as28 - moim celem nie jest podważanie jego strategi i udowadnianie że ona nie działa...po prostu szukam strategi która działa. Nie wskaźnika, nie guru - strategii. I tak wiem, grala nie znajdę (a szkoda). Ale strategia to coś co po jej zrozumieniu - działa. Po prostu - działa. Nie znajdziesz swojego patternu na każdej parze walutowej w każdy dzień, chociaż jak CJ twierdził jego patterny pojawiają się na każdej parze każdego dnia (SH na m15) co jest totalną bzdura i do czego już doszedłem. Więc pozostały mi levele.
Poniżej 3 screeny które przedstawiają co mam na myśli mówiąc że ta strategia nie ma sensu. Ja ją rozumiem - w całości. Niemniej jednak z większym powodzeniem można stosować zwykłą analizę techniczną po prostu prowadzisz linie na H4 i grasz na odbicia zawsze w zgodzie z trendem.
Monika - nie mógł przestać widzieć jeżeli to co pisał nie było totalną bzdurą, zresztą jak sam pisał "when you start to see then you can not stop to see" czy coś w ten deseń. Choroba ...no może, niemniej jednak przypuszczam że gdyby był chory to i na forum by się nie udzielał a jego ostatnie wpisy na FF pochodzą z października 2015. I szczerze mówiąc nie wydaje mi się aby był tak chory że wchodzi i pisze na forum ale rezygnuje równocześnie z zarobienia 20K dziennie (bo takie transakcje też pokazywał).
Z kapitanem Jack'iem na zmanipulowanych wodach
Re: Z kapitanem Jack'iem na zmanipulowanych wodach
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
inspired by CJ

AIM FOR THE IMPOSSIBLE!

AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
Szacun DavidFX,
ja się na to samo zaczaiłem ale o wiele za wcześnie i w gorszym miejscu. Mimo to wyszedłem na swoje.
Nadal grasz na demo?
https://charts.mql5.com/10/671/gbpusd-m ... mbanku.png
ja się na to samo zaczaiłem ale o wiele za wcześnie i w gorszym miejscu. Mimo to wyszedłem na swoje.
Nadal grasz na demo?
https://charts.mql5.com/10/671/gbpusd-m ... mbanku.png

AIM FOR THE IMPOSSIBLE!

AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
UCHF 1,2,3
Jak patrze na ten wykres to widze, że 15.01.2015 niektórych niczego nie nauczył.pim pisze:UCHF 1,2,3