Vipro Markets - STP/ECN

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.

Co myślisz na temat tego brokera?

Zdecydowanie polecam
16
59%
Poza paroma minusami są ok
4
15%
Przeciętny
1
4%
Mają wiele wad
1
4%
Stanowczo odradzam:
5
19%

Liczba głosów: 27

Awatar użytkownika
uciekinier
Pasjonat
Pasjonat

Re: Vipro Markets - STP/ECN

Nieprzeczytany post autor: uciekinier »

ViproMarkets pisze:Witam

W przypadku wpłaty przez Dotpay wypłaty w pierwszej kolejności realizowane są jako zwrot w systemie Dotpay. Prowizja jest pokrywana przez nas, środki zazwyczaj wracają na rachunek bankowy w kilka godzin. W przypadku wypłaty zysków domyślną metodą jest przelew bankowy, natomiast jeśli Pan dokona wpłaty inną metodą (np. Skrill), będzie można wypłacić również na Skrill.
Czyli poprzez Dotpay mozna wypłacic kwotę do wysokości wpłaty , podobnie jak np . k.kredytową
Aby była jasność to taki przykład
wpłacam dotpay 100 , po 1 m-c chce wypłacić 110 czyli 100 idzie przez dotpay a 10 przelewem bankowym lub ewentualnie całe 110 przelewem ? Czy tak ?
"Fundamenty tworza trendy a cena porusza sie w techniczny sposob. Jedno drugiego nie wyklucza"
ZielonaMgiełka

Awatar użytkownika
ViproMarkets
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: ViproMarkets »

wpłacam dotpay 100 , po 1 m-c chce wypłacić 110 czyli 100 idzie przez dotpay a 10 przelewem bankowym
To jest poprawna wersja. W pierwszej kolejności dokonujemy zwrotu w Dotpay, zyski mogą być przelane na rachunek bankowy lub też inną metodą płatności, jeśli wcześniej była ona użyta.

Przykład:

Wpłacił Pan 100 zł przez Dotpay, 100 zł Skrillem, zarobił Pan kolejne 200 zł. Zleca Pan wypłatę na całość kwoty. W tym przypadku zwrócimy 200 zł systemem Dotpay a kolejne 200 albo przelewem bankowym albo Skrillem - Pana wybór.

Dodamy jeszcze, że wypłata Dotpayem jest naprawdę wygodna, środki pojawiają się na rachunku bankowym zazwyczaj w ciągu 2-3 godzin.

-- 20 kwie 2016, 18:54 --

Mała poprawka do poprzedniego postu, bo wkradł się błąd a nie możemy już edytować.

W tym przypadku zwrócimy 100 zł systemem Dotpay a kolejne 300 albo przelewem bankowym albo Skrillem - Pana wybór.
Spread od 0.0 pips | Darmowe wpłaty i wypłaty | Błyskawiczny support | Brak rekwotowań
Sprawdź nas | Forum | WWW w profilu.

Awatar użytkownika
psV
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: psV »

Póki co nie ma się za bardzo do czego doczepić, ale CFDeki na indexy patrząc na konkurencję mogłyby być tańsze i najlepiej notowane 24h. :)

Awatar użytkownika
ViproMarkets
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: ViproMarkets »

Z przyjemnością informujemy, że kilka dni temu uruchomiliśmy nową stronę WWW. Dziś z kolei dodana została polska wersja językowa. Zapraszamy do odwiedzin na:

www.vipromarkets.pl lub www.vipromarkets.com/pl
Spread od 0.0 pips | Darmowe wpłaty i wypłaty | Błyskawiczny support | Brak rekwotowań
Sprawdź nas | Forum | WWW w profilu.

pr7emo
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: pr7emo »

Witam,

O co chodzi z tym rezydentem Polski? czy jeśli jestem 95% czasu w roku poza krajem to mogę dostać wyższą dźwignie?
Dołączycie do ofert indeks dolara, choćby do obserwacji?

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: raposo »

pr7emo pisze:Witam,

O co chodzi z tym rezydentem Polski? czy jeśli jestem 95% czasu w roku poza krajem to mogę dostać wyższą dźwignie?
Jeśli zarejestrujesz się (i potwierdzisz to) na adres zagraniczny to nie powinno być problemu.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

pr7emo
Fanatyk
Fanatyk

raposo pisze:
pr7emo pisze:Witam,

Jeśli zarejestrujesz się (i potwierdzisz to) na adres zagraniczny to nie powinno być problemu.
musi być potwierdzenie że opłacam tam rachunki, ale tu gdzie mieszkam to ja nie opłacam tylko robi to za mnie pracodawca

Fx$
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Fx$ »

pr7emo pisze: musi być potwierdzenie że opłacam tam rachunki, ale tu gdzie mieszkam to ja nie opłacam tylko robi to za mnie pracodawca
Ale konto bankowe masz za granica z adresem zagranicznym? Wyciag z banku powinien zalatwic sprawe.

pr7emo
Fanatyk
Fanatyk

może wystarczy pismo o polisie ubezpieczeniowej i ubezpieczeniu konta w banku holenderskim na adres holenderski pod którym przebywam
okej na wyciągu z konta również jest mój adres :D
teraz pozostaje czekać i cieszyć się z warunków trejdingu :D

edit registered

Awatar użytkownika
wojtasek
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: wojtasek »

Jak jest z datafeedem w Vipro? Są luki, przerwy, choćby kilkuminutowe?
Bo to potrafi popsuć efekt niskich spreadów i prowizji...
Bork, bork, bork! Swedish Chef

ODPOWIEDZ