DayTrading: Środa 01.06.2016

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 02 cze 2016, 00:00

Wzrost
6
40%
Bez zmian
6
40%
Spadek
3
20%

Liczba głosów: 15

Cblondyn
Fanatyk
Fanatyk

Re: DayTrading: Środa 01.06.2016

Nieprzeczytany post autor: Cblondyn »

fx-technik pisze:
Na razie spadam z tego kurnika.
A wy dalej walcie głową w mur!
Takie texty to wywołują u mnie szczery uśmiech :). I pewnie nie tylko u mnie. Ale na każdym forum tak jest zapewniam. Szło przywyknąć :)

Awatar użytkownika
shogomad
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: shogomad »

Cblondyn pisze:
Skoro taki samarytanin i dobry wujek to dziwie się, że tego zrobić nie chce. Rozwiałoby to wszelkie wątpliwości. Bo wielu tak jak ja jakoś z natury niedowiarkowie :). A doradzać komuś w co ma wierzyć a co nie nie mam zamiaru. Kto chce niech wierzy. Nic mi do tego.

Bycie dobrym i pomocnym nie ma nic wspólnego z byciem finansowym ekshibicjonistą. Ja bym żonie i dzieciom się nie przyznał ile zarabiam a co dopiero przypadkowym ludziom w internecie. Domaganie sie takich informacji jako dowodu czegokolwiek to głupota i swzukanie afery. Większość , a tam wiekszosć, wszyscy oficjalni ,zawodowi szkoleniowcy nie pokazuje swoich pitów czy statementów to czego ty chcesz od gościa który z dobrego serca wytłumaczył kilka razy jak sie powinno grać .Zreszta dadas wszystkie dane ujawnił, z wyjątkiem kwot. A dokładniej zasłonił tylko "zera" .Każdy kto ma odrobine mózgu i widzi wielkość jego tradow w pipsach sobie policzy co i jak.

I ja także nie mam zamiaru mówić ci czy masz wierzyć w to czy nie. Spokoju i miłej pracy na etacie życze :564:

Cblondyn
Fanatyk
Fanatyk

shogomad pisze:
Cblondyn pisze:
Skoro taki samarytanin i dobry wujek to dziwie się, że tego zrobić nie chce. Rozwiałoby to wszelkie wątpliwości. Bo wielu tak jak ja jakoś z natury niedowiarkowie :). A doradzać komuś w co ma wierzyć a co nie nie mam zamiaru. Kto chce niech wierzy. Nic mi do tego.

Bycie dobrym i pomocnym nie ma nic wspólnego z byciem finansowym ekshibicjonistą. Ja bym żonie i dzieciom się nie przyznał ile zarabiam a co dopiero przypadkowym ludziom w internecie. Domaganie sie takich informacji jako dowodu czegokolwiek to głupota i swzukanie afery. Większość , a tam wiekszosć, wszyscy oficjalni ,zawodowi szkoleniowcy nie pokazuje swoich pitów czy statementów to czego ty chcesz od gościa który z dobrego serca wytłumaczył kilka razy jak sie powinno grać .Zreszta dadas wszystkie dane ujawnił, z wyjątkiem kwot. A dokładniej zasłonił tylko "zera" .Każdy kto ma odrobine mózgu i widzi wielkość jego tradow w pipsach sobie policzy co i jak.

I ja także nie mam zamiaru mówić ci czy masz wierzyć w to czy nie. Spokoju i miłej pracy na etacie życze :564:
Przestan kolego już pitolić(tylko bez urazy) bo to staje się nudne. Wierzysz Twoja sprawa. Nie staraj się innych uświadamiać i przekonywać do swoich racji. Wielu na tym forum prowadzi swój dziennik z podpiętym kontem do myfxbook i nie stanowi to problemu. Ktoś się wstydzić ma że zarabia? Śmieszne

Awatar użytkownika
fx-technik
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: fx-technik »

Cblondyn pisze:
fx-technik pisze:
Takie texty to wywołują u mnie szczery uśmiech :). I pewnie nie tylko u mnie. Ale na każdym forum tak jest zapewniam. Szło przywyknąć :)
Słuchaj, jeżeli ty się godzisz, żeby jakieś banany, lub inne dziwolągi cię obrażały, to sobie tu siedź.
Ja mam lepsze rzeczy do roboty.
Chociażby twórcze rozmowy z chętnymi, którzy chcą się nauczyć jak zarabiać, a nie filozofować.

