na platformie - pewnie znów zamulasz MT4 jakimś swoim wskaźnikiem.
Platforma HFT znowu padła i to równo o 18:30:03. Co ciekawe platforma na Android równiez stanęła o tej samej godzinie. Dodam, że w telefonie korzystam z LTE, a na kompie z netu z kablówki.
Ruszyło wszystko po czterech minutach i znowu stanęło.
Mam już pewność, że jednak problem nie jest po mojej stronie i to ani dziś, ani w piątek.
Ruszyło wszystko po czterech minutach i znowu stanęło.
Mam już pewność, że jednak problem nie jest po mojej stronie i to ani dziś, ani w piątek.
Trust no bit**es.