kazdy może tu coś swojego wrzucić

tak pasuje mu niech gra
gu nie lubie tej formacji
rgr
jak złoto i sp i jeszcze eu w jednym kierunku bedą
to nic chyba nie zmieni tego

Ja będę z Karnakiem - trudno, najwyżej polegnę i oddam co zarobiłemlutek pisze: Dadas tez pisał es na edku Bemo czas na urlop odpocznij troche

Przecież, gdy cena spadnie pod zieloną taśmę, a czerwona taśma jest i będzie wtedy ponad zieloną,lutek pisze:tutaj kazda minuta sie liczy DAY TRADING a nie czekanie łapiesz pipsy i to wszystko
-- Dodano: 14 kwie 2016, 08:25 --
Dadas tez pisał es na edku Bemo czas na urlop odpocznij trocheBemowo1 pisze:na h4 z prądemlutek pisze:Bemo Ty grasz pod prąd

Nie ma problemu(np), kupować wszystko inne do dolara w takim razie,fx-technik pisze:
A przed dolarem, to ciekawa perspektywa się rysuje - dosyć mocny spadek: -- Dodano: 14 kwie 2016, 12:14 --
Pełniejsza rozpiska:

Osobiście nie wymagam od nikogo przyznawania się do błędu, bo tu o żadnym "błędzie" mowy być nie może.Tomasz196407 pisze:Nie ma problemu(np), kupować wszystko inne do dolara w takim razie,fx-technik pisze:
A przed dolarem, to ciekawa perspektywa się rysuje - dosyć mocny spadek: -- Dodano: 14 kwie 2016, 12:14 --
Pełniejsza rozpiska:
wszystkie analizy na wzrosty euro się sprawdzą, tak jak wczoraj kolega nasz przyznał się do błędu ja tez się przyznam wtedy
co do samego indeksu dolara, czekam na zamknięcie się tygodniowej, po korekcie jak obronią dołki będzie dobrze
myślę , oczywiście moim zdaniem