kazdy może tu coś swojego wrzucić

tak pasuje mu niech gra
gu nie lubie tej formacji
rgr
jak złoto i sp i jeszcze eu w jednym kierunku bedą
to nic chyba nie zmieni tego

Ja będę z Karnakiem - trudno, najwyżej polegnę i oddam co zarobiłemlutek pisze: Dadas tez pisał es na edku Bemo czas na urlop odpocznij troche
Przecież, gdy cena spadnie pod zieloną taśmę, a czerwona taśma jest i będzie wtedy ponad zieloną,lutek pisze:tutaj kazda minuta sie liczy DAY TRADING a nie czekanie łapiesz pipsy i to wszystko
-- Dodano: 14 kwie 2016, 08:25 --
Dadas tez pisał es na edku Bemo czas na urlop odpocznij trocheBemowo1 pisze:na h4 z prądemlutek pisze:Bemo Ty grasz pod prąd
Nie ma problemu(np), kupować wszystko inne do dolara w takim razie,fx-technik pisze:
A przed dolarem, to ciekawa perspektywa się rysuje - dosyć mocny spadek: -- Dodano: 14 kwie 2016, 12:14 --
Pełniejsza rozpiska:
Osobiście nie wymagam od nikogo przyznawania się do błędu, bo tu o żadnym "błędzie" mowy być nie może.Tomasz196407 pisze:Nie ma problemu(np), kupować wszystko inne do dolara w takim razie,fx-technik pisze:
A przed dolarem, to ciekawa perspektywa się rysuje - dosyć mocny spadek: -- Dodano: 14 kwie 2016, 12:14 --
Pełniejsza rozpiska:
wszystkie analizy na wzrosty euro się sprawdzą, tak jak wczoraj kolega nasz przyznał się do błędu ja tez się przyznam wtedy![]()
co do samego indeksu dolara, czekam na zamknięcie się tygodniowej, po korekcie jak obronią dołki będzie dobrze
myślę , oczywiście moim zdaniem