Admiral Markets - Wątek II

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.

Co myślisz na temat tego brokera?

Zdecydowanie polecam
6
17%
Poza paroma minusami są ok
16
44%
Przeciętny
9
25%
Mają wiele wad
2
6%
Stanowczo odradzam
3
8%

Liczba głosów: 36

Awatar użytkownika
kupidyn
Gaduła
Gaduła

Re: Admiral Markets - Wątek II

Nieprzeczytany post autor: kupidyn »

U mnie raczej w okolicach 23.05 rusza wszystko.
Ale zamknąć po 23 jakąkolwiek pozycję, to straszna mordęga.

Admiral Markets
Sprawdź najnowszą ofertę Admiral Markets
Rachunek Rzeczywisty Rachunek Demonstracyjny

simon000111
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: simon000111 »

kupidyn pisze:U mnie raczej w okolicach 23.05 rusza wszystko.
Ale zamknąć po 23 jakąkolwiek pozycję, to straszna mordęga.
+/- 10 min to zależy od dnia. Wczoraj tak miałem na Kiwi dobry zarobek a nie mogłem pozycji zamknąć :evil:
To czy mam rację na rynku, sprawdzam spekulacją.

kwiatkowskiFOREX
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: kwiatkowskiFOREX »

Mam pytanie, czy ktoś z Was gra na DAX-ie w AM? Ponoć zmniejszyli spread do 0,8 co czyni ten instrument bardzo atrakcyjnym. Pytanie jakie są poślizgi i w ogóle egzekucja.

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: raposo »

kwiatkowskiFOREX pisze:Mam pytanie, czy ktoś z Was gra na DAX-ie w AM? Ponoć zmniejszyli spread do 0,8 co czyni ten instrument bardzo atrakcyjnym. Pytanie jakie są poślizgi i w ogóle egzekucja.
Też jestem ciekaw, bo wcześniej nie było z tym rewelacji... ;) Ktoś skalpuje na DAXie w AM?
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

kwiatkowskiFOREX
Stały bywalec
Stały bywalec

raposo pisze:
kwiatkowskiFOREX pisze:Mam pytanie, czy ktoś z Was gra na DAX-ie w AM? Ponoć zmniejszyli spread do 0,8 co czyni ten instrument bardzo atrakcyjnym. Pytanie jakie są poślizgi i w ogóle egzekucja.
Też jestem ciekaw, bo wcześniej nie było z tym rewelacji... ;) Ktoś skalpuje na DAXie w AM?

Miałem cichą nadzieję, ze ty RAPOSO będziesz wiedział. :wink: Szukamy dalej kogoś z informacjami z pierwszej ręki.

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

kwiatkowskiFOREX pisze:
raposo pisze:

Miałem cichą nadzieję, ze ty RAPOSO będziesz wiedział. :wink: Szukamy dalej kogoś z informacjami z pierwszej ręki.
Powiedzmy, że wczesniej nie byłem zadowolony i już nie jestem na bieżąco ale kto wie... Może się coś zmieniło :).
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

kwiatkowskiFOREX
Stały bywalec
Stały bywalec

Może zmieniło si e na lepsze. Ale warto kogoś spytac kto tam trejduje. Jak na razie cisza.

poker

Nieprzeczytany post autor: poker »

Ale warto kogoś spytac kto tam trejduje. Jak na razie cisza.
Na pewno jest lepiej niż było. Pamiętam jak 3 lata temu otwarcie pozycji na Daxie oznaczało ciągłe rekwoty. Teraz wchodzi z miejsca ( Chociaż w XM jest jeszcze szybciej). Dla mnie największym plusem nie jest spred 0.8 ale możliwość otwierania minilotów Na Indeksach.

kwiatkowskiFOREX
Stały bywalec
Stały bywalec

poker pisze:
Na pewno jest lepiej niż było. Pamiętam jak 3 lata temu otwarcie pozycji na Daxie oznaczało ciągłe rekwoty. Teraz wchodzi z miejsca ( Chociaż w XM jest jeszcze szybciej). Dla mnie największym plusem nie jest spred 0.8 ale możliwość otwierania minilotów Na Indeksach.

Dzięki za pomoc. Może czas przetestować demo? Jakby co inne opinie też będą przydatne.

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

kwiatkowskiFOREX pisze:
poker pisze:

Dzięki za pomoc. Może czas przetestować demo? Jakby co inne opinie też będą przydatne.
Test demo da Ci tyle, co spróbowanie głównego dania poprzez oblizanie obrazka z menu w restauracji ;).
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI

Zapraszamy do kontaktu

ODPOWIEDZ