DayTrading: Czwartek 19.05.2016
Re: DayTrading: Czwartek 19.05.2016
Złoto tuz nad na lt, może odbić 

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
trzeba mieć jaja jak super saiyan
Daniel 12:12 Blessed is he that waiteth, and cometh to the thousand three hundred and five and thirty days.
Daniel 12:12 Blessed is he that waiteth, and cometh to the thousand three hundred and five and thirty days.
ED:
S na edku to prawie pewne na 80%, ale teraz korekta wskazanakarnak pisze:ED:
-- Dodano: 19 maja 2016, 13:55 --
kabel mnie cały czas straszy, obecnie świeca tygodniowa jest ewidentnie prowzrostowa...
PipsKong pisze:[...]
Dax ma opóźnienie co do Twoich analiz o 1 dzień
[...]
Weź mnie nie wkurzaj, mam każdą świeczkę m5 rozrysować ? Zwróć uwage że moja strzałka wychodzi poza separator daty na dzisiejszy dzień, tak też się stało.
Czasowo może machnałem się o 2-3 h na całą dobę a jeśli chodzi o moment zwałki/zmiany trendu machnałęm sie o 2,3 pipsa.
To chyba nie dużo jak na prognoze robioną 25 godzin temu na wykresie h1 ?
To wyższa szkoła jazdy ta gra pod korektę.Bemowo1 pisze:S na edku to prawie pewne na 80%, ale teraz korekta wskazanakarnak pisze:ED:
-- Dodano: 19 maja 2016, 13:55 --
kabel mnie cały czas straszy, obecnie świeca tygodniowa jest ewidentnie prowzrostowa...

Może zamiast 1,2,3,4 to 1,2 i obecnie w trakcie 3 w większej trójce?Bemowo1 pisze:
jak mi gumki pękną, to zamiast 2,3,4 będzie abc i będzie petarda do dołu jako fala 3
dla takiego wariantu oznaczeń 3 nie może być najkrótszą falą
trzeba mieć jaja jak super saiyan
Super, ale jak będzie teraz.. Właśnie zatrzymali się w szczerym polu.. Nie ma tam żadnej lini, żadnego wsparcia..shogomad pisze:PipsKong pisze:[...]
[...]
Weź mnie nie wkurzaj, mam każdą świeczkę m5 rozrysować ? Zwróć uwage że moja strzałka wychodzi poza separator daty na dzisiejszy dzień, tak też się stało.
Czasowo może machnałem się o 2-3 h na całą dobę a jeśli chodzi o moment zwałki/zmiany trendu machnałęm sie o 2,3 pipsa.
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
S limit @ 9810*Świeżak44 pisze:Macie jakiś pomysł gdzie teraz wskoczyć w S na DAX-ie????
* to nie jest rekomendacja, wskazanie, czy cokolwiek co tam byś sobie chciał, decyzje poidejmujesz na własne ryzyko, nie biorę odpowiedzialności za poczynania innych ludzi oraz wyciągane przez nich wnioski na podstawie tego co ode mnie przeczytają : )
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
może być coś w tym stylu.. u mnie już prawie w bramceŚwieżak44 pisze:Super, ale jak będzie teraz.. Właśnie zatrzymali się w szczerym polu.. Nie ma tam żadnej lini, żadnego wsparcia..shogomad pisze:PipsKong pisze:[...]
[...]
znając życie pewnie wykosi mi sl i zrobi up...
Tylko jakie SL ustawić na skaczącego DAX-a.. Tak naprawdę ładnie podbili, jeśli ma być dziś zwała.
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.