Roboty Astry

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
ghimli
Stały bywalec
Stały bywalec

GAT

Nieprzeczytany post autor: ghimli »

Wlasnie zauwazylem ze roznice pomiedzy wynikami na roznych kontach staja sie coraz wieksze. Jest to spowodowane tym, ze Oanda przetwarza zlecenia kolejkowo jedno po drugim mozliwe ze juz po innej cenie. Mowiac prosciej im wiecej klientow tym gorzej. Dlatego namawiam do jak najszybszego przechodzenia na FXManagera.

kapi
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: kapi »

astra pisze: aktualnie robot GAT działa tylko na OANDZIE, ale są prowadzone prace nad wersją mt4, więc trochę cierpliwości- przecież w Twoim wątku od razu Ci napisałem, że to nie jest EA
Kto prowadzi prace nad wersją mt4 ? Ja od dawna coś takiego próbuje zrobić, ale wyniki na demo było różne. Dopiero 3 tygodnie temu zacząłem działać w realu, wyniki są bardzo "niestabilne" a poślizgi czasem ogrome (rekord u jednego brokera 3 zlecenia wchodził 9 minut!) Jeśli ktoś ma jakieś doświadczenia chętnie się podziele.

Awatar użytkownika
Hikari
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Hikari »

Tig3r pisze:Misiu, system działa tylko na Oandzie
Warto sprobowac z Marketindex - to jest to samo co Oanda.

http://www.abnamromarketindex.com/uk/Home.aspx
Mozna zarobic kilka tysiecy % a nastepnie stracic tylko 100% ;)

Awatar użytkownika
MACIEK408
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: MACIEK408 »

Hikari pisze:
Tig3r pisze:Misiu, system działa tylko na Oandzie
Warto sprobowac z Marketindex - to jest to samo co Oanda.

http://www.abnamromarketindex.com/uk/Home.aspx
to samo co oanda ale duużo gorsze opinie.

green7
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: green7 »

kapi pisze:Kto prowadzi prace nad wersją mt4 ? Ja od dawna coś takiego próbuje zrobić, ale wyniki na demo było różne. Dopiero 3 tygodnie temu zacząłem działać w realu, wyniki są bardzo "niestabilne" a poślizgi czasem ogrome (rekord u jednego brokera 3 zlecenia wchodził 9 minut!) Jeśli ktoś ma jakieś doświadczenia chętnie się podziele.
U jakiego brokera testujesz ?

kapi
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: kapi »

green7 pisze:
kapi pisze:Kto prowadzi prace nad wersją mt4 ? Ja od dawna coś takiego próbuje zrobić, ale wyniki na demo było różne. Dopiero 3 tygodnie temu zacząłem działać w realu, wyniki są bardzo "niestabilne" a poślizgi czasem ogrome (rekord u jednego brokera 3 zlecenia wchodził 9 minut!) Jeśli ktoś ma jakieś doświadczenia chętnie się podziele.
U jakiego brokera testujesz ?
Fxpro, Admiral i XTB

astra
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: astra »

Witam :-)

Wczoraj GAT dorzucił kolejny tym razem niecały % do swojego zarobku, ale zawsze do przodu, a to najważniejsze :-)

Konto: Live
Broker: OANDA
dźwignia: 1:50
depo: $

Wynik od 1 września- początku testu: +179,23%
wrzesień: +78,63%

Wynik 29.10.2008: +0,60%
Wynik październik: +56,32%

Poniżej lista transakcji z czwartku 30.10.2008
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

ghimli
Stały bywalec
Stały bywalec

Problemy z FXManagerem

Nieprzeczytany post autor: ghimli »

Kto jest juz podlaczony do FXManagera zauwazyl napewno wtope wczorajszej nocy. Juz sie tlumacze to nie wina robota, po prostu Oanda znowu anulowala transakcje, oto ich wytlumaczenie:
Dear Damian Obernikowicz:

Due to one or more incorrect rate spikes that occurred on our FXTrade system, the following adjustments were completed to roll back transactions caused by the spikes:

Ticket 413495886 (GBP/USD) was deleted.

Please check your account at your earliest convenience. If you have any questions or concerns, please do not hesitate to contact us at techsupport@oanda.com.

Kind Regards,
OANDA Technical Support(RC)

Juz napisalem reklamacje, powinni ja uznac i zwrocic utracone pieniadze, ale nigdy nic nie wiadomo. Jak tylko cos bede wiedzial dam znac.

astra
Pasjonat
Pasjonat

Witam :-)

W piątek GAT na moim koncie pracował tylko kilka godzin :-( Były problemy z podłączeniem mojego konta do FXMANAGERA :-( Wyniki za piątek są więc niekompletne, być może gdyby robot działał cały dzień odrobił by stratę- tego nie wiem, ale u mnie na koncie GAT w piatek stracił -2,42%, co jednak nie przeszkodziło mu w utrzymaniu zarobku z października powyżej +50% :-)

Konto: Live
Broker: OANDA
dźwignia: 1:50
depo: $

Wynik od 1 września- początku testu: +172,48%
wrzesień: +78,63%

Wynik 29.10.2008: - 2,42%
Wynik październik: + 52,54%%

Poniżej lista transakcji z piątku 31.10.2008
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

astra
Pasjonat
Pasjonat

Podsumowanie października:

pod poniższym adresem można znaleźć wszystkie transakcje GAT z października w formacie .xls

http://fx.astra.diinoweb.com/files/gat_pazdziernik.xls

c. d. n.

ODPOWIEDZ