DayTrading: Środa 01.06.2016

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 02 cze 2016, 00:00

Wzrost
6
40%
Bez zmian
6
40%
Spadek
3
20%

Liczba głosów: 15

Cblondyn
Fanatyk
Fanatyk

Re: DayTrading: Środa 01.06.2016

Nieprzeczytany post autor: Cblondyn »

shogomad pisze:
Cblondyn pisze:
No a ja nie widziałem nic poza wykresem. Który każdy może sobie stworzyć przetrzymując pozycje i zamykać tylko zyskowne. Już widziałem niejedną sztuczke kolego. Sa tez i tacy co prowadzą jednoczesnie dwa konta i przy ostrej grze otwierając przeciwstawne pozycje któreś zawsze jest na sporym plusie :). Wyznawców zabolała krytyka GURU :)

Ludzi jak ty nic nie przekona. W epoce komputerów, photo shopa wszystko mozna fabrykować, łacznie z lądowaniem na księżycu. Ale pomyśl logicznie :

1. Rozmowa sie toczyła o wynikach i w pare minut Dadas zamieszcza wyniki i wykres i wszystko do siebie pasuje (DD, procenty tradów i inne z raportu mt 4. Troche mało czasu żeby to sfabrykować, w pare godzin może ktoś dał by rade.

2. On nie bierze kasy za żadne systemy czy szkolenia, żyje z tradingu. Gdzie motyw ? Naprawde myślisz że taki czlowiek nie ma nic lepszego do roboty tylko dokarmiać troli i niedowiarków fabrykowanymi wynikami ?

3. Po prostu lubi pomagać i otwierać ludziom traderskie oczy. Nie przypominam sobie ,zeby komuś odmówił audiencji na skype czy TV, nie odpisał na PM czy nie odpowiedział na pytania.

I nie widze nic dziwnego ,ze bronie człowieka dzięki któremu całkim wygodnie sobie żyje, pracując ile chce we własnym domu, dziek któremu jestem wolny od szefów idiotów i zapieprzania na etacie, pod jego nieobecność
To gratuluje kolego. Tylko że na każdą propozycje podpięcia do myfxbook wykręca się sianem.
Albo niech pokaże takie foto gdzie widać stan konta i rodzaj rachunku-real

Awatar użytkownika
Bemowo1
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Bemowo1 »

WTF? pisze:Ok. Danke
cholera ale elka przegapiona
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Kanecione
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Kanecione »

jkar pisze:uwaga na funta...
potencjalna szansa na L z waskim stopem
do czego do wszystkiego??:)Wyszedłem z eur/jpy jakoś mi sie udało....ale eur/usd..no to chyba juz tylko up...z tego co widze...

Awatar użytkownika
shogomad
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: shogomad »

Cblondyn pisze:
shogomad pisze:

Ludzi jak ty nic nie przekona. W epoce komputerów, photo shopa wszystko mozna fabrykować, łacznie z lądowaniem na księżycu. Ale pomyśl logicznie :

1. Rozmowa sie toczyła o wynikach i w pare minut Dadas zamieszcza wyniki i wykres i wszystko do siebie pasuje (DD, procenty tradów i inne z raportu mt 4. Troche mało czasu żeby to sfabrykować, w pare godzin może ktoś dał by rade.

2. On nie bierze kasy za żadne systemy czy szkolenia, żyje z tradingu. Gdzie motyw ? Naprawde myślisz że taki czlowiek nie ma nic lepszego do roboty tylko dokarmiać troli i niedowiarków fabrykowanymi wynikami ?

3. Po prostu lubi pomagać i otwierać ludziom traderskie oczy. Nie przypominam sobie ,zeby komuś odmówił audiencji na skype czy TV, nie odpisał na PM czy nie odpowiedział na pytania.

