Admiral Markets - Wątek II
Re: Admiral Markets - Wątek II
Zmiany na pewno na plus, bedzie mozna bardziej precyzyjnie skalowac pozycje. Ile teraz bedzie wynosic 1 pkt na SP500 i NQ? Dla DAXa na 1 locie maja 1 EUR za 1 punkt. Jak to bedzie z kontraktami z USA?
Trading Portal, Dla Traderów i Nie tylko
Adres WWW w profilu
Adres WWW w profilu
- bartek1916
- Pasjonat
wlasnie tez to widzialem.
http://www.forexmedia.pl/aktualnosci-fo ... rkets.html
mam u nich rachunek, ale mailingu nie dostalem z takim info. srednio ze trzeba dowiadywac sie na forach
http://www.forexmedia.pl/aktualnosci-fo ... rkets.html
mam u nich rachunek, ale mailingu nie dostalem z takim info. srednio ze trzeba dowiadywac sie na forach
może masz w spamie ja miałem tylko konto demo a dostałem maila z informacja o zmianach
Jak u nich swamp naliczany? bo za kazdym razem mam inaczej
-- 29 mar 2016, 21:19 --
swapm mam dodatnie na S.... a tp nie wchodzxi chociaz dwa razy wbiło grubo ponad tp...
ocb?
-- 29 mar 2016, 21:19 --
swapm mam dodatnie na S.... a tp nie wchodzxi chociaz dwa razy wbiło grubo ponad tp...

Bez jakichkolwiek szczegółów czy screenów z transakcji to nawet wróżbita Maciej Ci nie odpowie... 

ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
W jakim sensie inaczej? I o ile się różni ?Maciekkk pisze:Jak u nich swamp naliczany? bo za kazdym razem mam inaczej
Obstawiam, że grasz na jakimś egzotyku lub symbolu z dużym spreadem i jeszcze nie odkryłeś, że wykres masz po BID a S-ka zamykana jest po ASK.Maciekkk pisze:swapm mam dodatnie na S.... a tp nie wchodzxi chociaz dwa razy wbiło grubo ponad tp...
Jakiś czas temu admiral wprowadził akcję reimbursement.
Ktoś może wie, w jaki sposób wyliczane są te zwroty?
Ktoś może wie, w jaki sposób wyliczane są te zwroty?
-
- Pasjonat
no swap może się zmieniać nawet każdego dnia. Aktualny masz podany na platformie. Dodatkowo w środę swap jest x3.green7 pisze:W jakim sensie inaczej? I o ile się różni ?Maciekkk pisze:Jak u nich swamp naliczany? bo za kazdym razem mam inaczej
Obstawiam, że grasz na jakimś egzotyku lub symbolu z dużym spreadem i jeszcze nie odkryłeś, że wykres masz po BID a S-ka zamykana jest po ASK.Maciekkk pisze:swapm mam dodatnie na S.... a tp nie wchodzxi chociaz dwa razy wbiło grubo ponad tp...
Zauważyłem w reklamie, że Admiral wprowadza jakąś promocje. 50% bonus. Zna ktoś szczegóły ?
Trust no bit**es.
Należy tępić ludzi o mentalności niewolników, okutych w powiciu.
Należy tępić ludzi o mentalności niewolników, okutych w powiciu.