Tomasz każdy ma z nas inny system gry . Jedni pozwalają żeby cena poszła na - 100 pips inni nie pozwolą się osunąć pozycji o - 20 pips . On może ma taką strategie czy to jest złę ? nie wiem , nie mi to oceniać . Ja widziałem wzrosty na złocie byłem w tej pozycji ale mnie z niej wyrzuciło bo nie pozwalam się osunąć więcej niż - 28 pips taki mój system jak się nie mylę to chyba nawet z Tobą była rozmowa że według Was widzieliście zejście o wiele niżej . Czy żałuje że mój system nie mam możliwości większego poślizgu bo teraz bym był w tym pięknym ruchu ? Nie , bo na piątkowym dniu granie na forexie się nie kończy . Nie teraz to później . Też bym chciał żeby każdy pokazał jak widzi ruch nie po to żeby to oceniać ale może widzi coś czego my nie dostrzegamy .Tomasz196407 pisze:zawsze tak było i chyba będzie, to "nagle wszyscy widzieli"Rafal152 pisze:Teraz nagle wszyscy widzieli te wzrosty , sramto tamto bo ta kreska to pokazała bo tamta kreska to pokazała a jednyną osobą która to wykorzystała by Farciarz gość do końca wierzył w te wzrosty i to wykorzystał . Ukłony Farciarztrzba wierzyć w to co się robi .
Teraz Panowie szansa się popisać dawać te wasze kreski na edka i zobaczymy w piątek te wasze systemy a nie w piątek na danych historycznych że było widać co zrobią .
co do tego kolegi co piszesz, w czwartek jak spadał eu to tez trzymał? zastanów się,
większość tu woli hasłować niż rzeczywiście coś wstawić porządnego tak jak ten kolega:
http://forex-nawigator.biz/forum/resources/file/127970
maserati bodajże
DayTrading: Piątek 03.06.2016
Re: DayTrading: Piątek 03.06.2016
- fx-technik
- Fanatyk
Pedro, teraz wiadomo skąd ten trade?
Wiecie czym są liczby ciągu Fibonacciego?
-- Dodano: 04 cze 2016, 13:23 --
@Tomaszu,
Początek postu był do ciebie.
Cała reszta to komunikat do wszystkich.
Czy umiem działać?
Tak, zgodnie z moim systemem ruchów typowych, czyli takich, które zwykle występują.
A pozostali, wiecie co to są fraktale?Wiecie czym są liczby ciągu Fibonacciego?
@Tomaszu,
Czy umiem działać?
Tak, zgodnie z moim systemem ruchów typowych, czyli takich, które zwykle występują.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
-
- Fanatyk
Rafał masz mój wykres: to co pisałem: http://forex-nawigator.biz/forum/daytra ... ml#p817865Rafal152 pisze:Tomasz każdy ma z nas inny system gry . Jedni pozwalają żeby cena poszła na - 100 pips inni nie pozwolą się osunąć pozycji o - 20 pips . On może ma taką strategie czy to jest złę ? nie wiem , nie mi to oceniać . Ja widziałem wzrosty na złocie byłem w tej pozycji ale mnie z niej wyrzuciło bo nie pozwalam się osunąć więcej niż - 28 pips taki mój system jak się nie mylę to chyba nawet z Tobą była rozmowa że według Was widzieliście zejście o wiele niżej . Czy żałuje że mój system nie mam możliwości większego poślizgu bo teraz bym był w tym pięknym ruchu ? Nie , bo na piątkowym dniu granie na forexie się nie kończy . Nie teraz to później . Też bym chciał żeby każdy pokazał jak widzi ruch nie po to żeby to oceniać ale może widzi coś czego my nie dostrzegamy .Tomasz196407 pisze:zawsze tak było i chyba będzie, to "nagle wszyscy widzieli"Rafal152 pisze:Teraz nagle wszyscy widzieli te wzrosty , sramto tamto bo ta kreska to pokazała bo tamta kreska to pokazała a jednyną osobą która to wykorzystała by Farciarz gość do końca wierzył w te wzrosty i to wykorzystał . Ukłony Farciarztrzba wierzyć w to co się robi .
Teraz Panowie szansa się popisać dawać te wasze kreski na edka i zobaczymy w piątek te wasze systemy a nie w piątek na danych historycznych że było widać co zrobią .
co do tego kolegi co piszesz, w czwartek jak spadał eu to tez trzymał? zastanów się,
większość tu woli hasłować niż rzeczywiście coś wstawić porządnego tak jak ten kolega:
maserati bodajże
-- Dodano: 04 cze 2016, 12:28 --
Dax wejście 10257 - zysku nie pokazuje bo nikt tego nie robifx-technik pisze:Pedro, teraz wiadomo skąd ten trade?A pozostali, wiecie co to są fraktale?
Wiecie czym są liczby ciągu Fibonacciego?
@Tomaszu,
Czy umiem działać?
GJ wejśćie 162.63 bede zamykał na wybiciu dołka
Ostatnio zmieniony 04 cze 2016, 13:31 przez Tomasz196407, łącznie zmieniany 1 raz.
- fx-technik
- Fanatyk
@Tomaszu,
Odnośnie twojego wykresu, to ja się nie sugeruję niczyimi wykresami.
Ani niczyimi predykcjami.
Gram swoim systemem.
Niechbyś i miał nawet 100% skuteczność, to mnie zupełnie nie obchodzi.
Ponieważ ja nie jestem tobą, więc muszę robić swoje.
Gram swoim systemem.
-
- Fanatyk
Darku naprawde jestem Ci szczery i naprawde we mnie masz tez znajomego tu,fx-technik pisze:@Tomaszu,
Gram swoim systemem.
nie walcz ze mną i bedzie OK
- fx-technik
- Fanatyk
Proszę bardzo, moje DAX trady:
Wiesz dlaczego?
Bo taki jest mój system i miejsce na trade było.
Potem nie tradowałem na DAX.
Natomiast wykorzystałem systemową okazję na DJI30: Która mi jeszcze dała mały bonusik.
Ten Long u góry za +11 Pips to moja dniówka.Wiesz dlaczego?
Natomiast wykorzystałem systemową okazję na DJI30: Która mi jeszcze dała mały bonusik.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
- Fanatyk
To gratuluje Darek,fx-technik pisze:Proszę bardzo, moje DAX trady:Ten Long u góry za +11 Pips to moja dniówka.
Wiesz dlaczego?
ja zagrałem zgodnie na fale, i opłaciło się
Tomasz i właśnie o to chodzi . Ja już wcześnie widziałem ruch do góry i próbowałem go złapać . Pózniej była rozmowa z Tobą na ten temat że cena może zejść niżej . I to co pisałem wcześniej że może inni widzią to czego ja nie widziałem Ty to widziałeś i mi pokazałeś , przeanalizowałem to i odpuściłem bo faktycznie było jeszcze miejsce zejść niżej i o tą pomoc chodzi . Okradajmy rynek a nie sami siebie .
Wczoraj jeden z kolegów otwarł pozycje na L gbp/jpy pokazał to , byłą rozmowa żeby to przemyślał bo cena ma większe prawdopodobieństwo ruchu w dół . Chłop to przemyślał i zakończył na - 6 chyba a nie na - 25 . I po to jest to forum .
Co mi z takiej analizy ? Pójdzie w góre Dlaczego ? Nie powiem bo nie po to się tyle uczyłem żeby to teraz tak pokazywać .
Wczoraj jeden z kolegów otwarł pozycje na L gbp/jpy pokazał to , byłą rozmowa żeby to przemyślał bo cena ma większe prawdopodobieństwo ruchu w dół . Chłop to przemyślał i zakończył na - 6 chyba a nie na - 25 . I po to jest to forum .
Co mi z takiej analizy ? Pójdzie w góre Dlaczego ? Nie powiem bo nie po to się tyle uczyłem żeby to teraz tak pokazywać .

