EUR power jest, pociąg ruszył do góry i zatrzyma się gdzieś na 1.20-1.24 na oddech

Na moje to teraz pocisną zdrowo, a tu już na forum dawcy kapitału eSki wkładają. Nie no sorry

A co boisz się skarbówki czy bandziorów? Żałosne naprawdę . Takie wykręty to są dobre dla 15 latków co mają nic w głowie i kręcone włosy . Jesteś tu jakimś werbowaczem brokera . Taka prawda.fx-technik pisze:I jeszcze co ci pokazać?WTF? pisze: Pokaż szmal a nie jakieś kreski.
Litości!!
Tak, jak ja, Ty i my wszyscy - tworzymy tu PR dla brokerówWTF? pisze: Jesteś tu jakimś werbowaczem brokera . Taka prawda.
Jestem samodzielnym traderem na pełny etat i nigdzie nie pracuję.WTF? pisze:A co boisz się skarbówki czy bandziorów? Żałosne naprawdę . Takie wykręty to są dobre dla 15 latków co mają nic w głowie i kręcone włosy . Jesteś tu jakimś werbowaczem brokera . Taka prawda.fx-technik pisze:I jeszcze co ci pokazać?WTF? pisze: Pokaż szmal a nie jakieś kreski.
Litości!!
I jeszcze co ci pokazać?[/quote]WTF? pisze:Pokaż szmal a nie jakieś kreski.
Litości!!
ja zerkam z nudów, i dla odprężenia, jakoś się k.... uzależniłemlutek pisze: tu sie zgodzę kto normalny zarabiajac takie grube pieniadze by tu siedzial całe dnie ot taka to prawda to jest werbel broka i kilku tutaj jewszcze jest takich analityków![]()
![]()
oj chyba to nie ja, zakładałem wzrosty - wczoraj na ostatnich stronach były anale, ale niestety nie zakładałem takiej jazdy (pociąg mnie przewiózł ale w drugą stronę - pomimo, że nawet z telefonu otwierałem pozycje zgodnie z tym, co pamiętałem na m 30)WTF? pisze:Bemowo1 za to jets dobry zaimponował mi ja edek szedł ostatnio do góry a on napisał uwaga na 1.1624 , odbili sie na 20 może na 19 , i to jest gość ! Nie umiem tu pochwał wklejać ale masz u mnie plusa. Pozdrawiam Bemowo1
chodzi mi o ostatnie wzrosty co doszli na edku do 1.1620Bemowo1 pisze:oj chyba to nie ja, zakładałem wzrosty - wczoraj na ostatnich stronach były anale, ale niestety nie zakładałem takiej jazdyWTF? pisze:Bemowo1 za to jets dobry zaimponował mi ja edek szedł ostatnio do góry a on napisał uwaga na 1.1624 , odbili sie na 20 może na 19 , i to jest gość ! Nie umiem tu pochwał wklejać ale masz u mnie plusa. Pozdrawiam Bemowo1
a jeśli nie ty to whatever. są tu ludzie którzy mają coś do powiedzenia czego normalnie niekiedy nie widać a nie szarlatani soprzedający systemy ( jak na dzikim zachodzie whiskey na podagre i porost włosów) .WTF? pisze:chodzi mi o ostatnie wzrosty co doszli na edku do 1.1620Bemowo1 pisze:oj chyba to nie ja, zakładałem wzrosty - wczoraj na ostatnich stronach były anale, ale niestety nie zakładałem takiej jazdyWTF? pisze:Bemowo1 za to jets dobry zaimponował mi ja edek szedł ostatnio do góry a on napisał uwaga na 1.1624 , odbili sie na 20 może na 19 , i to jest gość ! Nie umiem tu pochwał wklejać ale masz u mnie plusa. Pozdrawiam Bemowo1