-- Dodano: 01 cze 2016, 16:56 --
Cblondyn pisze:
shogomad pisze:
Cblondyn pisze:

Przestan kolego już pitolić(tylko bez urazy) bo to staje się nudne. Wierzysz Twoja sprawa. Nie staraj się innych uświadamiać i przekonywać do swoich racji. Wielu na tym forum prowadzi swój dziennik z podpiętym kontem do myfxbook i nie stanowi to problemu. Ktoś się wstydzić ma że zarabia? Śmieszne
Jedyne w co shogomad wierzy, to swoje konto, które rośnie.
W nic innego wierzyć nie musi.
Ostatnio zmieniony 01 cze 2016, 16:57 przez fx-technik, łącznie zmieniany 1 raz.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?

Awatar użytkownika
Bemowo1
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Bemowo1 »

fx-technik pisze: Jak już się nasyci, to wpadnę ponownie się pośmiać.
dalej będę walił, a biorąc pod uwagę, że na fx nie mam czasu to i tak jest ok (od lutego)
A miałem kilka porządnych wtop, w które grzechem byłoby nie wejść
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 01 cze 2016, 16:59 przez Bemowo1, łącznie zmieniany 1 raz.

Cblondyn
Fanatyk
Fanatyk

fx-technik pisze:
Cblondyn pisze:
fx-technik pisze:
Słuchaj, jeżeli ty się godzisz, żeby jakieś banany, lub inne dziwolągi cię obrażały, to sobie tu siedź.
Ja mam lepsze rzeczy do roboty.
Chociażby twórcze rozmowy z chętnymi, którzy chcą się nauczyć jak zarabiać, a nie filozofować.
To życzę powodzenia. Szczerze :). A banany i żadne inne to mi nie przeszkadzają.

banan_czikita
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: banan_czikita »

Większego dziwolaga i filozofa od Ciebie tu nie ma. Wystarczyło przez kilka dni utrzec Ci nosa i pokazac jaka masz ta swoją 100% skutecznosc i zniknales z podkulonym ogonem :-)

morro76
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: morro76 »

ROPA ma KOPA
Tylko to co widzę
Małym drukiem
Wszelkie decyzje inwestycyjne podjęte na podstawie powyższych informacji lub analiz podejmowane są wyłącznie na własne ryzyko. Powyższa informacja nie stanowi rekomendacji.

Tomasz196407
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Tomasz196407 »

..przydałaby się tu Wszystkim dla ochłonięcia Muzyka przez duże M,
o co Wy tak naprawdę się dochodzicie,
Wszyscy bez wyjątku skubiemy tu, to co spada wielkim ze stołu,
zamiast pomagać sobie to walczymy przez duże W,
dax grałem i gram dalej, uwazam ze dalej robi struktury abc, nie ma tam impulsu
eu uważam ze jest "pod wodą" trzyma BMB na weekly, pokonanie obecnego poziomu dało by impuls wzrostowy

Awatar użytkownika
Bemowo1
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Bemowo1 »

Tomasz196407 pisze:..przydałaby się tu Wszystkim dla ochłonięcia Muzyka przez duże M,
o co Wy tak naprawdę się dochodzicie,
Wszyscy bez wyjątku skubiemy tu, to co spada wielkim ze stołu,
zamiast pomagać sobie to walczymy przez duże W,
dax grałem i gram dalej, uwazam ze dalej robi struktury abc, nie ma tam impulsu
eu uważam ze jest "pod wodą" trzyma BMB na weekly, pokonanie obecnego poziomu dało by impuls wzrostowy
jeszcze 2 tygodnie normalnych trejdów na edku, ale po referendum ekg będzie nieźle bujało

Zablokowany