FXGM brak wypłaty

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.
Awatar użytkownika
MowmiSasiad
Pasjonat
Pasjonat

Re: FXGM brak wypłaty

Nieprzeczytany post autor: MowmiSasiad »

pominąłeś jedną literkę. w zyskach Z klienta (czyli jego stratach ;) )

Z oficjalnym pismem do brokera nie ma co zwlekać. Osobiście nie składałbym od razu skargi do CySec tylko zastrzegł sobie w tym dokumencie taką możliwość, bo może to być dobry motywator dla nich :568:
ale to już prawnik sam Ci doradzić. skoro duża kwota to nie ma co szczędzić. powodzenia! :564:

Awatar użytkownika
Wojta$
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Wojta$ »

Rybnik pisze:FXGM to marka firmy Depaho ktora jest na KNF. Jak dzwonie to mam numer Warszawski ale ten dział jest na Malcie. A handlowiec odbiera polską komórkę na Cyprze. Przelewu nadal nie ma pytam co kilka godzin miał być maksymalnie do poniedziałku. Kwota duża dlatego jestem przerażony
Testowałem tego broka na pod koniec ubiegłego roku - wpłaciłem 200E i wypłaciłem nieco powyżej tej kwoty pod koniec stycznia. Kwota niewielka więc być może dlatego większych problemów z wypłatą nie było , chociaż trwało to ponad tydzień i musiałem dosyłać jakieś tam dokumenty w celu weryfikacji.
Nie wiem czy Ci to w czymś pomoże , ale ze mną kontaktowali się z poniższych nr tel :
+48 22 128 48 44
+48 22 204 37 22

Numery wyglądają na warszawskie , chociaż może wcale takie nie są ( być może to nr wirtualne) . Jak chcesz to podeślę Ci na priv imiona i nazwiska osób z którymi miałem kontakt.

Rybnik
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: Rybnik »

Po blisko miesiącu odzyskałem okolo polowy kwoty Jak ktoś ma podobne problemy proszę o info.
Sprawę zgłosiłem do KNF i do Prokuratury

ODPOWIEDZ