To gratuluje kolego. Tylko że na każdą propozycje podpięcia do myfxbook wykręca się sianem.shogomad pisze:Cblondyn pisze:
No a ja nie widziałem nic poza wykresem. Który każdy może sobie stworzyć przetrzymując pozycje i zamykać tylko zyskowne. Już widziałem niejedną sztuczke kolego. Sa tez i tacy co prowadzą jednoczesnie dwa konta i przy ostrej grze otwierając przeciwstawne pozycje któreś zawsze jest na sporym plusie. Wyznawców zabolała krytyka GURU
Ludzi jak ty nic nie przekona. W epoce komputerów, photo shopa wszystko mozna fabrykować, łacznie z lądowaniem na księżycu. Ale pomyśl logicznie :
1. Rozmowa sie toczyła o wynikach i w pare minut Dadas zamieszcza wyniki i wykres i wszystko do siebie pasuje (DD, procenty tradów i inne z raportu mt 4. Troche mało czasu żeby to sfabrykować, w pare godzin może ktoś dał by rade.
2. On nie bierze kasy za żadne systemy czy szkolenia, żyje z tradingu. Gdzie motyw ? Naprawde myślisz że taki czlowiek nie ma nic lepszego do roboty tylko dokarmiać troli i niedowiarków fabrykowanymi wynikami ?
3. Po prostu lubi pomagać i otwierać ludziom traderskie oczy. Nie przypominam sobie ,zeby komuś odmówił audiencji na skype czy TV, nie odpisał na PM czy nie odpowiedział na pytania.
I nie widze nic dziwnego ,ze bronie człowieka dzięki któremu całkim wygodnie sobie żyje, pracując ile chce we własnym domu, dziek któremu jestem wolny od szefów idiotów i zapieprzania na etacie, pod jego nieobecność
Albo niech pokaże takie foto gdzie widać stan konta i rodzaj rachunku-real