Takie texty to wywołują u mnie szczery uśmiechfx-technik pisze:
Na razie spadam z tego kurnika.
A wy dalej walcie głową w mur!

Takie texty to wywołują u mnie szczery uśmiechfx-technik pisze:
Cblondyn pisze:
Skoro taki samarytanin i dobry wujek to dziwie się, że tego zrobić nie chce. Rozwiałoby to wszelkie wątpliwości. Bo wielu tak jak ja jakoś z natury niedowiarkowie. A doradzać komuś w co ma wierzyć a co nie nie mam zamiaru. Kto chce niech wierzy. Nic mi do tego.
Przestan kolego już pitolić(tylko bez urazy) bo to staje się nudne. Wierzysz Twoja sprawa. Nie staraj się innych uświadamiać i przekonywać do swoich racji. Wielu na tym forum prowadzi swój dziennik z podpiętym kontem do myfxbook i nie stanowi to problemu. Ktoś się wstydzić ma że zarabia? Śmieszneshogomad pisze:Cblondyn pisze:
Skoro taki samarytanin i dobry wujek to dziwie się, że tego zrobić nie chce. Rozwiałoby to wszelkie wątpliwości. Bo wielu tak jak ja jakoś z natury niedowiarkowie. A doradzać komuś w co ma wierzyć a co nie nie mam zamiaru. Kto chce niech wierzy. Nic mi do tego.
Bycie dobrym i pomocnym nie ma nic wspólnego z byciem finansowym ekshibicjonistą. Ja bym żonie i dzieciom się nie przyznał ile zarabiam a co dopiero przypadkowym ludziom w internecie. Domaganie sie takich informacji jako dowodu czegokolwiek to głupota i swzukanie afery. Większość , a tam wiekszosć, wszyscy oficjalni ,zawodowi szkoleniowcy nie pokazuje swoich pitów czy statementów to czego ty chcesz od gościa który z dobrego serca wytłumaczył kilka razy jak sie powinno grać .Zreszta dadas wszystkie dane ujawnił, z wyjątkiem kwot. A dokładniej zasłonił tylko "zera" .Każdy kto ma odrobine mózgu i widzi wielkość jego tradow w pipsach sobie policzy co i jak.
I ja także nie mam zamiaru mówić ci czy masz wierzyć w to czy nie. Spokoju i miłej pracy na etacie życze
Słuchaj, jeżeli ty się godzisz, żeby jakieś banany, lub inne dziwolągi cię obrażały, to sobie tu siedź.Cblondyn pisze:Takie texty to wywołują u mnie szczery uśmiechfx-technik pisze:
A wy dalej walcie głową w mur!. I pewnie nie tylko u mnie. Ale na każdym forum tak jest zapewniam. Szło przywyknąć
Jedyne w co shogomad wierzy, to swoje konto, które rośnie.Cblondyn pisze:Przestan kolego już pitolić(tylko bez urazy) bo to staje się nudne. Wierzysz Twoja sprawa. Nie staraj się innych uświadamiać i przekonywać do swoich racji. Wielu na tym forum prowadzi swój dziennik z podpiętym kontem do myfxbook i nie stanowi to problemu. Ktoś się wstydzić ma że zarabia? Śmieszneshogomad pisze:Cblondyn pisze:
Bycie dobrym i pomocnym nie ma nic wspólnego z byciem finansowym ekshibicjonistą. Ja bym żonie i dzieciom się nie przyznał ile zarabiam a co dopiero przypadkowym ludziom w internecie. Domaganie sie takich informacji jako dowodu czegokolwiek to głupota i swzukanie afery. Większość , a tam wiekszosć, wszyscy oficjalni ,zawodowi szkoleniowcy nie pokazuje swoich pitów czy statementów to czego ty chcesz od gościa który z dobrego serca wytłumaczył kilka razy jak sie powinno grać .Zreszta dadas wszystkie dane ujawnił, z wyjątkiem kwot. A dokładniej zasłonił tylko "zera" .Każdy kto ma odrobine mózgu i widzi wielkość jego tradow w pipsach sobie policzy co i jak.
I ja także nie mam zamiaru mówić ci czy masz wierzyć w to czy nie. Spokoju i miłej pracy na etacie życze
dalej będę walił, a biorąc pod uwagę, że na fx nie mam czasu to i tak jest ok (od lutego)fx-technik pisze: Jak już się nasyci, to wpadnę ponownie się pośmiać.
To życzę powodzenia. Szczerzefx-technik pisze:Słuchaj, jeżeli ty się godzisz, żeby jakieś banany, lub inne dziwolągi cię obrażały, to sobie tu siedź.Cblondyn pisze:Takie texty to wywołują u mnie szczery uśmiechfx-technik pisze:
A wy dalej walcie głową w mur!. I pewnie nie tylko u mnie. Ale na każdym forum tak jest zapewniam. Szło przywyknąć
Ja mam lepsze rzeczy do roboty.
Chociażby twórcze rozmowy z chętnymi, którzy chcą się nauczyć jak zarabiać, a nie filozofować.
jeszcze 2 tygodnie normalnych trejdów na edku, ale po referendum ekg będzie nieźle bujałoTomasz196407 pisze:..przydałaby się tu Wszystkim dla ochłonięcia Muzyka przez duże M,
o co Wy tak naprawdę się dochodzicie,
Wszyscy bez wyjątku skubiemy tu, to co spada wielkim ze stołu,
zamiast pomagać sobie to walczymy przez duże W,
dax grałem i gram dalej, uwazam ze dalej robi struktury abc, nie ma tam impulsu
eu uważam ze jest "pod wodą" trzyma BMB na weekly, pokonanie obecnego poziomu dało by impuls wzrostowy