Admiral Markets - Wątek II
Re: Admiral Markets - Wątek II
U mnie raczej w okolicach 23.05 rusza wszystko.
Ale zamknąć po 23 jakąkolwiek pozycję, to straszna mordęga.
-
- Pasjonat
+/- 10 min to zależy od dnia. Wczoraj tak miałem na Kiwi dobry zarobek a nie mogłem pozycji zamknąćkupidyn pisze:U mnie raczej w okolicach 23.05 rusza wszystko.

To czy mam rację na rynku, sprawdzam spekulacją.
-
- Stały bywalec
Mam pytanie, czy ktoś z Was gra na DAX-ie w AM? Ponoć zmniejszyli spread do 0,8 co czyni ten instrument bardzo atrakcyjnym. Pytanie jakie są poślizgi i w ogóle egzekucja.
Też jestem ciekaw, bo wcześniej nie było z tym rewelacji...kwiatkowskiFOREX pisze:Mam pytanie, czy ktoś z Was gra na DAX-ie w AM? Ponoć zmniejszyli spread do 0,8 co czyni ten instrument bardzo atrakcyjnym. Pytanie jakie są poślizgi i w ogóle egzekucja.

ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
-
- Stały bywalec
raposo pisze:Też jestem ciekaw, bo wcześniej nie było z tym rewelacji...kwiatkowskiFOREX pisze:Mam pytanie, czy ktoś z Was gra na DAX-ie w AM? Ponoć zmniejszyli spread do 0,8 co czyni ten instrument bardzo atrakcyjnym. Pytanie jakie są poślizgi i w ogóle egzekucja.Ktoś skalpuje na DAXie w AM?
Miałem cichą nadzieję, ze ty RAPOSO będziesz wiedział.

Powiedzmy, że wczesniej nie byłem zadowolony i już nie jestem na bieżąco ale kto wie... Może się coś zmieniłokwiatkowskiFOREX pisze:raposo pisze:Też jestem ciekaw, bo wcześniej nie było z tym rewelacji...kwiatkowskiFOREX pisze:Mam pytanie, czy ktoś z Was gra na DAX-ie w AM? Ponoć zmniejszyli spread do 0,8 co czyni ten instrument bardzo atrakcyjnym. Pytanie jakie są poślizgi i w ogóle egzekucja.Ktoś skalpuje na DAXie w AM?
Miałem cichą nadzieję, ze ty RAPOSO będziesz wiedział.Szukamy dalej kogoś z informacjami z pierwszej ręki.

ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
-
- Stały bywalec
Może zmieniło si e na lepsze. Ale warto kogoś spytac kto tam trejduje. Jak na razie cisza.
Na pewno jest lepiej niż było. Pamiętam jak 3 lata temu otwarcie pozycji na Daxie oznaczało ciągłe rekwoty. Teraz wchodzi z miejsca ( Chociaż w XM jest jeszcze szybciej). Dla mnie największym plusem nie jest spred 0.8 ale możliwość otwierania minilotów Na Indeksach.Ale warto kogoś spytac kto tam trejduje. Jak na razie cisza.
-
- Stały bywalec
poker pisze:Na pewno jest lepiej niż było. Pamiętam jak 3 lata temu otwarcie pozycji na Daxie oznaczało ciągłe rekwoty. Teraz wchodzi z miejsca ( Chociaż w XM jest jeszcze szybciej). Dla mnie największym plusem nie jest spred 0.8 ale możliwość otwierania minilotów Na Indeksach.Ale warto kogoś spytac kto tam trejduje. Jak na razie cisza.
Dzięki za pomoc. Może czas przetestować demo? Jakby co inne opinie też będą przydatne.
Test demo da Ci tyle, co spróbowanie głównego dania poprzez oblizanie obrazka z menu w restauracjikwiatkowskiFOREX pisze:poker pisze:Na pewno jest lepiej niż było. Pamiętam jak 3 lata temu otwarcie pozycji na Daxie oznaczało ciągłe rekwoty. Teraz wchodzi z miejsca ( Chociaż w XM jest jeszcze szybciej). Dla mnie największym plusem nie jest spred 0.8 ale możliwość otwierania minilotów Na Indeksach.Ale warto kogoś spytac kto tam trejduje. Jak na razie cisza.
Dzięki za pomoc. Może czas przetestować demo? Jakby co inne opinie też będą przydatne.

ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu