DayTrading: Środa 23.03.2016
Re: DayTrading: Środa 23.03.2016
To teraz odpowiedz mi na pytanie. Po której stronie stanąć? FED który jest zainteresowany tanim $ czy UE która jest zainteresowana z kolei tanim euro?
. O Chinach już nie wspomnę.

trade zgodnie z założeniem , jak przebije poziom 1,12003 powinien leciec dalej...jak nie jest sl
-- Dodano: 23 mar 2016, 12:52 --
stanąc po stronie analizy technicznej
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Aby więcej zarobić, musisz się więcej nauczyć
A możesz mi powiedzieć dlaczego powinien? Rynek to nie istota jedynie miejsce handlu wielu ludzi. A gdzie cena pójdzie własnie zależy od tych wielu ludzi którzy czymś się kierują.YEAZ pisze:trade zgodnie z założeniem , jak przebije poziom 1,12003 powinien leciec dalej...jak nie jest sl
edek znalazł sobie wsparcie w okolicach 1,11820, jak przebije leci dalej w S, chyba ze okaże się to fałszywym przebiciem, wtedy prawdopodobnie złapią to grubasy i uderzą w L...puki co jak było do przewidzenia trend boczny (na niskich interwałach)
-- Dodano: 23 mar 2016, 13:01 --
cena poleci do opory kanału spadkowego H1 i tam mozna szukac S. Wsparcia /opory- przecież to podstawa analizy technicznej....Cblondyn pisze:A możesz mi powiedzieć dlaczego powinien? Rynek to nie istota jedynie miejsce handlu wielu ludzi. A gdzie cena pójdzie własnie zależy od tych wielu ludzi którzy czymś się kierują.YEAZ pisze:trade zgodnie z założeniem , jak przebije poziom 1,12003 powinien leciec dalej...jak nie jest sl
I tu sie z kolega zgadzam bo SR to podstawa. I zakładasz jakiś scenariuszYEAZ pisze:edek znalazł sobie wsparcie w okolicach 1,11820, jak przebije leci dalej w S, chyba ze okaże się to fałszywym przebiciem, wtedy prawdopodobnie złapią to grubasy i uderzą w L...puki co jak było do przewidzenia trend boczny (na niskich interwałach)
cena poleci do opory kanału spadkowego H1 i tam mozna szukac S. Wsparcia /opory- przecież to podstawa analizy technicznej....Cblondyn pisze:A możesz mi powiedzieć dlaczego powinien? Rynek to nie istota jedynie miejsce handlu wielu ludzi. A gdzie cena pójdzie własnie zależy od tych wielu ludzi którzy czymś się kierują.YEAZ pisze:trade zgodnie z założeniem , jak przebije poziom 1,12003 powinien leciec dalej...jak nie jest sl

Nic się nie bój, to tylko pieniądze, nadal jesteśmy po L stronie mocy. Czas na trójkęTomasz196407 pisze:@Klimokrates,
Nie wiem jak Wy analizujecie, i wchodzicie w pozycje
dla mnie są wybijane kolejne dołki w dół, oprócz rozliczenia i wskaznika macd jeszcze inne rzeczy wskazują raczej na ruch do dołu a tu kazdy chce odwrotnie , dla mnie ok jego Wasze pieniądze Tak?
http://invst.ly/1dqb5
Kawe to kup, bo warto
Cblondyn, scenariusze są trzy i ja ich nie pisze. Wszedłem w L, jak skosi stopa to bede myslał dalej. Najwazniejsze to zysk>strata. pozdro
Dzienny także po L stronie mocy, niestety SL tutaj już za duży
Bemowo1 pisze:Dzienny także po L stronie mocy, niestety SL tutaj już za duży
ropę trzymasz jeszcze czy już po sl poszło?
- fx-technik
- Fanatyk
Mówię tylko, że Byki kontrolują rynek.
Poziom do odbicia do góry jest słuszny.
Czy pójdzie do góry, to inna kwestia.
Dlatego ja obserwuję co robi cena i czytam struktury rynku. Ale cena się nie odbiła, nie ma struktur wzrostowych.
Ostatnio zmieniony 23 mar 2016, 13:34 przez fx-technik, łącznie zmieniany 1 raz.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?