Była luka na jakieś 35 pips i dalsze spadki na kolejne niecałe 50 pips.galileo pisze:Mieliście wczoraj lukę cenową na danych o 14.30 z rynku pracy w Kanadzie na USD/CAD na webtraderze (nie wiem jak na MT4- bo tu nie gram) ?
dobre dane z Employment change spowodowało spadki na tym instrumencie ale po luce.
HFT Brokers - nowy polski broker
Re: HFT Brokers - nowy polski broker
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
Zobaczcie co się stało na złocie w HFT! Przed samym zamknięciem rynku cena zjechała do 1262.00 a spread wynosi 850 punktów gdzie normalnie jest około 55. W tym samym czasie na fxpro nic podobnego nie miało miejsca, rynek jest zamknięty z cena 1265.97 a spread około 140. Może mi ktoś wyjaśnić o co tu chodzi?
No niestety nie obserwowałem, a teraz wykres wygląda normalnie. Brexit, Brexit... Płynność wariuje. Jak ktoś lubi adrenalinę to proszę bardzo, a jak nie to lepiej sobie zrobić dzień wolny
.
-- czw 07-07-2016, 15:16 --
Rusza nowa promocja HFT Brokers "Telefon na start".
Aby otrzymać jedno z czterech urządzeń mobilnych do wyboru (m.in. iPhone 6s lub Samsung Galaxy S7) wystarczy założyć i zasilić rachunek NDD oraz wykonać obrót w wysokości 60 lotów lub 100 lotów w zależności od wybranej nagrody. Warto zaznaczyć, iż urządzenie mobilne otrzymujemy PRZED spełnieniem warunku obrotu. Telefon lub tablet jest wysyłany do nas kurierem od razu po podpisaniu umowy i/lub zgłoszeniu chęci udziału w promocji. W przypadku, gdy nie uda nam się zrealizować warunków obrotu, urządzenie można zwrócić lub odkupić po ustalonej cenie.
Do promocji mogą przystąpić zarówno nowi, jak i dotychczasowi klienci HFT Brokers.
Urządzenia do wyboru:

-- czw 07-07-2016, 15:16 --
Rusza nowa promocja HFT Brokers "Telefon na start".
Aby otrzymać jedno z czterech urządzeń mobilnych do wyboru (m.in. iPhone 6s lub Samsung Galaxy S7) wystarczy założyć i zasilić rachunek NDD oraz wykonać obrót w wysokości 60 lotów lub 100 lotów w zależności od wybranej nagrody. Warto zaznaczyć, iż urządzenie mobilne otrzymujemy PRZED spełnieniem warunku obrotu. Telefon lub tablet jest wysyłany do nas kurierem od razu po podpisaniu umowy i/lub zgłoszeniu chęci udziału w promocji. W przypadku, gdy nie uda nam się zrealizować warunków obrotu, urządzenie można zwrócić lub odkupić po ustalonej cenie.
Do promocji mogą przystąpić zarówno nowi, jak i dotychczasowi klienci HFT Brokers.
Urządzenia do wyboru:
- - iPhone 6s,
- Samsung Galaxy S7 Edge,
(100 lotów)
- Apple iPad Mini 4,
- Samsung Galaxy Tab 2.
(60 lotów)
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
W menu rachunku głównego pojawiły się dodatkowe opcje. Co to znaczy "zablokowane środki pod wypłaty"?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
W dalszym ciągu depozyt dla Dax jest podwyższony?
- HFT Brokers
- Gaduła
Lewar1000 stale rozwijamy nasz Pokój Inwestora, także nowych funkcjonalności do jesieni może być dużo więcejLewar1000 pisze:W menu rachunku głównego pojawiły się dodatkowe opcje. Co to znaczy "zablokowane środki pod wypłaty"?

Ta konkretna opcja związana jest głównie z naszą nową promocją "Telefon na Start", w której nasi Klienci wpłacając odpowiedni depozyt mogą dostać na start jedno z czterech urządzań mobilnych:
- iPhone 6S lub Samsung S7 EDGE
- iPad mini 4 lub Samsung Tab 2.
Urządzenie przekazujemy za 1 zł, blokując jego równowartość właśnie w Pokoju Inwestora, po wykonaniu odpowiedniej liczby lotów, kwotę uwalniamy, na to jest aż 6 m-cy! Ale przystąpić do Promocji można tylko do końca lipca
Szczegóły na http://www.hftbrokers.pl/telefon-na-start/
Pozdrawiamy,
Zespół HFT Brokers
-- 19 lip 2016, 09:05 --
JAREK67 depozyt został zmniejszony z 4%, które obowiązywało przed i po referendum w UK do 3%.JAREK67 pisze:W dalszym ciągu depozyt dla Dax jest podwyższony?
Pozdrawiamy,
Zespół HFT Brokers
HFT Brokers - stworzony przez Traderów dla Traderów
Miejmy nadzieje, że wpis zostanie a oni odpiszą na twoją wiadomość, wystarczy wpisać HFT BROKERS OPINIE i poszukać informacji o tej firmie, ja znalazłem jeden link, jest dodane 5 ocen i łączny wynik 2.5 na 5.0, dodatkowo jest dodany jeden komentarz. Co do złych komentarzy to raczej ich nie znajdziesz, bo 99% partnerów z Polski współpracuje z tym brokerem, pamietam akcje z brokerem IronFX, przez długie miesiąca była cisza, a oni nie wypłacali, przykre.
Przy okazji jeżeli masz obawy, że ten wpis zniknie to zrób screen i zawsze możesz go wrzucić na innej stronie, ja myślę że admin jest uczciwym człowiekiem i nie usunie wpisu.
Link który znalazłem:
http://www.myfxbook.com/pl/reviews/brok ... s/845820,1
Przy okazji jeżeli masz obawy, że ten wpis zniknie to zrób screen i zawsze możesz go wrzucić na innej stronie, ja myślę że admin jest uczciwym człowiekiem i nie usunie wpisu.
Link który znalazłem:
http://www.myfxbook.com/pl/reviews/brok ... s/845820,1
Ja też nie wiem czy wypłacają i nie wnikam, nie mam u nich konta,więc nic złego nie mogę napisać, znalazłem info wiec dodałem link, czy to prawda to nie mnie oceniać.
Jeszcze temat z bankiera, najciekawszy jest ostatni komentarz
http://www.bankier.pl/forum/temat_re-hf ... 27003.html
Jeszcze temat z bankiera, najciekawszy jest ostatni komentarz
http://www.bankier.pl/forum/temat_re-hf ... 27003.html
Panowie dzięki
Na mnie nie zarobią.
Zdrówka życzę
Na mnie nie zarobią.
Zdrówka życzę
Bardzo dobrze, że opisałeś to jak HFT brokers podchodzi do klientów i jak ich traktuje. Swoją drogą nie dziwie się, że nie wiedzą co odpisać na twoje pismo, bo to co zrobili można nazwać tylko głupotą. A wyrażanie swoich opinii na zamkniętej grupie jest jak najbardziej dozwolone. Nie oczerniałeś firmy bez powodu tylko opisałeś prawdziwą sytuację, która miała miejsce na twoim rachunku.