-
- Fanatyk
Rafał152Rafal152 pisze:Tomasz każdy ma z nas inny system gry . Jedni pozwalają żeby cena poszła na - 100 pips inni nie pozwolą się osunąć pozycji o - 20 pips . On może ma taką strategie czy to jest złę ? nie wiem , nie mi to oceniać . Ja widziałem wzrosty na złocie byłem w tej pozycji ale mnie z niej wyrzuciło bo nie pozwalam się osunąć więcej niż - 28 pips taki mój system jak się nie mylę to chyba nawet z Tobą była rozmowa że według Was widzieliście zejście o wiele niżej . Czy żałuje że mój system nie mam możliwości większego poślizgu bo teraz bym był w tym pięknym ruchu ? Nie , bo na piątkowym dniu granie na forexie się nie kończy . Nie teraz to później . Też bym chciał żeby każdy pokazał jak widzi ruch nie po to żeby to oceniać ale może widzi coś czego my nie dostrzegamy .Tomasz196407 pisze:zawsze tak było i chyba będzie, to "nagle wszyscy widzieli"Rafal152 pisze:Teraz nagle wszyscy widzieli te wzrosty , sramto tamto bo ta kreska to pokazała bo tamta kreska to pokazała a jednyną osobą która to wykorzystała by Farciarz gość do końca wierzył w te wzrosty i to wykorzystał . Ukłony Farciarztrzba wierzyć w to co się robi .
maserati bodajże
wstawiam swoje wykresy od dłuzszego czasu,
mozesz sobie sprawdzić
minn Dax długoterminowy jak był tam na szczycie, eurgbp, eu złoto sp500 i wiele innych
jak wstawiam to sie czepiaja wtedy jak idzie w pewnym momencie nie w tym kierunku, i wtedy szyderstwa na całego,
myslisz ze taki dylemat ze wstawianiem ja tylko mam!!
wielu moich kolegów odeszł o na FB, na inne fora bo na nawi zapanował nieporzaddek !!
i jest jak jest
i tak sie dziwie sobie ze tu jeszcze jestem, i moi koledzy na innych forach

No to teraz czekamy na dobry sondaż z GB (tzn. z przewagą zwolenników pozostania w Unii) i funt do góry, potem kolejny sondaż z przewagą zwolenników wyjścia i funt w dół, góra, dół, góra, dół i potem referendum i brytole zostają i up heja

trzeba mieć jaja jak super saiyan
Daniel 12:12 Blessed is he that waiteth, and cometh to the thousand three hundred and five and thirty days.
Daniel 12:12 Blessed is he that waiteth, and cometh to the thousand three hundred and five and thirty days.