https://www.ecb.europa.eu/press/tvservi ... ex.en.htmlArnoldK pisze:zaczeła się już konfernencja, gdzie można posłuchać?
DayTrading: Czwartek 21.04.2016
- fx-technik
- Fanatyk
Re: DayTrading: Czwartek 21.04.2016
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
Zamknięcie d1 na kablu powyżej 1.442 da wybicie górą z trójkąta. I realny scenariusz na 1.50
- fx-technik
- Fanatyk
Powrót do szeregu.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Odbije w góre? Troche mi zżarło kapitału, moze po prostu powycinali ludzi a będzie jeszcze w górę?fx-technik pisze:Powrót do szeregu.
Ulica definitywnie przeczyszczona ...Short na kilka dni co najmniej...
Najkorzystniej gdzies w okolicy tych dwóch czerwonych kresek ( jak bedzie mozliwe) - ale tez na kazdy inny moge wystawic "gwarant "...
Najkorzystniej gdzies w okolicy tych dwóch czerwonych kresek ( jak bedzie mozliwe) - ale tez na kazdy inny moge wystawic "gwarant "...

Ostatnio zmieniony 21 kwie 2016, 16:13 przez jkar, łącznie zmieniany 2 razy.
Jak by powiało zdrowo to bym jeszcze raz pofrunął.
Raczej nie.Maciekkk pisze:Odbije w góre? Troche mi zżarło kapitału, moze po prostu powycinali ludzi a będzie jeszcze w górę?fx-technik pisze:Powrót do szeregu.
Wrócił do wsparcia.
Teraz prędzej w dół, niż w górę - ale to tylko moje zdanie, z którym zgodzić się nie musisz

"Logika zaprowadzi cię z punktu A do punktu B, wyobraźnia zaprowadzi cię wszędzie"
Na edku w dol.
Z Brexitem cos jest na rzeczy , Dragi mocno tego tematu unikał, plus zapowiedz ujemnych stop % - edek w dol .
Z Brexitem cos jest na rzeczy , Dragi mocno tego tematu unikał, plus zapowiedz ujemnych stop % - edek w dol .
Ostatnio zmieniony 21 kwie 2016, 16:15 przez ajron, łącznie zmieniany 1 raz.
"na chuj ja gram tą parą, kiedy w końcu wydaję się że będzie koretka to on jeszcze wyżej.... a jak jest korekta to nie gram.
pierdolony"
pierdolony"

- napisane o 10.15.rafal081 pisze:Obserwujcie złoto pattern się tworzy, możliwy kolejny spadek!!
Efekt w załączniku. Ktoś również poszedł za ciosem

UP!
Teraz tworzy się pattern kolejny i jest możliwy następny spadek.
Z bretixem jest to na rzeczy, że nie będzie bretixu.ajron pisze: Z Brexitem cos jest na rzeczy , Dragi mocno tego tematu unikał, plus zapowiedz ujemnych stop % - edek w dol .
13 % przewagi zwolenników także już po zawodach, w razie czego państwowych pieniędzy jest dość na agitacje za pozostaniem w unii.
- fx-technik
- Fanatyk
A gdzie wszedłeś?Maciekkk pisze:Odbije w góre? Troche mi zżarło kapitału, moze po prostu powycinali ludzi a będzie jeszcze w górę?fx-technik pisze:Powrót do szeregu.
Na samej górze?
No, to będziesz wiedział czego nie wolno robić.
Reakcja rynku całkiem typowa pod tego rodzaju wydarzenie (ECB).
Wtedy, o czym już pisałem, ruch może się zrobić rzędu nawet całego tygodnia.
Jeżeli mówić co się wydarzyło w sensie rynkowym, to grubasy pozamykały swoje Longi z zyskiem,
czym otworzyli drogę do spadków.
Wycinanie SL-ów to mit, nic więcej.
-- Dodano: 21 kwie 2016, 16:39 --
Padły też takie słowa, że ECB interesuje kurs pomiędzy 1,12 - 1,15, ale "zobaczymy co zrobi FED".
PS.
Jeszcze bym uściślił, dlaczego cena wzrosła tak bardzo.
Otóż, po prostu w związku z newsami i wydarzeniem, sprzedający się wycofali z rynku i pozwolili,
Byczkom ruszyć ceną aż do konsoli oporowej u góry. Tam czekały zlecenia.