DayTrading: Czwartek 19.05.2016
Re: DayTrading: Czwartek 19.05.2016
OK, wchodze jeszcze raz , to była malutka korekta..

To gra psychologiczna.  W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
Grunt, że obaj ostatecznie celujemy w 1.49Bemowo1 pisze:moja także nadal aktualnaxhDog pisze:Analiza dla funciaka nadal aktualna

trzeba mieć jaja jak super saiyan
Daniel 12:12 Blessed is he that waiteth, and cometh to the thousand three hundred and five and thirty days.
						Daniel 12:12 Blessed is he that waiteth, and cometh to the thousand three hundred and five and thirty days.
1:0 dla edka
3 fala nie musi być dłuższa od fali 1 !!!

3 fala nie musi być dłuższa od fali 1 !!!
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Ostatnio zmieniony 19 maja 2016, 14:54 przez Bemowo1, łącznie zmieniany 1 raz.

- fx-technik
- Fanatyk 
Ty rzeczywiście świeżak jesteś.Świeżak44 pisze:Wyszedłęm, bo DAX szarpie się do góry.. Móże drugi raz złapie za moment..
-- Dodano: 19 maja 2016, 14:46 --
No i patrzcie, wskaźnik na minusie, dane kiepskie a to nie chce spadać...
Dane nic do tego nie mają.
Tylko niektóre powodują znaczne, chwilowe bujanie.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
						Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
tak, ale dlaczego chcesz jechać z Warszawy do Berlina przez Moskwę?xhDog pisze:Grunt, że obaj ostatecznie celujemy w 1.49Bemowo1 pisze:moja także nadal aktualnaxhDog pisze:Analiza dla funciaka nadal aktualna

A teraz ustawiłem SL na poziomie wyjścia i mam to wszystko gdzieś.. Najwyżej zarobie 30zł.. Tak to jest jak się rezygnuje z S na DAX-ie przy 10070, to teraz się walczy o każdego pipsa na 9870...  Dobrze mi tak!
 Dobrze mi tak!
-- Dodano: 19 maja 2016, 15:02 --
Słuchajcie, jest jeszcze dzisiaj jakaś komisja, posiedzenie, odczytanie raportu, recytacja wierszy chociaż.. bo nie wiem jak mam grać.

Dobrze mi tak!
 Dobrze mi tak!-- Dodano: 19 maja 2016, 15:02 --
Słuchajcie, jest jeszcze dzisiaj jakaś komisja, posiedzenie, odczytanie raportu, recytacja wierszy chociaż.. bo nie wiem jak mam grać.

To gra psychologiczna.  W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
						- fx-technik
- Fanatyk 
Taka rada: przestań grać aż się dowiesz!!!Świeżak44 pisze:A teraz ustawiłem SL na poziomie wyjścia i mam to wszystko gdzieś.. Najwyżej zarobie 30zł.. Tak to jest jak się rezygnuje z S na DAX-ie przy 10070, to teraz się walczy o każdego pipsa na 9870...Dobrze mi tak!
-- Dodano: 19 maja 2016, 15:02 --
Słuchajcie, jest jeszcze dzisiaj jakaś komisja, posiedzenie, odczytanie raportu, recytacja wierszy chociaż..
bo nie wiem jak mam grać.
-- Dodano: 19 maja 2016, 15:06 --

No dobra, jesli po złych danych nie zlecieli w przepaść, to będą jakieś odbicia bo giełda w USA stoi teraz na krawędzi przepaści.. Jeśli to ich nie zabiło, to co dalej?? Ten wskaźnik to poważna sprawa, bo jak 21.04 był kiepski, to nieźle walneło o 14.30. Sprawdzcie sami. Liczyłem na powtórkę.. Jednak się jeszcze nie znam...  Kiedy tak komisja FED będzie występować?
 Kiedy tak komisja FED będzie występować?

Kiedy tak komisja FED będzie występować?
 Kiedy tak komisja FED będzie występować?To gra psychologiczna.  W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
						- fx-technik
- Fanatyk 
I jeszcze, kalendarz sobie zainstaluj:

Bo ja lubie podróżeBemowo1 pisze:(...)
tak, ale dlaczego chcesz jechać z Warszawy do Berlina przez Moskwę?
 A tak serio, to jak mi zanegują moje kreski to się przestawie na S zgodnie z twoją prognozą. Póki co, czekam na wejście z L.
 A tak serio, to jak mi zanegują moje kreski to się przestawie na S zgodnie z twoją prognozą. Póki co, czekam na wejście z L.Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

trzeba mieć jaja jak super saiyan