HFT Brokers - nowy polski broker

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.
Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Re: HFT Brokers - nowy polski broker

Nieprzeczytany post autor: raposo »

galileo pisze:Mieliście wczoraj lukę cenową na danych o 14.30 z rynku pracy w Kanadzie na USD/CAD na webtraderze (nie wiem jak na MT4- bo tu nie gram) ?
dobre dane z Employment change spowodowało spadki na tym instrumencie ale po luce.
Była luka na jakieś 35 pips i dalsze spadki na kolejne niecałe 50 pips.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

Awatar użytkownika
Marcifx
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Marcifx »

Zobaczcie co się stało na złocie w HFT! Przed samym zamknięciem rynku cena zjechała do 1262.00 a spread wynosi 850 punktów gdzie normalnie jest około 55. W tym samym czasie na fxpro nic podobnego nie miało miejsca, rynek jest zamknięty z cena 1265.97 a spread około 140. Może mi ktoś wyjaśnić o co tu chodzi?

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: raposo »

No niestety nie obserwowałem, a teraz wykres wygląda normalnie. Brexit, Brexit... Płynność wariuje. Jak ktoś lubi adrenalinę to proszę bardzo, a jak nie to lepiej sobie zrobić dzień wolny ;).

-- czw 07-07-2016, 15:16 --

Rusza nowa promocja HFT Brokers "Telefon na start".

Aby otrzymać jedno z czterech urządzeń mobilnych do wyboru (m.in. iPhone 6s lub Samsung Galaxy S7) wystarczy założyć i zasilić rachunek NDD oraz wykonać obrót w wysokości 60 lotów lub 100 lotów w zależności od wybranej nagrody. Warto zaznaczyć, iż urządzenie mobilne otrzymujemy PRZED spełnieniem warunku obrotu. Telefon lub tablet jest wysyłany do nas kurierem od razu po podpisaniu umowy i/lub zgłoszeniu chęci udziału w promocji. W przypadku, gdy nie uda nam się zrealizować warunków obrotu, urządzenie można zwrócić lub odkupić po ustalonej cenie.

Do promocji mogą przystąpić zarówno nowi, jak i dotychczasowi klienci HFT Brokers.

Urządzenia do wyboru:
  • - iPhone 6s,
    - Samsung Galaxy S7 Edge,
    (100 lotów)
    - Apple iPad Mini 4,
    - Samsung Galaxy Tab 2.
    (60 lotów)
Aby wziąć udział w promocji wystarczy się zarejestrować - wszystkie niezbędne informacje zostaną przekazane przez obsługę HFT Brokers lub można je też znaleźć w regulaminie.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

Awatar użytkownika
Lewar1000
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Lewar1000 »

W menu rachunku głównego pojawiły się dodatkowe opcje. Co to znaczy "zablokowane środki pod wypłaty"?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

JAREK67
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: JAREK67 »

W dalszym ciągu depozyt dla Dax jest podwyższony?

Awatar użytkownika
HFT Brokers
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: HFT Brokers »

Lewar1000 pisze:W menu rachunku głównego pojawiły się dodatkowe opcje. Co to znaczy "zablokowane środki pod wypłaty"?
Lewar1000 stale rozwijamy nasz Pokój Inwestora, także nowych funkcjonalności do jesieni może być dużo więcej :) Będziemy informować!

Ta konkretna opcja związana jest głównie z naszą nową promocją "Telefon na Start", w której nasi Klienci wpłacając odpowiedni depozyt mogą dostać na start jedno z czterech urządzań mobilnych:
- iPhone 6S lub Samsung S7 EDGE
- iPad mini 4 lub Samsung Tab 2.

Urządzenie przekazujemy za 1 zł, blokując jego równowartość właśnie w Pokoju Inwestora, po wykonaniu odpowiedniej liczby lotów, kwotę uwalniamy, na to jest aż 6 m-cy! Ale przystąpić do Promocji można tylko do końca lipca

Szczegóły na http://www.hftbrokers.pl/telefon-na-start/

Pozdrawiamy,
Zespół HFT Brokers

-- 19 lip 2016, 09:05 --
JAREK67 pisze:W dalszym ciągu depozyt dla Dax jest podwyższony?
JAREK67 depozyt został zmniejszony z 4%, które obowiązywało przed i po referendum w UK do 3%.

Pozdrawiamy,
Zespół HFT Brokers
HFT Brokers - stworzony przez Traderów dla Traderów

fxinvest
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: fxinvest »

Miejmy nadzieje, że wpis zostanie a oni odpiszą na twoją wiadomość, wystarczy wpisać HFT BROKERS OPINIE i poszukać informacji o tej firmie, ja znalazłem jeden link, jest dodane 5 ocen i łączny wynik 2.5 na 5.0, dodatkowo jest dodany jeden komentarz. Co do złych komentarzy to raczej ich nie znajdziesz, bo 99% partnerów z Polski współpracuje z tym brokerem, pamietam akcje z brokerem IronFX, przez długie miesiąca była cisza, a oni nie wypłacali, przykre.

Przy okazji jeżeli masz obawy, że ten wpis zniknie to zrób screen i zawsze możesz go wrzucić na innej stronie, ja myślę że admin jest uczciwym człowiekiem i nie usunie wpisu.

Link który znalazłem:

http://www.myfxbook.com/pl/reviews/brok ... s/845820,1

fxinvest
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: fxinvest »

Ja też nie wiem czy wypłacają i nie wnikam, nie mam u nich konta,więc nic złego nie mogę napisać, znalazłem info wiec dodałem link, czy to prawda to nie mnie oceniać.

Jeszcze temat z bankiera, najciekawszy jest ostatni komentarz

http://www.bankier.pl/forum/temat_re-hf ... 27003.html

oszkosz
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: oszkosz »

Panowie dzięki
Na mnie nie zarobią.
Zdrówka życzę

Afiliat
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Afiliat »

Bardzo dobrze, że opisałeś to jak HFT brokers podchodzi do klientów i jak ich traktuje. Swoją drogą nie dziwie się, że nie wiedzą co odpisać na twoje pismo, bo to co zrobili można nazwać tylko głupotą. A wyrażanie swoich opinii na zamkniętej grupie jest jak najbardziej dozwolone. Nie oczerniałeś firmy bez powodu tylko opisałeś prawdziwą sytuację, która miała miejsce na twoim rachunku.

ODPOWIEDZ