I nie widze nic dziwnego ,ze bronie człowieka dzięki któremu całkim wygodnie sobie żyje, pracując ile chce we własnym domu, dziek któremu jestem wolny od szefów idiotów i zapieprzania na etacie, pod jego nieobecność
To gratuluje kolego. Tylko że na każdą propozycje podpięcia do myfxbook wykręca się sianem.
Sam go namawiam do tego, ale nie dziwie się też ,ze tego nie robi. Ja bym nie zrobił. I chyba nie specjalnie Dadas czuje potrzebę. Ci co mu uwierzyli czerpią z tego profity...a reszta dalej krzyczy "PHOTOSHOOOOOP" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: . To nie szkoleniowiec co walczy o każdego klienta, jemu to zwisa i powiewa czy mu wierzymy czy nie. On swoje 15 pipsów dziennie ma :564:

Cblondyn
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Cblondyn »

shogomad pisze:
Cblondyn pisze:
shogomad pisze:

Sam go namawiam do tego, ale nie dziwie się też ,ze tego nie robi. Ja bym nie zrobił. I chyba nie specjalnie Dadas czuje potrzebę. Ci co mu uwierzyli czerpią z tego profity...a reszta dalej krzyczy "PHOTOSHOOOOOP" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: . To nie szkoleniowiec co walczy o każdego klienta, jemu to zwisa i powiewa czy mu wierzymy czy nie. On swoje 15 pipsów dziennie ma :564:
Skoro taki samarytanin i dobry wujek to dziwie się, że tego zrobić nie chce. Rozwiałoby to wszelkie wątpliwości. Bo wielu tak jak ja jakoś z natury niedowiarkowie :). A doradzać komuś w co ma wierzyć a co nie nie mam zamiaru. Kto chce niech wierzy. Nic mi do tego.

Awatar użytkownika
Farciarz
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Farciarz »

Bemowo1 pisze:
użyj taśm na m5 do wejścia w L i trzymaj pozycję. Jeszcze będzie okazja, zawsze są korekty, najważniejsze znać kierunek.
Chciałem podziękować tym osobom za ich wkład w mój trading, kolejność ma znaczenie, proszę to oni: ZEUSSFX, RYCHU, GREEN7, MIGHTY BAZ
EKIPA NIE DO POKONANIA.

Awatar użytkownika
Bemowo1
Fanatyk
Fanatyk

Farciarz pisze:
Bemowo1 pisze:
użyj taśm na m5 do wejścia w L i trzymaj pozycję. Jeszcze będzie okazja, zawsze są korekty, najważniejsze znać kierunek.
poczekam na zamknięcie dziennej świecy, m5 nie używam - M30 i H4 (te int. najbardziej się sprawdzają)

-- Dodano: 01 cze 2016, 16:37 --

edek dzienny - jeszcze nie ważny - coś tam retestują

Awatar użytkownika
WTF?
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: WTF? »

Bemowo1 pisze:
Ja już na L ;) . Wziąłem S po 1.1172 około 15.30 potem postawiłem sobie SL na -39zł poszli do góry i mnie wywaliło ale stwierdziłem że poprawie , wziąłem S postawiłem TP i jak mrugnąłem oczami to nie miałem zlecenia. Sprawdzam historię a tam +1800 hahaha. Jakby poszli w górę to dopiero bym sobie narobił bo nawet nie postawiłem SL , zapomniałem o tych danych :D
"...Jeden traci, drugi się bogaci..."

Awatar użytkownika
Bemowo1
Fanatyk
Fanatyk

h4 przy tl

Awatar użytkownika
fx-technik
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: fx-technik »

Farciarz pisze:
Bemowo1 pisze:
Taśmy, delty, profile z Tomkiem też przerabialiśmy... LOL!
Na ten moment mam grupę i jest OK.
Jak już się nasyci, to wpadnę ponownie się pośmiać.
Na razie spadam z tego kurnika.
A wy dalej walcie głową w mur!
Ostatnio zmieniony 01 cze 2016, 16:50 przez fx-technik, łącznie zmieniany 1 raz.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?

Zablokowany